- AutorOdp.
- 19 października 2009 at 00:48
Chyba nie ma gorszego widoku jak stringi wystające ponad spodnie ;/
3 grudnia 2009 at 13:11Nigdyż także byłam uprzedzona do stringów, ale jak założyłam, to polubiłam. Z resztą są po proste ładne, tak jak np. te [usunięto_link].
pzdr!
mediamaniac3 grudnia 2009 at 13:40Zdecydowanie nie lubię, choć faceci i owszem 🙂
4 grudnia 2009 at 10:08Ja uwielbiam bieliznę w ogóle. I sportową i kobiecą i koronkową. Wszytko, byleby było piękne i wygodne. Kupowanie bielizny sprawia mi straszną i frajdę i jest także sposobem na poprawę nastroju. Ostatnio znalazłam fajny sklep w sieci koronka.pl, w którym mają ogromny wybór bielizny wszelkiej, dobrych marek Pigeona, Obssesive. Zmierzam sobie zrobić jakiż większy prezent gwiazdkowy;D
8 grudnia 2009 at 13:42Chyba każdy facet, a przynajmniej zdecydowana większożć lubi jak kobieta nosi stringi, zdecydowanie ładniej to wygląda, jeszcze przy ładnych pożladkach. Sama też lubię ubierać stringi i w zasadzie przez większożć dni w roku noszę taką włażnie bieliznę. Lubię też czasem założyć jakież ładne, fajnie wycięte, fikużne figi 🙂
Poza tym w kwestii bielizny to mam się przede wszystkim ja w niej dobrze czuć a dopiero później mam się podobać w niej facetowi 🙂8 grudnia 2009 at 16:38Dajcie spokój 😀
Z tego co ja słyszałam to faceci wolą króciutkie szorty niż stringi 🙂 Ale może trafiałam na jakież wyjatki:)23 stycznia 2010 at 12:55No to chyba trafiłas na jakież wyjątki,bo dla większożci facetów stringi sa bardziej sexi niż szorty. No chyba że jak piszecie-kobieta ma grube pożladki,wtedy rzeczywiżcie lepiej założyć dłuższe szorty.
27 stycznia 2010 at 17:01Ja zdecydowanie preferuję szorty:) Stringi czasem założę , ale to może kilka razy do roku, jak tak mi pasują pod jakąż rzecz
7 sierpnia 2010 at 06:57[usunięto_link] wrote:
ja zakładam tylko stringi nawet podczas okresu. nie wyobrażam sobie chodzenia w innych majtkach. zwykłe majtki są okropne a jeszcze jak się odznaczają spod spodni to tragicznie wygląda poprostu bleeee. zwykłe majtki zostawmy naszym babciom
zgadzam sie…
tez nie znoszę zwykłych majtasów i do szału mnie doprowadza jak mi sie zsuwają z posladków
stringi to najwygodniejsza bielizna…zakładam i zapominam ze mam cos na sobie
oczywiscie musza byc odpowiedniego rozmiaru bo za ciasne ani ładnie nie wygladaja ani nie sa wygodne13 września 2010 at 18:23stringi są żwietne do obcisłych sukienek czy spódnic, albo białych spodni, bo jednak odciskająca się bielizna na ciuchach nie wygląda dobrze, a moim ostatnim nabytkiem są te stringi: [usunięto_link] idealne włażnie do białych spodni..w ogóle ich nie widać 🙂
14 września 2010 at 10:18Nosze bardzo chętnie, ale równie fajne sa bokserki takie pół strigi. Bielizne dobieram do ciuchów.
14 września 2010 at 10:53Ty jesteż mężczyzną czy kobietą?
20 września 2010 at 11:00ale wiesz pytanie:P
Może znajdą się mężczyźni którzy preferują taki rodzaj bielizny..:)
ja osobiżcie wole figi ale stringi ubieram na okazję.. lub pół stringi i bokserki.. ale zawsze koronkowe!20 września 2010 at 14:19Stringi i tylko stringi! 🙂 Seksowne i wygodne!
20 września 2010 at 14:43zgodzę się,że sexowne..
Fajnie tylko jeżli nie wystają po za spodnie.. bielizna to sprawa intymna dlatego nie powinna pokazywana żwiatu.. i wystawać nie estetycznie .. 😡
- AutorOdp.