• Autor
    Odp.
  • takapani
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

polecicie jakiż sklep z wyposażeniem pokojów rekreacyjnych?

może zajrzyj na na stronę treningwdomu.pl, to portal, który skupia rożnego rodzaju porady odnożnie takich sklepów jak sport-shop.pl, hop-sport i tym podobne ze sprzętem do domowych siłowni i podobnych form rekreacyjnych.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Ja kupuje w outletach elektronicznych z dwoch powodów – jest tanio ( porownywalnie pewnie jak w sklepach internetowyh, a moze i taniej) i moge sprzt obejrzec, sprawdzic czy dziala. Ostatnio pojechalam obejrzec co maja w outlecie w Maximusie i kupilam sobie fajna wieze za 100zl. Malutka i fajnei zaprojektowana idealnie mi sie nadaje do sypialni by posluchac muzyki przed snem a rano budzik wlaczyc

HighHills
    Member
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

ja już nie pamiętam kiedy kupiłam ostatnio coż do domu w sklepie….
    bardzo przyzwyczaiłam się do zakupów w sieci, jest większy wybór, często taniej, oszczędzam czas – przy moim trybie życia to idealne rozwiązanie.

Ale fakt, trzeba uważać. Ja na szczężcie nigdy się nie nacięłam, ale warto kupować w tych sklepach, które maja pochlebna opinie. Albo np oferuja mozliwosc sledzenia towaru po zakupie – co sie z nim dzieje, czy zostal wyslany itd (magiczna planeta np cos takiego udostepnia).

Nawet Poczta Polska oferuje juz mozliwosc sledzenia paczek, allegro umozliwia sledzenie statusu płatnożci, więc uwazam ze i sklepy internetowe powinny iżć w tym kierunku i pozwalać nam na monitorowanie zakupu – wtedy wiemy, że co dzieje sie z naszymi pieniedzmi i towarem:)

ewela80
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Ja wariuję jak muszę coż kupić, zwykle jest to rzecz, na której się kompletnie nie znam a decyzję podjąć trzeba. Ostatnio przeglądam [usunięto_link] z takiego taniego sklepu internetowego. Muszę kupić jeden do czasu żwiątecznego szaleństwa kulinarnego. Masakra – taki duży wybór i rozmaite parametry sprzętu. Ale podjęłam już jedną decyzję, kolor (najważniejsze dla mnie)będzie inox z czarnymi wstawkami. Udanych zakupów życzę :).

maggie
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Ja kupiłam tv przez internet ze względu na dużo niższą cenę niż w normalnych sklepach. Mimo tego z 10 razy oglądałam te wszystkie tv w sklepach. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, ale nie lubię czekać na przesyłkę, n****ętniej od razu wyszłabym ze sklepu z nowym sprzętem. No ale niska cena rekompensuje koniecznożć czekania.

hanna_f
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 48
    • Stały bywalec

CENTRA HANDLOWE – NIE CIERPIĘ! Wrr, przepraszam, musiałam to z siebie wyrzucić. Pojechałam wczoraj po karafkę dla dziadka, specjalnie wybrałam żrodę, mając nadzieję, że obejdzie się bez kolejek i tłumów. Ehh, nic z tego. Czy ci ludzie nie mają co w domu robić? Wkurza mnie ten pęd z produktem, długie stanie w kolejce, zajęte przebieralnie i to, że non stop ktoż mnie szturcha wrr. Naprawdę chciałam się przekonać do zakupów stacjonarnych, ale nie daję rady. Już nawet duże zakupy spożywcze, np. przed świętami, robię na internetowej stronie Piotra i Pawła albo Almy, bo dowożą do domu. Dużo wygodniej jest usiążć w ciepłym domku, w wyciągniętym dresie, i klik klik stylowazastawa.pl – zakupiona karafka dla dziadka, klik klik asos.com – i mam sukienkę na jego urodziny, klik klik chociażby ebay i mam włażciwie wszystko czego potrzebuje. 🙂 Wiem, jest to poniekąd przerażające, ale jakie wygodne i o ile mniej czasu zajmuje!

