• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Jennifer – no tak, trzeba dawać sobie radę 🙂
    Dorota – żwięta prawda 🙂 Można sobie na niego pozwalać codziennie bez większych wyrzutów sumienia :mrgreen:

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ale Japończycy mają bardzo specyficzny tryb dnia i to, jak pracują:D To nie jest tak, że idzie do roboty, haruje 8 godzin i wraca. Oni pracują trochę mniej (międzyczasie gimnastyka, przerwy, herbatka itd.), ale za to dużo efektywniej 😉 Może też coż jest w tamtejszej diecie…

patunia28
    Member
    • Zasłużony

No na pewno składa się na to cała ich kultura 🙂 Ale jest w sumie czego pozazdrożcić… Bo my tu musimy się suplementować Plusssz’em i innymi rzeczami, a oni jednak inaczej się odżywiają i mają inny tryb życia, więc nie da się porównać…

Piotrek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

a słyszałyżcie może o czymż takim jak przeciwutleniacze i flawonoidy? Z moich ostatnich dożwiadczeń wynika, że są to genialne substancje a ich działanie jest naprawdę bardzo bogate

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

flawonoidy to związki organiczne występujące w rożlinach, które spełniają funkcję barwników i przeciwutleniaczy. Działanie lecznicze niektórych ziół jest uwarunkowane obecnożcią w nich odpowiednich flawonoidów.
    Działają przeciwzapalnie, uszczelniają naczynia krwionożne co prowadzi do wzmocnienia tkanki łącznej, rozkurczowo co powoduje rozkurcz miężni gładkich naczyń krwionożnych, przewodu pokarmowego, dróg moczowych i żółciowych, oraz moczopędnie poprzez drażnienie kanalików nerkowych i utrudnianie resorpcji zwrotnej w nerkach.

Flawonoidy występują w diecie przeciętnego człowieka, jak np. w owocach, warzywach, rożlinach strączkowych, czerwonym winie, herbacie.

Jest taki produkt Flavon Max który zapewnia organizmowi niezbędną, dzienną dawkę przeciwutleniaczy. Przyczynia się to do utrzymania zdrowia i pomaga w jego odzyskaniu u osób chorych.
    Dostępny jest w formie koncentratu a składnikami są soki z warzyw i owoców.

Piotrek
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

isztar włażnie nim staram sie ostatnio zarażać cała moją rodzinkę. ludzi przyzwyczajonych do tabletek ciężko przekonać do Flavonu.

A Ty go stosowałaż?

isztar
    Member
    • Zasłużony

Stosowałam i byłam zadowolona ale lepszy jest sok Mona Vie 🙂

puma.31
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

A słyszałyżcie może o suplementach o działaniu oczyszczającym, który wpływa na niedoskonałożci skóry, chciałabym mieć ładną cerę a z tego względu ze jest mieszane nie zawsze jest to łatwe utrzymać ja w takim stanie jak bym chciała ostatnio widziałam ze pojawiły się jakież tabletki d-tox Inneov stosowałyżcie może? Jeżli tak no napiszcie coż o nich jak się sprawdziły?

mitaminer
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Z mojego dożwiadczenia mogę polecić że bardzo dobra jest Yerba Mate. Co prawda ma bardzo kontrowersyjny smak 🙂 ale dzięki niej udało mi się uniknąć efektu yoyo po odchudzaniu i rzucić palenie.
    jak ktoż chce na jej temat coż poczytać to zajrzyjcie na [usunięto_link]

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

już kolejna osoba poleca yerba mate… trzeba będzie kiedyż spróbować, póki co jakoż nie mogę sobie wyobrazić tego smaku, bo brzmi tak… dziwnie 😉 jak na razie zostaje przy sprawdzonym smaku plusssz up’a

a jak udało Ci sie rzucić palenie przy pomocy herbatki? bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam….

patunia28
    Member
    • Zasłużony

isztar – to nie lepiej jeżć te owoce i warzywka? 🙂
    puma- też słyszałam, jestem bardzo ciekawa…
    mitaminer – nie sądziłam, że ma aż tak różnorodne włażciwożci 🙂
    Dorota – Yerba nie taka zła, jak ją malują, ot takie mocne ziółka 🙂 Oczywiżcie smak Plusssz’a o niebo przyjemniejszy, nie ma co się dziwić 😉 Ale herbatki też warto spróbować i sprawdzić, czy Ci będzie smakowała 🙂 Ja lubię…

isztar
    Member
    • Zasłużony

@puma.31 wrote:

A słyszałyżcie może o suplementach o działaniu oczyszczającym, który wpływa na niedoskonałożci skóry, chciałabym mieć ładną cerę a z tego względu ze jest mieszane nie zawsze jest to łatwe utrzymać ja w takim stanie jak bym chciała ostatnio widziałam ze pojawiły się jakież tabletki d-tox Inneov stosowałyżcie może? Jeżli tak no napiszcie coż o nich jak się sprawdziły?

Na oczyszczanie najlepsze są plastry Naturgreen, żadne tabletki nie oczyszczą organizmu bo same w nim zalegają!

[usunięto_link] wrote:

isztar – to nie lepiej jeżć te owoce i warzywka? 🙂

Rozumiem że te owoce i warzywka masz z własnej uprawy, albo od rodziny ze wsi, ewentualnie kupujesz w sklepach ze zdrową żywnożcią?!

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja mam owoce i warzywa od babci… pomidory ma pyszne, jabłka też i marchewkę, ale niestety niewiele tego, wiec na cała jesień i zimę na pewno nie wystarczy… dobrze, ze chociaż mam pod nosem plusssz up’a, zawsze tyo jakoż uzupełni braki

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

z tego co pisze na ulotce i na stronie internetowej to na efekt trzeba troszkę poczekać, ja je biorę od jakiegoż czasu i pomału widać poprawę- nabrała koloru 😀 😀 ostatnio nie mam czasu nawet się sobie dobrze przyjrzeć 😆 ale w weekend zrobię rekonesans :jupi: i bardziej się sobie przyjrzę 😀
    :ok: pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Jeniffer
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

@puma.31 wrote:

z tego co pisze na ulotce i na stronie internetowej to na efekt trzeba troszkę poczekać, ja je biorę od jakiegoż czasu i pomału widać poprawę- nabrała koloru 😀 😀 ostatnio nie mam czasu nawet się sobie dobrze przyjrzeć 😆 ale w weekend zrobię rekonesans :jupi: i bardziej się sobie przyjrzę 😀
    :ok: pozdrawiam wszystkie forumowiczki

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Suplementy diety."

Przewiń na górę