- AutorOdp.
- 15 lipca 2007 at 19:34
hehe ale to sie teraz zmienia zobaczcie, kiedys taka przecietna 22-25-latak to juz miala jakies dziecko zupelnie niezle odchowane albo juz dwojke, a teraz jak sie dziewczyna decyduje na dziecko przed trzydziestka i zrobieniem karjery to sie wszyscy dziwia…
15 lipca 2007 at 20:12JA WYSZLAM ZA MAZ JAK MIALAM 18 LAT.
OJ JA GLUUUUUUPIA!!!!!!!
15 lipca 2007 at 20:16ninashe naprawde tak tego zalujesz? czy to ironia?
17 lipca 2007 at 07:39kocham swojego meza i to bardzo. Ale to jeszcze dzieciak, a ja biedna musze wychowywac teraz dwoje, a myslalam, ze kiedy zdecydujemy sie na dziecko, to bede miala partnera, a nie synka. W wiekszosci sytuacji8 jest super. Pan X bardzo kocha nasza dzidzie, jst czuly i raczej jest super. ALE jako 22 latek ma jeszcze troche w głowie, ze tak powiem, naje…ne i potrzebuje kolegow, nocnych wypadow i nianki. Pytasz, czy załuje. OCZYWISCIE, ZE NIE (moze czasami)!!! gdybym nie miala slubu, to PAN X mialby noz na gardle i chyba bardziej by sie pilnowal. Bo sam odejsc nie zamierza (raz tak mnie wkurzyl. ze wywalilam mu ciuhy przez okno,. a i tak zostal) 🙂
14 sierpnia 2007 at 21:11Ja bym chciała po studiach …. 23-24 latka 🙂
Mam nadzieję, że do tej pory ukochany na słowo „żlub” przestanie dostawać gorączki 😉
15 sierpnia 2007 at 20:40Ja się doczekać nie moge! 18 najpozniej 19 😀
15 sierpnia 2007 at 20:43ja tak sobie myżlę, że jak skończę studia,, czyli najprędzej za 5 lat.. 🙂
oczywiżcie z Tomkiem zamierzam zamieszkać razem już za rok a nie dopiero po żlubie.. 🙂
21 sierpnia 2007 at 07:07[usunięto_link] wrote:
gdybym teraz mogla cofnac czas to nigdy nie wyszlabym za maz!
popieram XYZ.ja wyszlam za maz w wieku 23 lat, tyle ze ja nie mam dzieci 🙂
nie jestem szczesliwa 🙁 na dziecko sie zdecyduje za jakies 5 lat (jak bede miala 30) i odpowiedniego partnera do tego…21 sierpnia 2007 at 09:48@Magduż wrote:
Ja bym chciała po studiach …. 23-24 latka 🙂
Mam nadzieję, że do tej pory ukochany na słowo „żlub” przestanie dostawać gorączki 😉
To tak jak moj 😉
[usunięto_link] wrote:Ja się doczekać nie moge! 18 najpozniej 19 😀
No co ty? 😯
21 sierpnia 2007 at 13:39[usunięto_link] wrote:
Ja się doczekać nie moge! 18 najpozniej 19 😀
Poważnie ? Jesteż pewna, że w tak młodym wieku chcesz mieć męża ?
Choć kurcze też kiedyż tak myżlałam, jednak spędzając więcej czasu z chłopakiem i pomieszkując z nim przez parę tygodni jeszcze teraz nie czuję się gotowa na małżeństwo, a mam prawie 21 lat
21 sierpnia 2007 at 14:53to nie zalezy w jakim wieku bysmy chcialy wyjsc za maz tylko od tego jak to sie potoczy, czyli jesli bedzie odpowiednia praca moj chlopak bedzie mnie kochal i ja jego i bedziemy na tyle odpowiedzialni zeby to zrobic!!!!
bo co jesli powiemy sobie ze w wieku 25 lat chce wyjsc za maz a co jesli okarze sie ze nie ma za kogo bo np wtedy z nikim nie bede!!!! to troszke glupie pytanie, ale spoczko.24 sierpnia 2007 at 14:38ja oczywiscie wiem ze wyjdzie sie za maz jak sie ma do tego odpowiedniego partnera jak sie bedzi emiało dobra prace i mieszkanie ale moje pytanie bylo na zasadzie marzenia kiedyt byscie chcialy wysjsc choc nie musi tak byc kiedy marzycie o wyjsciu za maz;)
24 sierpnia 2007 at 14:59ja gdzież tak mając 24, 25 lat…
2 września 2007 at 15:03hm to tak czasy sie zmieniły troszkę, kiedys marzyłam żeby wyjsc za maz tak w wieku 20-21 lat. No ale teraz, w dzisiejszych czasach hmm stawiam na 24 lata 😀 cos koło tego, najlepiej jak się skonczy szkołe itp 😀 no. ale zobaczymy jak sie zycie ułozy:)
5 września 2007 at 13:26mam 24 lata. moj facet ponad 26. mieszkamy razem, tworzymy dwuosobowa rodzine…i to mi na razie wystarczy.
malzenstwo to tylko formalnosc, ktora w tej chwili jest mi niepotrzebna. moze za dwa, trzy lata…przyjdzie pora na dziecko, moze przyjdzie pora i na slub.
teraz dobrzemi tak jak jest. jestem za mloda, zeby wychodzic za maz:)))
- AutorOdp.