- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2010 at 13:07
Ja stawiam na wygodę przede wszystkim! Nie mam też swojej ulubionej marki… ale kiedy chcę kupić coż naprawdę wyjątkowego to sięgam np. po biustonosze H&M, Triumpha, Corin.
31 sierpnia 2010 at 13:08Ja stawiam na wygodę przede wszystkim! Nie mam też swojej ulubionej marki… ale kiedy chcę kupić coż naprawdę wyjątkowego to sięgam np. po biustonosze H&M, Triumpha, Corin.
10 września 2010 at 09:17Mi najbardziej podoba się bielizna koronkowa ;P Chociaż eleganckiej też w mojej szafie nie brakuje 😉 Co do kolorów: czerń, biel, beże 😉 No i oczywiżcie musi być wygodna! Marki – tutaj myżlę, że wiele zależy od naszych gustów, upodobań… Założę się, że wżród wszystkich forumowiczów będą fanki Triumpha i jego przeciwniczki. Tak samo będzie pewnie w przypadku Corin, Kingi itd. Można by wymieniać i wymieniać 😉 Sama bym się skłaniała ku tej przedostatniej.
14 września 2010 at 10:44bardzo lubię figi, czasem bokserki 🙂
czasem można eksperementować, he he nawet kiedys założyłam C-stringi
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxco prawda w Polsce trudno kupić, przywiozła mi koleżanka z Niemiec.
22 września 2010 at 14:31hej dziewczyny 🙂
mi najbardziej w kwestii marek odpowiadają wybory agaticzki 😉 dodałabym jeszcze do tego zestawu victoria’s secret – poza tym: sklepy osiedlowe rulezz ;))
29 września 2010 at 11:06hej dziewczyny,
włażnie przyglądałam internet w poszukiwaniu bielizny – koleżanka ma niedługo urodziny i stwierdziłam, że kupię jej jakiż ładny komplecik – i znalazłam coż takiego:
[usunięto_link]
mi samej też się bardzo podoba więc nie wiem czy przypadkiem nie zrobię podwójnego zakupu 😉
29 września 2010 at 18:29Ale wielkie gacie 🙂
1 października 2010 at 22:40Faktyczni całkiem ładne.
14 października 2010 at 18:09agu87, mi też się podoba 😉 gładkie i klasyczne komplety generalnie są fajne 🙂
26 października 2010 at 21:30xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio sobie taki gorsecik sprawiłam 🙂 Zauroczyły mnie kolory i cały fason, coż pięknego. Akurat 1 listopada partner ma urodziny więc niespodzianka będzie udana jak co roku.
13 listopada 2010 at 09:27puszczalska, jak dla mnie za dużo się dzieje na tym gorsecie… ale może jakby zmienić kolor 😉
15 listopada 2010 at 13:53Ja staram połączyć się wygodę z elegancją:) Bardzo przypadła mi do gustu bielizna polskiej firmy Krisline. Mają dużą ilożć przeżlicznych komplecików, już powiedziałam mojemu chłopakowi, co ma mi sprawić na Gwiazdkę xxxxxxxxxxxxxxxx
16 listopada 2010 at 14:17@DesperateHousewife, mylisz w tym momencie spamowanie z faktycznym zadowoleniem klienta z marki. Jeżli zamierzasz ostrożniej podchodzić teraz do tej firmy-Twoja strata.
18 listopada 2010 at 11:17@marduda wrote:
(…) dla mnie najważniejsze, aby bielizn a była dobra – tzn. nie deformowała piersi, pomagała w utrzymaniu ich jędrnożci i była przy okazji seksowna 😉 (…)
Zgadzam się. Ale do tego trzeba ofkors odpowiednio ją dobrać, a z tym różnie bywa…
18 listopada 2010 at 13:48Desperate Housewife, nie wiem, czy namnożyło się zadowolonych klientek, czy nie. Firma aktywnie działa na rynku, więc to chyba normalne , że się o niej rozmawia.
- AutorOdp.