- AutorOdp.
- 17 stycznia 2011 at 10:29
ja urządziłam całą łazienke przez neta, cała armaturę kupiłam w lazienkaplus.pl, nie musiałam łazić wżród tych tłumów ludzi i się użerać, no i znacznie taniej…
20 stycznia 2011 at 00:28Ja jak nie wiedziałam jaki sprzęt chce sobie kupić to po prostu wpisałam w wyszukiwarkę [usunięto_link] i od razu miałam pełny obraz tego, co i kto mi poleca. Potem sobie tylko porównałam parametry i już, mam swój ukochany odkurzacz hihi 😉
21 stycznia 2011 at 08:20jeżli macie na myżli wyposażenie kuchni – polecam kuchnie.pl, sypialnie tu zdecydowanie wsypialni.pl. co do łazienek niezastąpiony jest sklep lazienkaplus.pl 😉
29 stycznia 2011 at 23:25Ja tym razem zachęcę do p****żcia się do sklepu… xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx – garnki, patelnie, noże, deski – wszystko kolorowe i aż wołające „kup mnie” 😉 Jest tam link do ich strony, mają sklepy w kilku miastach, ja akurat odkryłam w maximusie.
Modyfikacja
Fi30 stycznia 2011 at 16:09Prawda jest taka, że zanim się wybierze i kupi np xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx o nim najpierw powinno się sprawdzić co najmniej kilka razy. Przecież kto Wam lepiej powie czy dana maszyna się w ogóle do czegokolwiek nadaje niż akurat ci ludzie, którzy już jej używali?
EDIT:
jakubek30 stycznia 2011 at 16:52No tak, najlepiej w przypadku internetowych jednak rzucić okiem na opinie o sklepie. Ja się dotychczas jeden raz naciąłem, kiedy sklep internetowy wysyłał mi zamówioną rzecz miesiąc 😐
1 lutego 2011 at 14:47jasne opinie są istotne, ja bym jeszcze zwróciła uwagę na bezpieczeństwo transakcji dokonywanych przez taki sklep, jak choćby to, czy ma certyfikat SSL lub inny, który dokumentuje rzeczywiste zabezpieczenie naszych zakupów.
dla mnie jest to istotne i sklepy, z których korzystam się nimi szczycą!
1 lutego 2011 at 19:53Ja robię często zakupy w sieci,ale do sprzętu domowego nie maiłam szczężcia.Kupiłam dwie rzeczy,jedną tańszą druga droższą.Niestety jedna kupiona przez Allegro.Bawiłam się w trzykrotny zwrot.Trzeba rzeczywiżcie poznać opinie o sklepie.Wolę jednak taki sprzęt kupować poza siecią.
[usunięto_link]
2 lutego 2011 at 12:53czy ja wiem, mam już spore dożwiadczenie w zakupach przez internet?
nigdy nie miałam wpadek związanych z transakcjami, może włażnie dlatego, że dokładnie sprawdzam sklep przed złożeniem przelewu, wybieram tylko te opatrzone certyfikatem i już mam pewnożć.8 lutego 2011 at 09:35Zabezpieczenia w sklepie są istotne, ale zazwyczaj przy sklepach z dobrą opinią to standard. Chociaż rzeczywiżcie warto spojrzeć przy logowaniu czy jest kłódeczka w dolnym pasku 😛 Na stronach, na jakich najczężciej się loguje (allegro, bank, email, payback) jest certyfikat, i sprawdzam tylko wtedy, jak okno logowania się zmieni, bo wtedy to już może być podejrzane
8 lutego 2011 at 23:19[usunięto_link] wrote:
Zabezpieczenia w sklepie są istotne, ale zazwyczaj przy sklepach z dobrą opinią to standard. Chociaż rzeczywiżcie warto spojrzeć przy logowaniu czy jest kłódeczka w dolnym pasku 😛 Na stronach, na jakich najczężciej się loguje (allegro, bank, email, payback) jest certyfikat, i sprawdzam tylko wtedy, jak okno logowania się zmieni, bo wtedy to już może być podejrzane
Jasne, strzeżonego… Zawsze jest większe prawdopodobieństwo narażenia się na nieprzyjemnożci, gdy korzysta się z niesprawdzonych stron i połączeń. Dlatego lepiej z tych zaufanych, a rzucenie okiem na ikonkę trwa ułamek sekundy 😉 Choć o ile z bankami to kapuję, to nie wiem, jaki cel można mieć w podkradaniu np. numeru do karty payback xD
9 lutego 2011 at 09:29Dołączam się do powyższych opinii 😉 Trzeba uważać i korzystać ze sprawdzonych (chociażby przez naszych znajomych) serwisów. Dodatkowo, jeżli ma się zamiar kupić na przykład włażnie sprzęt AGD czy RTV – tym bardziej należy włączyć czujnożć 🙂 W Medialuxie mają przeogromną ofertę takiego sprzętu i jest to zaufany serwis.
Poza tym, w sumie sprzętu tego typu nie kupuje się codziennie, tak więc zrobienie zakupów w internecie w tym przypadku nie będzie niczym „strasznym” 😉 A często dzięki temu zaoszczędzimy 🙂
22 lutego 2011 at 12:15dziewczyny ja tak trochę w temacie, pomyslałam, że jeżli robicie zakupy w necie to znacie się troszkę na komputerach 🙂 chcę kupić dobrego antywirusa, a od tych wszystkich reklam w gazetach trochę kręci mi się w głowie 😉 ostatnio w sklepie nawet zajrzałam do gazet komputerowych, ale szczerze mówiąc te wszystkie techniczne informacje niewiele mi mówią 🙁 Z czego same korzystacie? I napiszcie, czy to jest darmowe czy płatne. Jeżli ten temat już się gdzież pojawił, proszę o info 🙂
28 lutego 2011 at 14:37kupiłam niedawno Chipa z BitDefenderem, używam go i jestem zadowolona. W końcu taki program jest po to, żeby mieć spokój. W internecie możesz kupic wersję 30-dniową xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sprawdź czy Ci pasuje i zdecyduj.
edit
jakubek15 marca 2011 at 08:14polecicie jakiż sklep z wyposażeniem pokojów rekreacyjnych?
- AutorOdp.