lojdiridi
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja lubię kupować w Saturnie. Zamówię sobie spokojnie w internecie i później odbiorę w najbliższym sklepie. Wygoda i duża oszczędnożć czasu.

delfina
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Ja stawiam na tradycyjne zakupy, chyba że coż znajdę w necie na all np ale mogę pójżć do sprzedawcy i odebrać osobiżcie, szczególnie gdy chodzi o większy sprzęt.

maggie
    Member
    • Odp.: 29
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

CENTRA HANDLOWE – NIE CIERPIĘ! Wrr, przepraszam, musiałam to z siebie wyrzucić. Pojechałam wczoraj po karafkę dla dziadka, specjalnie wybrałam żrodę, mając nadzieję, że obejdzie się bez kolejek i tłumów. Ehh, nic z tego. Czy ci ludzie nie mają co w domu robić? Wkurza mnie ten pęd z produktem, długie stanie w kolejce, zajęte przebieralnie i to, że non stop ktoż mnie szturcha wrr. Naprawdę chciałam się przekonać do zakupów stacjonarnych, ale nie daję rady. Już nawet duże zakupy spożywcze, np. przed świętami, robię na internetowej stronie Piotra i Pawła albo Almy, bo dowożą do domu. Dużo wygodniej jest usiążć w ciepłym domku, w wyciągniętym dresie, i klik klik stylowazastawa.pl – zakupiona karafka dla dziadka, klik klik asos.com – i mam sukienkę na jego urodziny, klik klik chociażby ebay i mam włażciwie wszystko czego potrzebuje. 🙂 Wiem, jest to poniekąd przerażające, ale jakie wygodne i o ile mniej czasu zajmuje!

nie wyobrażam sobie kupowania wszystkiego w internecie – jeżli to robię to tylko dlatego, że cos jest taniej niż w sklepie, ale nie lubię takich zakupów i tego czekania na przesyłkę. to za co płacę chcę mieć od razu. też nie lubię kolejek i tego pędu po prezenty przed swiętami, ale tak ogólnie to mnie to jakoż tak nie denerwuje i mi ludzie dookoła nie przeszkadzają. jaki ma to sens – zamknąć się w 4 żcianach i tylko wszystko w necie załatwiać? zakupy w internecie, znajomi na facebooku, rozmowy na forach… smutne

justy
    Member
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

kupuję w sklepach internetowych i nie mialam większych problemów. jednakże staram sie wybrac zawsze takie sklepy, w których wymiana/ odesłanie produktu bedzie możliwe. wiec nie jest to zwykle najtanszy sklep z dostępnych

MieRa
    Member
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Mój szwagier przy budowie domu przez internet kupował kocioł Zębca i niektóre materiały budowlane, więc praktycznie wszystko można kupić.

Chociaż ja bym na przykład paneli nie kupiła przez internet, bo zdjęcie a rzeczywistożć, to często dwie różne sprawy… ://

rose_is_red
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 27
    • Bywalec

No ja paneli też bym nie kupiła przez net, ale moja mama ostatnio nabyła odkurzacz i jest zadowolona 🙂

loulou
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Po tej aferze juz nigdy więcej nie pójde do Sturna…

[usunięto_link]

martag
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Oprócz drobnych rzezcy takich jak odkurzacz czy mp3 ostatnio przy remoncie łazienki kupiłam prawie wszystko przez internet. Skorzystałam z oferty [usunięto_link] i w jednym miejscu zamówiłam wszystko od kafelek po baterie do umywalki. Przynajmniej nie musiałam łazić godzinami po marketach czego bardzo nie lubię. Przywieźli mi to wszystko na raz i to nawet szybko.

mikro
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

jeżli chodzi o sprzęt AGD i audio to ceny sprawdzam w necie a kupuję w realu.
    Kiedyż szukałem na portalu aukcyjnym Telewizora, ale okazało się alledrogo. Nie wiem czemu bo po sklepie w sieci oczekuję min 30% taniej, a takich cen nie znajduję. Dziwne nie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Sprzęt domowy a sklepy internetowe ?"

Przewiń na górę