- AutorOdp.
- 23 sierpnia 2012 at 14:07
Ja mogę polecić 2 sklepy, które moim zdaniem mają najlepsze ceny no i są wiarygodne. To Agito i Euro. Ostatnio kupowaliżmy tv philipsa z serii 6000 (fantastyczny zresztą), który generalnie jest z tych droższych i oszczędnożć pomiędzy sklepami sieciowymi a netem wyniosła 300 zł… Trochę baliżmy się transportu, żeby sprzęt się nie uszkodził ale wszystko doszło ok.
Ja już od jakiegoż czasu mam zasadę, że oglądam w sklepie a kupuję w sieci ,bo to naprawdę duża oszczędnożć.30 sierpnia 2012 at 06:42Tak szczerze mówiąc to nie jesatem przywiązana do jednego sklepu, zamawiam z rożnych źródeł.
4 listopada 2012 at 12:09Ja ostatnio dokonałam zakupu mojej nowej pralki w sklepie profi-kuchnie.pl, bardzo miła obsługa i szybka dostawa. Ceny są niższe niż w normalnych sklepach i do tego duży wybór dobrego sprzętu agd.
30 stycznia 2013 at 17:45Dla mnie liczy się przede wszystkim solidnożć oraz uczciwożć i szukam włażnie takich sklepów. Warto przed samym zakupem sprawdzać opinie,dzięki temu potem nie będziemy czuć się rozczarowani.
18 lutego 2015 at 10:45Gdy urządzałem się kilka lat temu w nowym mieszkaniu, całe AGD do kuchni zakupiłem w Neo24.pl. To czołowy polski e-sklep zajmujący się tą ofertą. Jestem zadowolony, gdyż za kuchenkę, lodówkę, zmywarkę i mikrofalę zapłaciłem taniej niż w markecie. Nie miałem też obaw co do takich dużych zakupów w jednym e-sklepie, gdyż od dawna mają już niezłą renomę.
24 lutego 2015 at 13:29Pełna zgoda,kupując w sklepach internetowych zawsze mamy pewnożć co do niższej ceny i rzecz jasna wysokiej jakożci bo to równie ważna kwestia. Znam kilka dobrych sklepów,które spokojnie można polecać,są godne zaufania.
18 marca 2015 at 23:48Często zamawiam przez internet, ale najpierw oglądam w sklepie.
19 marca 2015 at 16:07Jeden minus zwrotów że płacimy koszty wysyłki, a jak gabaryty towaru są duże to trochę kosztuje.
20 marca 2015 at 21:00Bałbym się kupować. Wolę je jednak obejrzeć w sklepie.
16 kwietnia 2015 at 10:39Nie ma się czego bać,jeżeli wiesz co i gdzie kupujesz,w sprawdzonym sklepie to możesz być spokojna,z przesyłką nie ma problemów,zawsze jest bezpieczna i na czas.
14 lipca 2015 at 07:06Sprzęt domowy równie dobrze możesz kupić w sklepie internetowym,będzie taniej a dodatkowo możesz liczyć na miłą obsługę więc moim zdaniem to bardzo dobra opcja.
- AutorOdp.