- AutorOdp.
- 17 czerwca 2009 at 22:36
Często sie zdarza, że sklepy internetowe robią promocje bądź wyprzedaże i wtedy naprawdę można kupić tanio AGD. Moja znajoma w ten włażnie sposób kupiła kuchenkę Amica i lodówkę LG. Sporo zaoszczędziła. Oba sprzęty chodzą bez zarzutu. Dodatkowo na lodówkę dostała 5 lat gwarancji. Ja też zwykle kupowałam przez internet drobiazgi, ale ona mnie przekonała, że wirtualnie też można zrobić fajne zakupy. 😆
17 czerwca 2009 at 23:16nie dziwię się, że skorzystała, skoro taka oszczędnożć 😀 a ta gwarancja ❓ szok 😀 a to ze sklepu, czy jak? 🙂
18 czerwca 2009 at 10:19Moja siostra urządzała ostatnio mieszkanie i kupowała sprzęt włażnie przez internet, głównie korzystała z oferty na electro.pl, bo mają bardzo duży wybór sprzętów znanych marek ,więc nie trzeba się martwić o jakożć 🙂 mówiła, ze stronka jest naprawdę godna polecenia 🙂
21 czerwca 2009 at 22:51no tak w necie promocja za promocją, ja też tak skorzystałam i zaoszczędziłam kilka stówek 🙂
a co do gwarancji na lodówki to sama się zainteresowałam i byłam mile zaskoczona – [usunięto_link] – wernona, to o to chodziło, prawda? 🙂23 czerwca 2009 at 19:18Ostatnio znajoma poleciła mi jeszcze jeden sklep internetowy (głównie z AGD), więc dzielę się informacjami 🙂 chodzi o sklep moderni.pl, który jest chyba dożć mało znany, a ma fajną ofertę- osobiżcie jeszcze nie miałam okazji sprawdzać, ale ona była zachwycona 🙂
23 czerwca 2009 at 19:55[usunięto_link] wrote:
no tak w necie promocja za promocją, ja też tak skorzystałam i zaoszczędziłam kilka stówek 🙂
a co do gwarancji na lodówki to sama się zainteresowałam i byłam mile zaskoczona – [usunięto_link] – wernona, to o to chodziło, prawda? 🙂Tak Patunia, widzę, że się na serio zainteresowałaż tym LG. To słuchaj, wczoraj znalazłam nowego newsa. Jeżeli myżlisz o zakupie chłodziarki to spróbuj w Media Markt mają promocję do 25 czerwca: do każdej zakupionej chłodziarki dodają coca cole i to tyle ile zmieżci się w wybranej lodówce. 😆 [usunięto_link]
To wybieraj największą, haha 😉23 czerwca 2009 at 23:28ooo 😀 no proszę, kolejny sklep z pomysłem w sam raz na lato 😛 szkoda tylko, że na razie tak mało słoneczne 😉
a ja teraz lodówki nie wymienię 🙂 mój LG kombi sprawuje się bardzo dobrze mimo upływu czasu, więc nie ma co szaleć 🙂 trzeba odkładać na nowe mieszkanko i te cudeńka z kwiatkami 😉
nie mniej jednak szepnę słówko znajomym, bo włażnie urządzają 😉 szkoda tylko, że tak krótko ta promocja trwa, pewnie większożć ludzi odkłada tego typu zakupy na weekend…5 lipca 2009 at 22:56W internecie dobrze szuka się promocji, ale rzeczy powyżej pewnej ceny nie kupuję, bo jak płacisz za coż te 300 zł w górę, to lepiej obejrzeć i po dotykać:P
6 lipca 2009 at 14:12no ja najpierw sobie w normalnym sklepie macam a potem zamawiam 😛
17 lipca 2009 at 19:52Hehe, ja tak samo… Jak tylko sie da to ogląam np w MM albo w Saturnie a potem kupuję przez neta:)
To się dożć opłaca bo jak coż Ci nie spasuje to możesz towar oddać do 10 dni, nawet jak jest działający, wystarczy że Ci się nie spooba:)
na razie 2 razy tak kupowalam – prostownice i lodówkę taką: [usunięto_link]. Na razie się nie zraziłam, zamierzam dalej kupować:)
a co myżlicie o kupowaniu na allegro?21 lipca 2009 at 13:53Na Allegro kupuję dożć często, ale tylko u użytkowników, którzy mają już jakąż dam rangę osiągniętą (ilożć gwiazdek i pozytywnych komentarzy biorę pod uwagę). Jeżeli ktoż na negatywy to raczej rezygnuję z zakupu.
Ale sprzętu domowego na allegro jeszcze nie kupowałam 😉23 lipca 2009 at 00:55Robię dokładnie tak samo – czytam opinie. W końcu po coż one są, prawda? 🙂 Z takich większych rzeczy to na allegro nie miałam okazji jeszcze zamawiać… Ale mój tata kompa tak kupował, opony nawet i jeszcze jakież inne rzeczy, więc raczej nie ma problemu 🙂
24 lipca 2009 at 21:24Ja na allegro też patrzę na liczbę pozytywnych i negatywnych opinii. Stres troszkę miałem, jak kupiłem Xboxa. Sprzedający miał 11 pozytywnych tylko, ale udało się 🙂
25 lipca 2009 at 00:33No tak, z takimi „niedzielnymi” sprzedawcami to ciężko… Ale trzeba mieć choć trochę zaufania 🙂 Poza tym zazwyczaj można wziąć przesyłkę za pobraniem i tyle 🙂
25 lipca 2009 at 09:53Takie zakupy to pulapka dla tych którzy uwielbiaja wydawać. Pieniedzy nie widać więc sie żwietnie w ten sposob wydaje, co innego jeżeli chodzi o płacenie przy odbiorze. Ciekawe, co w przypadku, jak ktos kupi np. telewizor , a potem nie stac go na jego odbiór. Płaci za przesyłkę podwójnie?
- AutorOdp.