Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 254 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Lady_Kala
    Członek
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Nie widzę związku!

A co,uważasz,że chociażby zacytowane słowo „sukinsynek” nie jest wulgaryzmem?! Bo strasznie się zdziwiłaż…

Pablo_Escobar
    Członek
    • Tematów: 8
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

@Lady_Kala wrote:

Nie widzę związku!

A co,uważasz,że chociażby zacytowane słowo „sukinsynek” nie jest wulgaryzmem?! Bo strasznie się zdziwiłaż…

Lady_Kala nie wchodż z nią w dyskuje bo nie ma sensu,najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a pózniej przebije dożwiadczeniem

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Dla mnie BÓG JEST – a jak ateistom się to nie podoba, to ich problem…
    po cóż mam się tym przejmować 😆 ?

parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@Lady_Kala wrote:

Nie widzę związku!

to raczej kolokwializm…

owszem, boga ze starego testamentu mozna okreslic wulgaryzmem. jak najbardziej 😆

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

bez kitu
    w starym testamencie wybil chyba wiecej ludu od stalina

parvati
    Członek
    • Guru

@miszczu wrote:

bez kitu
    w starym testamencie wybil chyba wiecej ludu od stalina

i jeszcze zadal ofiar z malych barankow:)))

czy to normalne? 😆

Jozia
    Członek
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

@Cleo wrote:

@Pablo_Escobar wrote:

Józia ale czy jest sens prowadzić rozmowe na argumenty ,,uwierz w Boga,nie uwierz w Boga? ”

Pisałem o tym dwie strony wczeżniej ,taka rozmowa do niczego nie prowadzi bo nikt drugiej strony nie przekona.Mnie napewno ,nawet jakbym dostał 300 argumentów za tym że Bóg nie istnieje 😆

ale są tu też osoby, które wciąż szukają odpowiedzi na wiele pytań.
    Ja jestem jedną z nich, więc każda wypowiedź jest ważna, oczywiżcie odpowiednio uargumentowana.

Ja tak samo 🙂

Pablo_Escobar napisał:

Z kulturą osobistą nie masz nic wspólnego.Kobieta która używa wulgaryzmów pokazuje że nie szanuje samej siebie więc trudno też(bo to mnie nie zdziwiło) że nie potrafisz uszanować innych osób ale też odnosisz się wulgarnie do ich zdania.

ksiadz ci tak powiedzial?

A ty nie wiesz, że używanie wulgaryzmów nie żwiadczy o dobrym wychowaniu? Na pewno wiesz. Na pewno nie od księdza. Chociażby od mamy. WIęc nie wymądrzaj się miszczu, w tej sprawie nie powineineż bronić parvati.

wulgaryzmow?

parvati może na ewolucji się znasz ale z języka polskiego to chyba miałaż dwóje. „sukinsynek” to wulgaryzm tepaku.

parvati
    Członek
    • Guru

coz…kosciol jako instytucaja ciemna i pozbawiona ludzi swiatlych uznaje czlowieka za najwyzsza forme ewolucji potwierdzajac tym samym, ze nie ma o ewolucji pojecia…

stad pewnie „wladanie ziemia”.

masakra.

wazne, ze coraz wiecej rodzicow decyduje sie nie chrzcic dzieci na przekor katolandowi, ze coraz wiecej istot o czystych, wolnych od tych glupot istot wychowuja.

miszczu
    Członek
    • Maniak

coz joziu
    kultura osobista i wychowanie to nie to samo no ale nie wazne

ja w kazdym razie odpisalem na wypowiedz o tym ze kobieta uzywajaca wulgaryzmow sie nie szanuje

poza tym!

jestem wulgarny i nie uwazam zeby brakowalo mi ani kultury ani dobrego wychowania

NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@miszczu wrote:

poza tym!

jestem wulgarny i nie uwazam zeby brakowalo mi ani kultury ani dobrego wychowania

to wlasnie swiadczy o braku kultury i dobrego wychowania 😆 😆

parvati
    Członek
    • Guru

@NiEtYkAlNa wrote:

@miszczu wrote:

poza tym!

to wlasnie swiadczy o braku kultury i dobrego wychowania 😆 😆

coz…moja babcia, ktora jest prawdzia dama twierdzi, ze wlasnie po tym poznaje sie kulturalnego czlowieka:))) ze z klasa potrawi powiedziec kurrrrwa mac:))))

miszczu
    Członek
    • Maniak

o moim dobrym wychowaniu swiadczy to ze jestem dobrym czlowiekiem

a jesli chodzi o kulture to najprostrzy przyklad:

kobiety traktuje jak powinno sie traktowac kobiety
    dziwki traktuje jak powinno traktowac sie dziwki

ludzie mysla ze jak beda mowic „szanowny panie” to beda kulturalni ale nie tedy droga

NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

zwlaszcza gdy jestes w stosunku do kogos wulgarny, to swiadczy o poziomie Twojej kultury osobistej..

hard-man
    Członek
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

bez Boga nie można wytłumaczyć istnienia Bytu – niech mi tu ateiżci nie wtłaczają ciemnoty – NIC nie mają na usprawiedliwienie istnienia, a jezszcze bardziej NIEistnienia – to filozoficzna, znaczy ontologiczna PRAWDA – czeeeżć 😉 Poczytaliżcie w ogóle coż o transcendencji? Pierwszy początek musi być – nie uznaję ewolucji bez tchnienia! Znaczy Odwiecznego… Jakiż koszmar, paradoks, a włażciwie totalny absurd, Parvati i inne jej przyczółki 😆

Tak naprawdę – nic nie macie wspólnego z wiedzą 🙄
    sama demagogia anty-teistyczna, żmieję się z tego do utraty tchu 😆

😈 > 😆

parvati
    Członek
    • Guru

@hard-man wrote:

bez Boga nie można wytłumaczyć istnienia Bytu – niech mi tu ateiżci nie wtłaczają ciemnoty – NIC nie mają na usprawiedliwienie istnienia, a jezszcze bardziej NIEistnienia – to filozoficzna, znaczy ontologiczna PRAWDA – czeeeżć 😉 Poczytaliżcie w ogóle coż o transcendencji? Pierwszy początek musi być – nie uznaję ewolucji bez tchnienia! Znaczy Odwiecznego… Jakiż koszmar, paradoks, a włażciwie totalny absurd, Parvati i inne jej przyczółki 😆

Tak naprawdę – nic nie macie wspólnego z wiedzą 🙄
    sama demagogia anty-teistyczna, żmieję się z tego do utraty tchu 😆

😈 > 😆

istnienie boga nawet z punktu widzenia rachunku prawdopodobienstwa jest niemozliwe.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 254 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę