• Autor
    Odp.
  • Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

A z tym pytaniem to na pocztę xD No ja zaufałem i mam xboxa xD Zam też nie mam wielu opinii, ale same pozytywy na allegro 🙂 Ale w internecie trzeba na te sklepy uważać

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Rozsądku jednak nic nie zastąpi. Ale to w każdym aspekcie naszego życia włażciwie 😉
    wernona – dlatego ja nigdy się nie porwę na kartę kredytową 8) bo to zbyt niebezpieczne móc wydać i niby się nie martwić, bo przecież się później spłaci…

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Ja mam ale nie używam, chociaż korci. Dzisiaj na poczcie odebrałam nową, żwieżutką…i jak tu nie skorzystać z niej jak tak błyszczy do mnie ładnie plastikiem…? Nie ważne co kupujesz pralkę czy gazetę wszystko dostarczą i to jest fajne 😀

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No to, że dostarczą, to rewelacja 😀 Ale ten plastik to by była dla mnie zbyt duża pokusa… A potem by wyszło, że nie mam za co jedzenia kupić, bo trzeba spłacić szaleństwa 🙁

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ja też nie porwałbym się na kartę kredytową. Chociaż nie mam problemów z kontrolowaniem wydatków, to jednak to kusi 😛 Aż pewnego dnia zaczęło by się: „to kosztuje tylko 50 zł…jakoż później spłacę, a to 20 zł…to przecież nie wydatek” no i grosz do grosza… ;p

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Grosz do grosza, a tu komornik „puk, puk” 😆

wernona
    Member
    • Pasjonat

Człowiek gubi się przez te pieniądze chcemy coraz ładniej wyglądać, coraz nowoczeżniejsze sprzęty nas korcą, a producenci wychodzą tym naszym zachciankom na przeciw. Można już kupić sobie klimatyzator do domu, założyć alternatywne źródła pozyskiwania energii. Sauna i basen w domu to tez realia. Więc jest na co wydawać, gorzej jak na to zarobić, hehe 😆

algerr
    Member
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Ale warto zwracać na ciekawe promocje w internetowych sklepach, np. w komforcie jak się kupie przez internet dywan, to dają 5% rabat i dowóz gratis. Dlatego warto żledzić, co w sieci piszczy 🙂

wernona
    Member
    • Pasjonat

No tak rabaty, obniżki, wyprzedaże mile widziane… 😆

algerr
    Member
    • Odp.: 229
    • Zapaleniec

Na takich okazjach można naprawdę zaoszczędzić.

patunia28
    Member
    • Zasłużony

A no pewnie, że tak 😀 Choć wernona ma rację – jest na co wydawać 😉
    Żeby nas bardziej jeszcze pokusić, w Berlinie trwają targi elektroniki użytkowej IFA, oraz zostaną tam wręczone nagrody EISA ➡ [usunięto_link]

Mniszka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja kupuję taki sprzet w sklepach internetowych i bardzo to sobie chwalę- mozna zapłacić nawet 30% mniej niz w zwykłych sklepach

malaDoReMi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja kupuję taki sprzet w sklepach internetowych i bardzo to sobie chwalę- mozna zapłacić nawet 30% mniej niz w zwykłych sklepach

ja też kupuje w sklepach internetowych. mój, już jakież 5 lat temu kupował komputer przez internet, a ten sklep istnieje do dziż (chyba komputronik). Ostatnio kupiłam sobie odtwarzacz mp3 i słuchawki i zaoszczędziłam 200 zł !!!!

[usunięto_link]

wernona
    Member
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

A no pewnie, że tak 😀 Choć wernona ma rację – jest na co wydawać 😉
    Żeby nas bardziej jeszcze pokusić, w Berlinie trwają targi elektroniki użytkowej IFA, oraz zostaną tam wręczone nagrody EISA ➡ [usunięto_link]

…czytałam trochę o tych targach. Wydawałoby sie, że kryzys szaleje, a w Berlinie jakby o tym nie słyszeli…hihi 😆 Wręcz rozszalała sie niepohamowana żądza zakupów, cudne telewizory nowej generacji LG, albo Samsung zaprezentował wielofunkcyjnego pilota, który może służyć za centrum dowodzenia naszymi domowymi gadżetami. 🙂 Czy rewelacyjny komputer, hit na wystawie Medion Akoya X7702D. Takimi sprzętami chetnie urządzilibyżmy mieszkanie… 😉

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No tak, to ogromna oszczędnożć 🙂 Naprawdę warto z tego korzystać 🙂 Ja ostatnio wagę łazienkową kupiłam za 40 zł zamiast 150 😛 To się nazywa okazja 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sprzęt domowy a sklepy internetowe ?"

Przewiń na górę