- AutorOdp.
- 30 maja 2007 at 17:47
ja kurcze uczę sie do tej sesjii ale wszytsko mi sie miesza i zapominam nie mam czasu tegow szytskeigo codzioennie powtarzać i mis ię miesza :/ kurcze ale fajnie by było zaliczyc ten pierwszy rok
dziewczyny ale musimy byc pozytywnej mysli trzymam za Was kciuki i PORADZIMY SOBIE uszy do góry;)
30 maja 2007 at 20:20A do mnie wlasnie dotarlo (a wlasciwie przypomnialo sie) ze na wtorek musze oddac 4 prace zaliczeniowe i jeszcze 2 zaliczenia mam…. f***….! A w weekend impreza…. trza to bedzie jakos pogodzic 😀
8 czerwca 2007 at 17:03jak tam dziewczyny pozaliczyłyscie już coiż a może macie już wszytsko z glowy? mi jeszcze zostały trzy egzaminy:/ i jedno zaliczenie no raczej dwa o kurcze nie wiem jak ja to zrobie ale jakos musze:D strasznie nie chce mis ie uczyc a mam na srode powodzenia dziewzeta poradzimy sobie:D:D:D
16 czerwca 2007 at 14:21jak tam u Was dziewczyny z egzaminami zdałyscie juz wszytskie macie juz wakacje? mi jeszcze zostały tylko 3 ale moze az trzy ale dobre i to z 12:D
20 czerwca 2007 at 16:14zdałam cała sesje!!!!!!!!!!!!!!! mam juz wakacje nie wioerze własnym oczomm:D
21 czerwca 2007 at 08:10Oooo… gratulacje, szybko 🙂
Przede mna jeszcze 2 examy i wolnosc =)
I strasznego pietra mam przed jednym z nich bo czesc osob zdawala w tym tygodniu a czesc w nastepnym. No i z tych co juz zdawalo oblal 280 osob na 280 czyli WSZYSTKICH :/
21 czerwca 2007 at 09:34oj to faktycznie ale wiesz u mnie tez tak było nikt nie zdał ulał wszytskich ale na pierwszym terminie bo tamta była zerowka wpisał wszytskim nawet jak nie mieli tych 60 % od ktorych sie zalicza, a starsze roki Nas przed nim tak strasznie otrzegały ze u Niego nie da sie zdac i wogole a wydał sie takim spoko gosciu:D i dało sie zdac:)
21 czerwca 2007 at 17:02ja juz jestem po studiach i „administracja” no i teraz jeszcze kończę studium „specjalista ds. opieki psychopedagogicznej”. W przyszłożci chciałabym jeszcze iżć na 2 lata studiów II stopnia oczywiżcie z administracji bo jakoż ciągle mnie to męczy że mam tylko wyższe zawodowe poprostu czuje że nie dokonczyłam studiów. Co do nauki to mam bardzo dużo szczężcia bo studia przeszły mi bardzo łatwo mimo tych paskudnych prawniczych przedmiotów 👿
24 czerwca 2007 at 12:49no ja też jestem już po… ale włażnie zastanawiam się nad nowym wyzwaniem kierunkowym… hmm tylko nie mogę się zdecydować co to ma być? 😯
24 czerwca 2007 at 13:19Mar+A gratuluję 🙂 Teraz masz 3 miesiące laby 😀
25 czerwca 2007 at 09:36A ja moje drogie bronię się w piątek 13-tego 😀 miesiąca lipca :)….a potem dalej trzeba bo mgr nie brakuje w Polsce 😕
29 czerwca 2007 at 08:31a japlanuje podyplomowe 🙂
29 czerwca 2007 at 15:13o kurcze ale plany:D a ja planuje tylko licencjat:PP
30 czerwca 2007 at 09:25Wlasnie przegladam informator na studia, bo chce zrobic i uzupelniajace magisterskie a potem bym chciala podyplomowe bo akurat zachciewa mi sie prawa podatkowego a tego nie moge zrobić bez magistra. Mam tylko jeden MALY PROBLEM – musze skombinowac skads kase a jej nie mam, z wyplaty nie wydole na miesiecza rate czesnego, z kredytem sobie chyba nie poradze, chyba musze zrobic gdzies skok na kase !!! musze pogadac z moim szefem, moze sie cos dorzuci
11 lipca 2007 at 07:42Z mojej perspektywy, studia nie były takie złe, ostatni egzamin miałam miesiąc temu i obecnie została mi już tylko obrona i jakoż tak zapomniałam już o tych wszystkich sesjach 😉 , tradycyjnie po mamie studiowałam filologię tylko, że nieco bardziej egzotyczną, bo chorwacką 🙂 ! Wszystkim mogę więc polecić Uniwerek w Poznaniu !!!
- AutorOdp.