• Autor
    Odp.
  • Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

hehe ale to sie teraz zmienia zobaczcie, kiedys taka przecietna 22-25-latak to juz miala jakies dziecko zupelnie niezle odchowane albo juz dwojke, a teraz jak sie dziewczyna decyduje na dziecko przed trzydziestka i zrobieniem karjery to sie wszyscy dziwia…

ninashe
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

JA WYSZLAM ZA MAZ JAK MIALAM 18 LAT.

OJ JA GLUUUUUUPIA!!!!!!!

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

ninashe naprawde tak tego zalujesz? czy to ironia?

ninashe
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

kocham swojego meza i to bardzo. Ale to jeszcze dzieciak, a ja biedna musze wychowywac teraz dwoje, a myslalam, ze kiedy zdecydujemy sie na dziecko, to bede miala partnera, a nie synka. W wiekszosci sytuacji8 jest super. Pan X bardzo kocha nasza dzidzie, jst czuly i raczej jest super. ALE jako 22 latek ma jeszcze troche w głowie, ze tak powiem, naje…ne i potrzebuje kolegow, nocnych wypadow i nianki. Pytasz, czy załuje. OCZYWISCIE, ZE NIE (moze czasami)!!! gdybym nie miala slubu, to PAN X mialby noz na gardle i chyba bardziej by sie pilnowal. Bo sam odejsc nie zamierza (raz tak mnie wkurzyl. ze wywalilam mu ciuhy przez okno,. a i tak zostal) 🙂

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Ja bym chciała po studiach …. 23-24 latka 🙂

Mam nadzieję, że do tej pory ukochany na słowo „żlub” przestanie dostawać gorączki 😉

Demdi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ja się doczekać nie moge! 18 najpozniej 19 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja tak sobie myżlę, że jak skończę studia,, czyli najprędzej za 5 lat.. 🙂

oczywiżcie z Tomkiem zamierzam zamieszkać razem już za rok a nie dopiero po żlubie.. 🙂

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

gdybym teraz mogla cofnac czas to nigdy nie wyszlabym za maz!

popieram XYZ.ja wyszlam za maz w wieku 23 lat, tyle ze ja nie mam dzieci 🙂
    nie jestem szczesliwa 🙁 na dziecko sie zdecyduje za jakies 5 lat (jak bede miala 30) i odpowiedniego partnera do tego…

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

@Magduż wrote:

Ja bym chciała po studiach …. 23-24 latka 🙂

Mam nadzieję, że do tej pory ukochany na słowo „żlub” przestanie dostawać gorączki 😉

To tak jak moj 😉
    [usunięto_link] wrote:

No co ty? 😯

Magdus
    Member
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Poważnie ? Jesteż pewna, że w tak młodym wieku chcesz mieć męża ?

Choć kurcze też kiedyż tak myżlałam, jednak spędzając więcej czasu z chłopakiem i pomieszkując z nim przez parę tygodni jeszcze teraz nie czuję się gotowa na małżeństwo, a mam prawie 21 lat

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

to nie zalezy w jakim wieku bysmy chcialy wyjsc za maz tylko od tego jak to sie potoczy, czyli jesli bedzie odpowiednia praca moj chlopak bedzie mnie kochal i ja jego i bedziemy na tyle odpowiedzialni zeby to zrobic!!!!
    bo co jesli powiemy sobie ze w wieku 25 lat chce wyjsc za maz a co jesli okarze sie ze nie ma za kogo bo np wtedy z nikim nie bede!!!! to troszke glupie pytanie, ale spoczko.

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

ja oczywiscie wiem ze wyjdzie sie za maz jak sie ma do tego odpowiedniego partnera jak sie bedzi emiało dobra prace i mieszkanie ale moje pytanie bylo na zasadzie marzenia kiedyt byscie chcialy wysjsc choc nie musi tak byc kiedy marzycie o wyjsciu za maz;)

basia23
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ja gdzież tak mając 24, 25 lat…

kiziaa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 259
    • Zapaleniec

hm to tak czasy sie zmieniły troszkę, kiedys marzyłam żeby wyjsc za maz tak w wieku 20-21 lat. No ale teraz, w dzisiejszych czasach hmm stawiam na 24 lata 😀 cos koło tego, najlepiej jak się skonczy szkołe itp 😀 no. ale zobaczymy jak sie zycie ułozy:)

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mam 24 lata. moj facet ponad 26. mieszkamy razem, tworzymy dwuosobowa rodzine…i to mi na razie wystarczy.

malzenstwo to tylko formalnosc, ktora w tej chwili jest mi niepotrzebna. moze za dwa, trzy lata…przyjdzie pora na dziecko, moze przyjdzie pora i na slub.

teraz dobrzemi tak jak jest. jestem za mloda, zeby wychodzic za maz:)))

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " w jakim wieku chciałybyżcie wyjżć za mąż?"

Przewiń na górę