- AutorOdp.
- 10 maja 2010 at 17:08
jak w temacie 馃檪 potrzebuje pomyslow na przyrzadzenie dania z parowek. (moje pomysly sie juz niestety wyczerpaly) Licze na wasza pomoc w urozmaiceniu mojego parowkowego menu! 馃榾
13 maja 2010 at 12:21Mo偶e jednak zmienisz sk艂adnik. My偶l臋, 偶e par贸wki to nie najlepszy spos贸b na od偶ywianie…
Jest bardzo du偶o sk艂adnik贸w, z kt贸rych mo偶na komponowa膰 pyszne dania nie wydaj膮c przy tym kupy szmalu. Chocia偶by taki ry偶 z warzywami. Par贸wki jak lubisz to jedz, ale nie opieraj na nich swojej diety.
16 maja 2010 at 18:50…ale ja uwielbiam parowki ;D
z reszta wiesz studenci nie maja zazwyczaj czasu na wymyslanie dan 馃槢 A paroweczki mozna raz dwa przyrzadzic:)
Uwielbiam np parowki zapiekane z serem…mmm…pysznoci 馃檪 Poprostu szukam czegos „nowego” 馃檪17 maja 2010 at 14:57Mo偶e par贸wki z sosem do spagetti- tylko tym ze s艂oika.
Musz臋 przyzna膰, 偶e sama cz臋sto si臋 posilam w ten spos贸b- gdy nie ma zbyt du偶o czasu ; ).
Do tego jaka偶 papryka, cebula lub pieczarki i danie gotowe.17 maja 2010 at 15:00Par贸wki w cie偶cie francuskim. Mmmm pychotka.
24 maja 2010 at 17:03ja do moich parowek w ciescie francuskim uzywam wylacznie Paryzanek 馃槈 i juz chyba mam pomysl na obiad na jutro;P
25 maja 2010 at 21:10te偶 lubie par贸wki wcina膰:P a te Pary偶anki to sa te co reklamuj膮 w tv?? jak mowa o tych to mia艂am przyjemno偶膰 pr贸bowa膰 u cioci z p贸艂 roku temu, ona akurat dorzuca ich do fasolki po breto艅sku:) pyyycha:)
25 maja 2010 at 21:55no nie wiem… jak par贸wki,to tylko w bu艂ce z keczupem i musztard膮 馃榾
w innej postaci nie zjem 馃檪
a jesli chodzi o cos na szybko,to mo偶e mro偶one warzywa na patelnie? sa smaczne i mozna je szybko przyrz膮dzi膰,oczywi偶cie mo偶esz tam wsadzi膰 par贸wk臋,jesli sie bez niej nie obejdziesz 馃榾26 maja 2010 at 11:43tz. HOT DOGI ja je uwielbiam z pra偶on膮 cebulk膮, mniiam. Z takich fast foodowych rzeczy to lubi臋 jeszcze zapiekank臋 z par贸wkami i pieczarkami:D
Co do pary偶anek to jad艂am i musz臋 przyzna膰 偶e s膮 ca艂kiem niez艂e 馃檪 a dodatkowo maja ma艂o t艂uszczu wi臋c dla moich bioder jak znalaz艂:P27 maja 2010 at 07:17[usuni臋to_link] wrote:
mo偶esz tam wsadzi膰 par贸wk臋,jesli sie bez niej nie obejdziesz 馃榾
hahahahah 馃檪
brzmi 偶wietnie! 馃檪te z serem musza miec troche t艂uszczu:P
27 maja 2010 at 07:25No z serem pewnie maja troch臋 wi臋cej, ale ja jestem tradycjonalistk膮 i jem tylko klasyczne par贸wki z du偶ym apetytem:P
Zastanawiam si臋 nad zapiekank膮 z par贸wkami, my偶licie 偶e by wysz艂a??
27 maja 2010 at 23:06Z par贸wkami lepiej uwa偶a膰 – pami臋tam, 偶e mojej znajomej eksplodowa艂y kiedy偶 w trakcie gotowania 馃槈 Wystraszy艂a si臋 okrutnie, a do tego mia艂a straszne plamy na 偶cianach, kt贸rych nie mog艂a si臋 pozby膰. To si臋 nazywa eksperymentalna kuchnia ;P
28 maja 2010 at 10:06Masz mo偶e zdj臋cia z tego wybuchu?? Mam nadzieje 偶e moja zapiekanka z par贸wkami mi nie wystrzeli. Swoj膮 drog膮 znacie jakie偶 fajne przepisy na zapiekank臋 z par贸wkami??
28 maja 2010 at 13:10Hot dog, jajecznica z par贸wk膮, zapiekanka z par贸wkami, par贸wka z grilla:P
29 maja 2010 at 21:42heheh wybuchowe par贸wki:)
musia艂y miec duuu偶o spulchniaczy jaki偶:P
ja dlatego jem ju偶 od bardzo f艂uga jedne i te same, sprawdzone i na ciep艂o i na zimno przyrz膮dzone;) - AutorOdp.