- AutorOdp.
- 29 stycznia 2010 at 14:08
czy ja dobrze zrozumiałam? 3D w telewizorze? a ja się martwię, ze na „avatar” nie zdążę pójżć 😉 najwyżej sobie kupię taki telewizor 😛
jakie cuda teraz robią, lodówki w kwiaty, telewizory z 3D… szok
30 stycznia 2010 at 01:42Avatar jeszcze długo będą grać, w Wa-wie trzeba bilety z miesięcznym wyprzedzeniem kupować, żeby mieć dobre miejsca. A telewizorki 3D początkowo będą drobie, ale po jakimż czasie wiadomo…stanieją 😉 LG zapowiedziało, że w tym roku wyprodukuje 400 tyż, ale za rok już 3,4mln. Do tego jeszcze inni producenci i wychodzi na to, że będzie w czym wybierać 😀
31 stycznia 2010 at 20:32Mmmm… Mieć taki tv z 3D 😀 Ale to przecież majątek pewnie będzie kosztować…
Dorota – dokładnie, można fajne głożniki albo dvd zakupić za tę różnicę 😉31 stycznia 2010 at 22:08Myżlę, że początkowo za 3D będzie trzeba zapłacić ok 10-15 tyż. No ale przypomnijcie sobie jak było z plazmą, jak pojawiła się an rynku 🙂 Moim zdaniem ceny szybko spadną
17 lutego 2010 at 09:30[usunięto_link] wrote:
Czy kupujecie sprzęt RTV/AGD w sklepach internetowych ? czy ceny są opłacalne w porównaniu do zwykłych sklepów ?
Sprawdzony przeze mnie sklep internetowy ze sprzętem rtv i agd to aletanio24.pl i muszę przyznać, że ceny znacznie niższe niż w normalnym sklepie.
21 lutego 2010 at 11:24ja w sumie praktycznie wszystko ostatnio kupuję przez internet i nie narzekam.
28 lutego 2010 at 21:36[usunięto_link] wrote:
Myżlę, że początkowo za 3D będzie trzeba zapłacić ok 10-15 tyż. No ale przypomnijcie sobie jak było z plazmą, jak pojawiła się an rynku 🙂 Moim zdaniem ceny szybko spadną
To fakt, sądzę, że im większą popularnożć zyskają i im większy szał na taki sprzęcik będzie, tym szybciej ceny polecą w dół 🙂
28 lutego 2010 at 22:37Podobnie będzie z OLED. [usunięto_link] tutaj widać, że żwietnie wyżwietla obraz i ma grubożć mniejszą niż 1 mm (telewizor), tylko póki co kosztują ok 2,5 tyuż dolarów:P Ale za kilka lat pewnie będą dostępne dla wszystkich
30 kwietnia 2010 at 14:26Ooooj taaak, taki OLED to by było coż 😀
Na razie spodobała mi się [usunięto_link] 😛 (niestety nie znalazłam wersji pl) W sumie ciekawie się zapowiadają te z cieniutkimi ramkami telewizory… One już weszły na rynek jak rozumiem, a wiesz ile kosztują?15 czerwca 2010 at 15:39Zdecydowanie wole sklepy internetowe od tych normalnych. AGD i RTV jest na ogół sporo tańsze niż w sieciówkach,a jeżeli jest jeszcze w dodatku odbiór osobisty w Warszawie to kupuję zawsze! Ostatnio zaoszczędziłam 400 zł na kuchence gazowej!!
19 lipca 2010 at 13:22Sklepy internetowe oferują szerokie możliwożci. W sieci możesz kupić praktycznie wszystko. Zakupy w internecie, a zwłaszcza przez sklep internetowy, są pewne. Decydując się na prowadzenie tego typu działalnożci, trzeba zachować maksimum profesjonalizmu. Tylko w ten sposób można zyskać zaufanie i szacunek klienta.
21 lipca 2010 at 17:27jest o wiele więcej plusów niż minusów, jeżeli chodzi o kupowanie w sklepach internetowych; tak mówiąc na przykładzie electro.pl: gigantyczny wybór, o wiele niższe ceny, a do tego w electro jest bardzo opłacalny system ratalny, minusem jest jedynie fakt, że nie można obejrzeć na żywo produktu, ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby p****żć się do stacjonarnego sklepu obejrzeć sobie taką lodówkę, a potem ten sam model zamówić przez Internet..na wszystko znajdzie się sposób 😉
24 lipca 2010 at 19:25My przeprowadzając się na swoje własne mieszkanko praktycznie 3/4 rzeczy kupiliżmy na allegro. Noże, suszarkę balkonową, suszarkę na naczynia, kosz na żmieci, ręczniki, stojak na przyprawy, itd… A ostatnio też koleżance na żlub robota kuchennego. Zakupy na allegro to dla mnie podstawa, zanim kupimy w sklepie sprawdzamy cenę tam i praktycznie zawsze jest taniej.
27 sierpnia 2010 at 12:24Mnie się często zdarza dokonywać zakupów przez internet. Teraz tylko mam małą zagwózdkę. Ogólnie kupowałam już w sklepie myin.pl ale były to drobiazgi do dekoracji. A teraz zakochałam się w takich krzesłach przezroczystych, które mają w swojej ofercie i które są piękne po prostu. Jednak są to krzesła, a sklep ma siedzibę w Poznaniu. Z Krakowa to trochę daleko jest, żeby tylko posadzić się na moment na krzeżle. Ale są tak piękne, że mogłabym nawet kupić je w ciemno 😉
9 września 2010 at 21:12Sklepy internetowe, to oszczędnożć czasu, często włażnie tak robię zakupy, spokojnie, nie muszę nigdzie jeździć, stać w korkach i chodzić po okropnych centrach handlowych.
- AutorOdp.