- AutorOdp.
- 20 września 2010 at 14:51
Zgadzam się! Stringi wystające z dżinsów wyglądają koszmarnie! Niestety wiele dziewczyn nadal uważa, że taki sposób ich pokazywania jest sexy 😀 Nie wiem czemu..
20 września 2010 at 15:25myżlą,że facetów to kręci.. a to jest moim zdaniem kuszenie nie potrzebne.. to co powinno być zakryte odkrywają.. to co powinno być tajemnica pokazują…:)
eh z czego to wynika takie myżlenie nie mam pojęcia..21 września 2010 at 10:47też tak miałam! ciągle tylko stringi a teraz.. wole zakładać na wyjątkowe okazję i gdy chłopak zawita u mnie:) bo lubi 😆
21 września 2010 at 15:13Na wielką pupę lepsze bokserki, figi na zgrabny każde. A pół stringi co to?
21 września 2010 at 17:23Stringi tylko na zgrabny tyłek i nie pod przezroczyste ubrania, bo wygląda to koszmarnie, a jeszcze gorzej jak pannie tłuszcz wyskakuje po bokach 🙄 . Stringi ubieram sporadycznie, na co dzień wolę zwykłe figi, albo bokserki ;).
28 września 2010 at 12:33ja lubie stringi, ale takie bardziej sznurkowe( nie takie masywne) i uważam że są wygodne i nic nie przeszkadza.
5 października 2010 at 18:21ja noszę głównie stringi, figi tylko kilka dni w miesiącu 😳
- AutorOdp.