- AutorOdp.
- 30 pa藕dziernika 2017 at 11:13
ja r贸wnie偶 mam sk艂onno艣ci do zapominania…ale jest tak,偶e jak stosuj臋 np pigu艂ki vines, to nastawiam sobie przypomnienie na telefonie i nie zapomne w tedy ani jednej tabletki
31 marca 2019 at 20:41Najlepsze dla zapominalskich s膮 tabletki, w kt贸rych nie robi si臋 przerwy. 7 tabletek z opakowania to pigu艂ki placebo, bez hormon贸w i one faktycznie s膮 tak膮 przerw膮. Ale przez to, 偶e pigu艂k臋 bierzemy codziennie bez przerwy to nie wybijamy si臋 z rytmu. Ja na przyk艂ad w takim systemie bior臋 Vibin.
1 kwietnia 2019 at 21:34Bra艂am przez jaki艣 czas Vibin mini i w艂a艣nie dzi臋ki temu, 偶e system stosowania to 21+7 nie zapomina艂am o kolejnej tabletce 馃檪
22 lipca 2019 at 18:15Vibin jest faktycznie dla zapominalskich – czyli dla takich jak ja. W swym sk艂adzie zawieraj膮 dwa rodzaje hormon贸w: progestagen i estrogen. Preparaty te charakteryzuj膮 si臋 bardzo du偶o skuteczno艣ci膮 (wska藕nik Pearla 0,1-0,2) – tak mi powiedzia艂 lekarz a to dla mnie bardzo wa偶ne
25 lipca 2019 at 23:37A u偶ywa艂a kt贸ra艣 z Was przy tych tabletkach tej aplikacji? Ja przy Vibin mini z niej korzysta艂am – to jest naprawd臋 super rozwi膮zanie dla sklerotyczek 馃槈
31 lipca 2019 at 20:53na pocz膮tku u偶ywa艂am, ale powiedzmy sobie szczerze, akurat o vibinie ci臋偶ko zapomnie膰, jak nie robi si臋 przerwy 馃槈
31 lipca 2019 at 21:52Wiesz, to akurat r贸偶nie bywa, ja sobie obiecuj臋, 偶e b臋d臋 bra艂a kompleks witamin i magnez codziennie i zapominam :/ Dlatego aplikacja przy Vibin mini pomimo tego, 偶e system stosowania by艂 ok, to u mnie r贸偶nie bywa艂o;)
1 sierpnia 2019 at 08:54Raczej ci臋偶ko zapomnie膰 przy systemie 21+7, bo wpada si臋 w rutyn臋 brania. 馃檪
26 wrze艣nia 2019 at 12:39Mi sie zda偶a艂o zapomina膰 o tabletkach nie raz wi臋c sobie postanowi艂am 偶e to bez sensu i u偶ywam sobie teraz cyclotestu i on mi pokazuje dok艂adnie kiedy mam dni p艂odne i wtedy nie musz臋 si臋 niczym martwi膰
30 grudnia 2019 at 00:15S膮 pigu艂ki bez robienia przerwy, 21+7 jak np. vibin, albo nawet 24+4 jak vixpo, polecane np. przy problemach z pms
- AutorOdp.