- AutorOdp.
- 13 czerwca 2007 at 18:59
Stringi są ogólnie spoko :wink:. Ale wydaje mi się, że Kobieta w figach wygląda ciekawiej (choć na pewno zależy to od sytuacji). Jak to ostatnio rzekł mój kolega (z którym się w 100% zgadzam) bielizna powinna nadawać Kobiecie troszkę tajemniczożci.
Chociaż dobre stringi nie są złe 8)14 czerwca 2007 at 00:07A ja poszłam dziż do sklepu i kupiłam sobie koronkowe majteczki 😆 są fajniejsze od stringów,bo niby więcej zakrywają.ale praktycznie całe są przeżwitujące 😯 😀
14 czerwca 2007 at 14:01a ja kupiłam sobie ostatnio…majteczki w kropeczki
ło ho, ho, ho. . . 😛 😛
14 czerwca 2007 at 15:17[usunięto_link] wrote:
A ja poszłam dziż do sklepu i kupiłam sobie koronkowe majteczki 😆 są fajniejsze od stringów,bo niby więcej zakrywają.ale praktycznie całe są przeżwitujące 😯 😀
To co to za stringi? Foliowe?:D
14 czerwca 2007 at 15:21@iga81 wrote:
a ja kupiłam sobie ostatnio…majteczki w kropeczki
ło ho, ho, ho. . . 😛 😛
hihi, słynne majteczki w kropeczki nie są złe
9 sierpnia 2007 at 11:21Figi są chyba bardziej sexowniejsze niż stringi. Jednak, co działa bardziej na męską wyobraźnie niż paseczek wystający zza spodni, kiedy kucniesz?
Sama preferuję każdego rodzaju bieliznę, byle bym się w niej czuła jak prawdziwa kobitka 😈
11 sierpnia 2007 at 20:48dla mnie strungi mogą być, ale jak mnie „coż” najdzie;p zwykle jednak nosze figi, ot ze względu na wygodę 😀
11 sierpnia 2007 at 21:19Ej, ale stringi też są wygodne 🙂
12 sierpnia 2007 at 19:24Chodzę w stringach no chyba że mam okres lub jak paraduje w samych majtusiach po mieszkaniu 😛
15 sierpnia 2007 at 20:55Stringi sa łeee ;p choc na greckiej plazy czasem zaloze ;p nie sa zdrowe i uwieraja ;p
22 sierpnia 2007 at 17:57stringi
hehenoo wysypują się z szafki 🙂
nie przepadam za innymi 😛 no chyba, że są to męskie bokserki 😛23 sierpnia 2007 at 15:41faceci podniacaja się na widok kobiecej pupy w stringach:D:D
23 sierpnia 2007 at 16:00[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
A ja poszłam dziż do sklepu i kupiłam sobie koronkowe majteczki 😆 są fajniejsze od stringów,bo niby więcej zakrywają.ale praktycznie całe są przeżwitujące 😯 😀
To co to za stringi? Foliowe?:D
koronkowe 😉
A stringi wystające zza spodni wyglądają wstrętnie 😕 Wogole każde majtki wystające zza spodni wyglądają nieciekawie… pamiętam jak w liceum mojej koleżance tak wystawały rajtuzy…z dziurą w dodatku…łeee cóż to był za widok 😕 Nie,nie-majtki mają być nizutkie,zeby nie wystawały 🙂
31 sierpnia 2007 at 17:05nosze od lat tylko stringi bo sa dla mnie najwygodniejsze 🙂
jak zaloze zwykle gacie to i tak mi do „rowka” wchodza wiec co za roznica? 😀 heh 😛1 września 2007 at 22:10[usunięto_link] wrote:
A stringi wystające zza spodni wyglądają wstrętnie 😕 Wogole każde majtki wystające zza spodni wyglądają nieciekawie…
albo spod spodni 😕 zdarzyło mi się nieraz zobaczyć kobietę w białych cienkich spodniach i bez ich żciągania człowiek widział jakie ma majtki 😕 bo przeżwitywały 😕
- AutorOdp.