• Autor
    Odp.
  • malena
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 93
    • Stały bywalec

teraz przede mna matura ale wymarzonym kierunkiem jest filologia polska 🙂 mam nadzieje, ze uda mi sie na nia dostac i w przyszlosci bede nauczac jezyka polskiego mlodsze pokolenie polakow :):)

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

jestem na filologii rosyjskiej 🙂 jak wszystko ladnie pojdzie to za 2 lata bedę panią magister 😆

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

ja studiuje na dwuch kierunkach jednoczesnie (jeden zaocznie jeden dziennie) nie bede sie rozpisywac co to za kierunki bo malo kto slyszal o czyms takim w kazdym razie jest to wydzial nauk spolecznych, a i w przyszlosci jeszcze bede sie starac o magistra z psychologii…wiec sobie jescze postudiuje…

olka150
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

a ja wlasnie dzis dowiedzialam sie ze mnie przyjeli na 2 kierunek, nie wiem jak sobie poradze, ale bede sie mocno starac.:D

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

dasz rade, teraz studiowanie 2 fakultetow to norma, mozna sie starc o intywidualny tok i w ogole wykladowcy raczej nie utrudniaja takim ludziom 🙂 ciesz sie ze sie dostalas 😀 gratuluje

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

gratuluje Ci Olus150 🙂 poradzisz sobie.tez sie zastanawiam nad drugim kierunkiem moze to bedzie fililogia slowianska… musze sie dobrze zastanowic bo studiuje dziennie,teraz jeszcze pracuje nie wiem czy dam rade to wszystko ze soba pogadzic 🙄

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Marta a co Ty studiujesz jesli wolno spytac???

olka150
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

ja bede na 2 dziennych, mysle ze jesli uda mi sie jakos poukladac plan to cała reszta jakoż pojdzie.Osobiscie znam bardzo wiele osob ktore studiuja na 2 dziennych i jakos to godza majac jeszcze czas na wiele innych rzeczy.

Magdus
    Member
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja studiuję pedagogikę, od października 3 rok… nauki nie mam wiele, tyle tylko co podczas sesji,a i tak nie jest tego niewiadomo jak wiele i nie są to trudne rzeczy… mimo wszystko gdybym miała wybierać jeszcze raz nie wybrałabym pedagogiki i systemu dziennego, tylko zaoczny… a kierunek? wolałabym coż związanego z ekonomią

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

mnie zawsze interesowała pedagogika i pegadogika specjalna no i wybrałam te kierunki 😉

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

tigerka to pytanie gdzie studjuje było do mnie?

odpowiem moze
    ja studjuje turystyke i reklereacje:) ciekawy kierunek ale wydaje mi sie ze licencjat nie wystarczy bo to sa licencjackie ale jak cos zawsze moge isc na magisterke 🙂

Madziunia
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

A ja narazie jestem na studium turystycznym ale zamierzam kształcić się dalej…

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Ja jestem dopiero na pierwszym roku. Zarządzanie, a dokładniej przedsiębiorczosc i zarządzanie. Na razie może byc. Kierunek dla siebie wybrałam dobry. Chcę skończyc te studia bo wiadomo… Nie chcę siedziec całe życie na kasie w biedronce albo jechac za granice i na zmywaku stac. A po LO ciężko znaleźc coż lepszego

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ja jestem na pierwszy roku arch, ale zamierzam zacząć studiować drugi kierunek.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

zamierzam zacząć studiować drugi kierunek.

A wiesz już jaki?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " studia"

Przewiń na górę