- AutorOdp.
- 21 lutego 2008 at 11:21
Ja mam przypominanie聺 w telefonie ustawione娄 ^^ dziala rewelacyjnie oh ye nigdy nie zdarzylo mi si臋 zappomiec娄 馃槢
21 czerwca 2008 at 12:31ja mam nastawione przypomnienie, oprocz tego mama ciagle mi przypomina, a i tak czasmi zapomne 馃槙 ale najgorzej jest zapomniec kilka na raz, jesli to jedna tabletaka w ciagu calego cyklu to wystarczy gumka i jes ok 馃槈
21 czerwca 2008 at 12:39ostatnio wraz z trzema kolezankami wybralam sie do pubu i o 21 wszystkim czterem zaczelo cos wibrowac w torebkach 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅 okazalo sie ze wszystkie 3 mialysmy ustawiony alarm na godzine 21 馃槅 heheheh!!! smiesznie to wygladalo 馃槢 hehehehehe!!!
27 czerwca 2008 at 21:50Ciekawie si臋 robi, jak dziewczyna zapomni wzi膮膰 a mimo to nie zachodzi 馃檪 to jest ju偶 troch臋 niepokoj膮ce, a tak sie sk艂ada, ze jedna moja kole偶anka tak ma..
22 stycznia 2009 at 17:05to tez zale偶y jak d艂ugo ta znajoma bierze tabletki i w jakim stopniu organizm jest do nich przyzwyczajony. Moja znajoma brala tabletki ponadt 10 lat. Jej b艂臋dem by艂o to ze nie robi艂a co kilka lat 偶adnych przerw. na d艂u偶ej (poza 7-dniowymi). a偶 zachcia艂o si臋 jej i jej partnerowi bobaska. dopiero po p贸艂 roku si臋 uda艂o.
9 kwietnia 2009 at 20:05[usuni臋to_link] wrote:
Mnie to si臋 niestety zdarza bardzo cz臋sto. Biore pigu艂ki od ok. 5 lat. Mia艂am historie, 偶e musia艂am wzi膮膰 trzy na raz bo zapomnia艂am 馃槼 z seksu nie zrezygnowa艂am, a brzuszka ( p贸ki co ) nie ma.
My偶le, 偶e zdarza si臋 to wi臋kszo偶ci z nas. A ja niestety nale偶e do tych mniej zdyscyplinowanych 馃檨 , ale mam chyba wi臋cej szcz臋偶cia ni偶 rozumu. Mo偶e zaczne u偶ywa膰 plastr贸w ( raz na tydzie艅 to chyba nie zapomn臋)
Pozdrawiam.Bior臋 tabletki od trzech lat i z wiedzy jaka posiadam wiem, 偶e jedna zapomniana tabletka nie doprowadzi mnie po trzech latach do ci膮偶y. R贸wnie偶 nie nale偶臋 do os贸b zdyscyplinowanych i r贸wnie偶 zapomnienie tabletki zdarza mi si臋 bardzo cz臋sto… Ju偶 nawet przypomnienie w telefonie nic nie dzia艂a… A co do tabletek to mo偶e si臋 pochwal臋 to jest moje ostatnie opakowanie a p贸藕niej trzy miesi膮ce przerwy i postaram si臋 o takiego ma艂ego szkraba… :p
14 kwietnia 2009 at 08:38[usuni臋to_link] wrote:
Ja mam przypominanie聺 w telefonie ustawione娄 ^^ dziala rewelacyjnie oh ye nigdy nie zdarzylo mi si臋 zappomiec娄 馃槢
No to dobra jestes. Ja sie przyzwyczailam do tego ze komorka dzwoni,a tabletki i tak zapominalam brac 馃槼 Wiem ze to raczej w stylu akcja debil, ale zmienilam antykoncepcje, bo zapominalam co drugiej tabletki 馃檮
30 kwietnia 2009 at 09:12Mi te偶 nie zdarzy艂o mi si臋 zapomnie膰- tzn 2 godzinne op贸藕nienia by艂y, ale nigdy takich sytuacji abym potem si臋 stresowa艂a:)
30 kwietnia 2009 at 21:27[usuni臋to_link] wrote:
Mi te偶 nie zdarzy艂o mi si臋 zapomnie膰- tzn 2 godzinne op贸藕nienia by艂y, ale nigdy takich sytuacji abym potem si臋 stresowa艂a:)
Ja owszem. Co najmniej raz w tygodniu po 2 dni spoznienia. Nie naleze do systematycznych 馃槼 Ale luz. Dobrze ze wymyslili inne metody, bo dlugo bym nie pociagnela.
29 sierpnia 2009 at 07:31Szczerze to gdy jestem w domu, to nie zapomninam. A gdy siedze np u chlopaka to tak. Takze czasem podczas dosc waznych rozmow, albo i nie tylko wlacza sie alarm w telefonie.
19 wrze艣nia 2009 at 22:08Ja notorycznie zapominalam o tabsach. Nie mam pojecia jak Wy sobie z tym radzicie… Na mnie nie dzialalo przypomnienie w telefonie:)
Bylam zmuszona p****偶膰 na plastry, ale to te偶 kiszka, a teraz mam kra偶ki NR i jestem zachwycona. Aplikujesz raz w miesi膮cu i masz spok贸j 馃檪27 grudnia 2009 at 21:19Dobre, ja zmieni艂am na NR z innego powodu, ale znacznie mi to pomog艂o :). Ja naprawde nie jestem w stanie zapamietac tak prostej czynnosci jak wziecie tabletki 馃槅
16 marca 2010 at 01:43ja nie jestem ani za ANTY, ani za ZAPOMINANIEM…
tak se my偶l臋, 偶e Wy tyyyy偶偶偶…no to po prostu ma艂a wstrzemi臋藕liwo偶膰 – i kwitnie mi艂o偶膰! $$
a tak powa偶nie – wcale nie jest to takie skomplikowane, je偶li kto偶 kocha oczywi偶cie… troch臋 si臋 wstrzyma膰 – p贸藕niej smakuje o wiele lepiej! :-paaa – dobranocki trzy – mi Ty si臋 偶nisz! yyy! 馃槈
25 listopada 2010 at 15:16Mi si臋 zdarzy艂o par臋 razy. Zawsze wtedy nie zale偶nie od nr pigu艂ki kt贸rej zapomnia艂am dodatkowo si臋 zabezpiecza艂am dla 偶wi臋tego spokoju :)) Czasem zapomnienie pigu艂ki pocz膮tkowo przerw臋 w ich braniu na jaki偶 czas, ale zawsze do nich wraca艂am :))
29 listopada 2010 at 16:22Przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych musi cechowa膰 si臋 przede wszystkim regularno偶ci膮, ich skuteczno偶膰 obni偶a si臋 podczas za偶ywania pewnych dodatkowych lek贸w, nie daj膮 ochrony przed chorobami przenoszonymi drog膮 p艂ciow膮, mog膮 powodowa膰 wiele r贸偶nych skutk贸w ubocznych (w tym m. in. obni偶enie libido, wahania nastroj贸w, krwawienia mi臋dzymiesi膮czkowe, szczeg贸lnie podczas pierwszych 3 miesi臋cy stosowania) !
- AutorOdp.