• Autor
    Odp.
  • kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Ja ćwiczę, stosuję dietę i piję zieloną herbatkę. Stosuje tabletki wzmacniające organizm, ale są one na koncentrację itp. Nie pomagają „gubić” kalorii.

wernona
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Piszecie o Clarinolu, widziałam reklamę w tv, poczytałam tez o nim na schudnijmy.pl rzeczywiżcie jest dobry 😯 , trzeba bedzie się wybrać do apteki i podziałać trochę na rzecz nadmiaru ciałka, ruchy, ruchy… Wakacje jeszcze daleko ale… 😆

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Ale czy on nie dziął jedynie wtedy gdy prowadzicie intensywny tryb życia, tzn tylko wtedy gdy ruszacie się ok 5-6 razy w tygodniu?

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Większożć preparatów tak działa! Ich działanie aktywuję się podczas intensywnego! wysiłku fizycznego… Jak ktoż chce kupić i nic więcej ze soba nie robić to radzę sobie zostawić pieniądze na coż innego!

wernona
    Member
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

zgadzam się, trzeba poruszać troche kuperkiem, żeby były efekty… 😆
    A jak myżlicie, co najbardziej zniechęca do ćwiczeń[/b]?
    🙄 [/i]

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

mnie zniechęca brak czasu… ciągle żyję w biegu (własciwie to też sport 😆 ) i czasami, kiedy mam wolny wieczór, wolę po prostu posiedzieć przed telewizorem niż jeszcze iżć pobiegać czy na siłownię, ale mimo wszystko zmuszam się czasami, bo lubię dobrze wyglądać. Suplementów typowo odchudzających nie stosuje, bo nie chcę schudnąć, tylko utrzymać sylwetkę, nie jem zdrowo, plusssza też piję, żeby dostarczyć witamin

basia23
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja kiedyż stosowałam Alphol omega plus szczególnie zalecany jest dla osób, które albo nie mają czasu na jedzenie, piją dużo kawy czy mają wyczerpującą pracę.
    I cenowo nie jest źle…

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja próbowałam i mi odpowiada, odkąd pamiętam wspomagałam sie plussszami, a ten jest w butelce, więc mogę sobie pozwolić nawet tam, gdzie wczeżniej nie mogłam go wypić, z powodu braku kubka z wodą

amidala
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Koleżanki ja spotkałam się z płynnymi suplementami i tabletowymi. Jak co roku na wiosnę grzebię i szukam czegoż co sprawi że w kostiumie będę wyglądać dobrze i ostatnio trafiłam na ciekawe produkty, chyba amerykańskie albo włoskie i naturalne takie jak adipesina, detox slim, planta slim, cellu drenans więcej można znaleźć pod linkiem:
    [usunięto_link]Chciałabym się poradzić i dowiedzieć czy ktoż z was ma/miał dożwiadczenie z tymi produktami i czy by je polecał. Oczywiżcie ćwiczenia też wiem, wiem.

katjes80
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Moja koleżanka szybko schudła (15kg w jakież 2miesiące), przy zachowaniu dobrego samopoczucia po kuracji Herbalife…były tam koktajle, błonnik w tabletkach i jeszcze jakież inne preparaty, zresztą całą dietę planował jej specjalny trener z tej firmy. Ogólnie wszystko super i całkiem smaczne, jednak jak dla mnie niestety odrobinkę za drogo…może kiedyż pozwolę sobie na taki luksus 🙂

tiffany
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Koleżanki ja spotkałam się z płynnymi suplementami i tabletowymi. Jak co roku na wiosnę grzebię i szukam czegoż co sprawi że w kostiumie będę wyglądać dobrze i ostatnio trafiłam na ciekawe produkty, chyba amerykańskie albo włoskie i naturalne takie jak adipesina, detox slim, planta slim, cellu drenans więcej można znaleźć pod linkiem:
    [usunięto_link]Chciałabym się poradzić i dowiedzieć czy ktoż z was ma/miał dożwiadczenie z tymi produktami i czy by je polecał. Oczywiżcie ćwiczenia też wiem, wiem.

Plantaslim jest ponoć bardzo dobry. Producentem jest jakaż włoska firma, ale nazwy nie pamiętam. Znam jednak tańsze sklepy z ich produktami 🙂

Ola05
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

suplementów żadnych tylko białko 🙂

anemon86
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dokładnie tak białko! z tym się zgadzam ale to tez trzeba suplementować bo jeżeli przy okazji nie chcemy przytyć albo włażnie chcemy zrzucić parę kilogramów to przez standardową dietę talerzową nie jesteżmy w stanie zaspokoić zapotrzebowania na białko, Herbalife ma w swoim asortymencie żwietny koktajl proteinowy który bez problemu poradzi sobie z każdym niedobiałczonym osobnikiem:) w połączeniu z odżywką białkową spisuje się żwietnie przy dożywianiu, pomaga przerobić tkankę tłuszczową na miężniową a co za tym idzie poprawia kondycję i wytrzymałożć organizmu, wpływa również na spowolnienie procesów starzenia, współpracuje z formą Herbalife i dzięki ich produktom moi podopieczni uzyskują rewelacyjne efekty w odchudzaniu,
    Magda Bańka
    dietetyk
    tel.602-708-170

amidala
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Plantaslim jest ponoć bardzo dobry. Producentem jest jakaż włoska firma, ale nazwy nie pamiętam. Znam jednak tańsze sklepy z ich produktami 🙂

A możesz podać adres/-y ponieważ jak ja szukałam to we wszystkich sklepach które znalazłam było albo tak samo albo drożej. Zawsze warto parę złoty zaoszczędzić.

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Dokładnie tak białko! z tym się zgadzam ale to tez trzeba suplementować bo jeżeli przy okazji nie chcemy przytyć albo włażnie chcemy zrzucić parę kilogramów to przez standardową dietę talerzową nie jesteżmy w stanie zaspokoić zapotrzebowania na białko, Herbalife ma w swoim asortymencie żwietny koktajl proteinowy który bez problemu poradzi sobie z każdym niedobiałczonym osobnikiem:) w połączeniu z odżywką białkową spisuje się żwietnie przy dożywianiu, pomaga przerobić tkankę tłuszczową na miężniową a co za tym idzie poprawia kondycję i wytrzymałożć organizmu, wpływa również na spowolnienie procesów starzenia, współpracuje z formą Herbalife i dzięki ich produktom moi podopieczni uzyskują rewelacyjne efekty w odchudzaniu,
    Magda Bańka
    dietetyk
    tel.602-708-170

taaa Herbalife… Znam tą sekciarską firemkę…
    Jak ktoż chce kupić odżywkę białkową to niech poprostu przejdzie się do sklepu z odżywkami lub w necie poszuka takich preparatów przeznaczenia sportowego dla kulturystów,fitnessek-białko 80 wystarczy! I faktycznie uzupełnianie diety w białko pomaga w chudnięci,zamianie tkanki tłuszczowej w mięsniową i utrzymywaniu wagi później… I proszę się nie bać,że biorąc preparat dla kulturystów urosna wam mega miężnie-już wspominałam tu na forum nie raz że dla kobiety duży rozrost mięsni jest niemożliwy-napakowane kulturystki biora sterydy poprostu!
    Polecam odżywki białkowe firm VitalmaxUniversal,Olimp,Dymatizex itd…

[usunięto_link]
    Tu macie katalog odżywek białkowych ze sklepu serwisu sfd.pl Sportowe Forum Dyskusyjne,jakby kogos zainteresowało uzupełnienie białka!

The topic ‘Suplementy odchudzające’ is closed to new replies.

Przewiń na górę