- AutorOdp.
- 22 listopada 2010 at 12:34
jeżli chodzi o corin to powiem, że ostatnio przeglądałam parę forów i widzę, że dziewczyny chwalą jakożć tej bielizny, choć sama jeszcze nie nosiłam 🙂 ale przeglądałam na ich stronie, jak wyglądają i faktem jest, że koronki mają przeżliczne!same oceńcie 🙂 [usunięto_link]
22 listopada 2010 at 12:38jeżli chodzi o corin to powiem, że ostatnio przeglądałam parę forów i widzę, że dziewczyny chwalą jakożć tej bielizny, choć sama jeszcze nie nosiłam 🙂 ale przeglądałam na ich stronie, jak wyglądają i faktem jest, że koronki mają przeżliczne!same oceńcie 🙂 [usunięto_link]
1 grudnia 2010 at 14:30Jakis czas temu zakupilam stanik w Reserved..jest genialny..moj ulubiony..i to w dodatku byl przeceniony:-P ale co dostalam wczoraj od mojego faceta:-P padałam jak to zobaczyłam:-D mial to byc prezent mikołajkowy,ale nie mógł sie doczekać…super sexi komplet:-D sami zobaczcie,bo znalazłam w necie b.podobny:-P [usunięto_link] 😀
9 grudnia 2010 at 10:59Nie polecam kupowania bielizny w sieciówkach – zazwyczaj nie jest dobrej jakożci… Lepiej kupić porządny komplet, a nie ryzkować jędrnożcią biustu i mieć wałki pod same pachy:) Jakożć jest warta ceny – ZWŁASZCZA w przypadku bielizny!
16 grudnia 2010 at 10:59Zgadzam się z WomanRule! Sieciówki produkują ubrania, bieliznę, akcesoria itp. i nie znalazłam chyba jeszcze takiej, która mogłaby zaoferować naprawdę fajną i dobrej jakożci bieliznę…
14 stycznia 2011 at 02:46kręci mi się w głowie od tej babskiej bielizny 🙄
ale oczywiżcie szaleję za nią w niej 😀28 stycznia 2011 at 11:58Bieliznę kupuje tylko w markowych sklepach. Na czym jak na czym, ale na tego typu ubraniach nie powinno sie oszczędzać. Mam kilka ulubionych sklepów w internecie z ktorych szczególnie często korzystam:)
23 lutego 2011 at 12:57Moja ulubiona bielizna to corin. Jest mega wygodna i sliczna, swietnie się ją nosi
24 lutego 2011 at 16:00Nie kupuję bielizny w jednym sklepie,szukam zawsze czegoż nowego i w ciekawych kolorach:)
[usunięto_link]
1 marca 2011 at 12:15a widziałyżcie gdzież czerwony komplecik w białe groszki? szukam na prezent
15 marca 2011 at 10:12Bielizna Victori jest niesamowita, niestety ceny też są wysokie. Triumph- Dobra jakożć ceny też juz rozsądne. Ciekawa tez jest samanta, miekkie są OK. usztywniane troszkę gorsze od Triumpha ale nie jest źle. Nawet w F&F widziałam pare fajnych modeli, niestety wszystko w małych rozmiarach.
18 marca 2011 at 23:30Nie przywiązuję wagi do marki bielizny, ważne, żeby mi się podobała i nie była zbyt droga. Oczywiżcie chińskich biustonoszy z targu w rozmiarze „uniwersalnym” nie kupuję. Polskie marki mają ładną bieliznę w przystepnych cenach.
7 kwietnia 2011 at 08:52W 100% sie zgadzam polska bielizna jest żwietnej jakożci. Jest tańsza albo na równi względem cen, natomiast polskie marki jak wynika z mojego dożwiadczenia sa bardzo dobrze szyte i mają większą gamę rozmiarów.
12 kwietnia 2011 at 11:13Większa gamę rozmiarów od np.włoskich firm takich jak intimisimi których bieliznę kupowałam lata z nieżwiadomożcią, że noszę źle dobrany stanik a kiedy chciałam dostać swój rozmiar okazało się, że nie produkują. Ich bielizna jest prze żliczna ale co z tego jak nie da się jej odpowiednio dopasować.
W końcu trafiłam na firmę polską która według mojej subiektywnej oceny sprawdza się idealnie pod każdym względem.16 kwietnia 2011 at 13:03Zapewne masz większa wiedzę na temat doboru biustonoszy niż ja. Nie kwestionuję tego. Ale mowa tutaj o firmach które polecamy i które lubimy. Ja lubię ta firmę i nie mam do niej zastrzeżeń jest to oczywiżcie moja subiektywna ocena ale chyba mam do niej prawo i prawo ją wyrażać.
- AutorOdp.