• Autor
    Odp.
  • Kasia76
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

gdyby nie dziecko pewnie nie mieisbysmy kontaktu tak mysle,.on potrafi nie odbierac ode mnie telefonow wystarczy ze zobaczy ze to ja dzwonie.[/b]

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

a dziwisz mu sie?? 😆

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

dziwie sie bo sexu by chcial dalej

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

Jak widać są kobiety, które można spokojnie dymać, nawet kiedy się je traktuje jak szmaty. Oraz, jak widać są kobiety, które takie traktowanie uwielbiają.

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

Wiesz the quene.Pisszesz to co myslisz ale moglabys delikatniej?ja go naprawde kocham i mam nadzieje ze ten sex jest jakas szansa ze on mnie kocha i bezdiemy razem.Dbam o siebie,ta druga wyglada czasem jak idz stad ,jestem zawsze elegancka,mam fryzure.Nie przynioslabym mu wstydu.Poza tym jestem matka jego dziecka,niejedna by mogla o tym pomarzyc.I nie rozumiem dlaczego po sexie ze mna potrafi byc smutny gdy tylko tamta na niego obojetnieje.a jak zaczyna zwracac na niego uwage juz odzywa.wkurza mnie to.probowalam z nim o tym rozamwiac ale on sie wypiera,ze cos do niej czuje.ale przeciez nie ejstem slepa.pzrykre to jest dla mnie ze tak jak mowisz The quene ,,dyma,,mnie a ja na impreze wstepu nie mam np., kinder ball.Jego znajomi nasi znajomi a ja moge o tym pomarzyc tylko.Nasz sex tez jest bez gry wstepnej.a jesli jest jakas czulosc to znika niepokojaco szybko.ja nie umiem bez niego zyc pomimo wsyztsko.a on?zrezygnowal ze mnie z moich obiadow a gotuje wspaniale.wyrzekl sie tego wszystkiego.

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

poza tym wciaz mam nadzieje na powrot skoro wciaz jest sex.I nie mow ze traktuje mnie jak szmate.

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

poza tym z zadna inna sie nie spotyka.a skoro tak o niej mysli gada o niej ze nzjaomymi czemu nie ma randki z nia?tylko ze mna?no czemu?moze jego milosc do mnie przygasla ale nie wygasla?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

On nie ma z Toba randki.
    Ty do niego przychodzisz i rozkladasz przed nim nogi-a on to tylko wykorzystuje.
    Co z tego,że go kochasz,skoro on najwyraźniej ma Cie w d****? w takich sytuacjach trzeba umiec powiedzieć sobie „dosc”,a nie robić z siebie idiotke i pannę do sexu.Szanuj się!!!
    Co z tgo,ze jestes zadbana?? poza tym nie masz mu wiele do zaoferowania,a fakt,że jestes matka jego dziecka wcale nie znaczy,że on musi Cie kochac do grobowej deski.
    Najwyrazniej on czuje cos do tamtej dziewczyny,ale nie przyznaje sie,bo zwyczajnie obawia sie,że znowu zacznie go szantażowac.
    Absolutnie nie dziwie mu sie,że Cie nie chce.

the quene
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Wiesz the quene.Pisszesz to co myslisz ale moglabys delikatniej?

Prawda boli, co?
    Obudź się, a następnie dorożnij. Zachowujesz się jak gówniara, w dodatku posiadająca jedną komórkę zamiast mózgu.

Kochasz swoje dziecko? Ja mu współczuję. Nie chciałabym mieć matki, która ma mniej godnożci od szmaty do podłogi.

Zero godnożci, szacunku do samej siebie. Ponadto, sądząc po tym jak mu się narzucasz – ZERO DOBREGO WYCHOWANIA, TAKTU i KULTURY. Myżlisz, że kim jesteż? Boginią seksu, mądrą, wspaniałą i z klasą? Klasa.. LOL. Mądrożć… bez komentarza. Jesteż pozbawioną zasad psychopatką, niewychowaną, zawistną… i zwyczajnie głupią, skoro wmawiasz sobie, że on chce być z Tobą.
    Podsumowując: tępa, pozbawiona kultury wariatka, bez klasy i szacunku dla siebie. Z tego wynika, że nawet żul spod budki z piwem by Cię nie chciał, a co dopiero normalny facet.
    A najżmieszniejsze jest to, że gdybyż od początku pokazała klasę, godnożć, inteligencję, może przeszłaby mu ta nowa i wróciłby do Ciebie. Po tym co odstawiłaż, prędzej aniołek wyleci Ci z tyłka, niż on ciepło o Tobie pomyżli.

Gdybym była nim, wniosłabym o pozbawienie Cię praw rodzicielskich, a gdybym była sędzią – odebrałabym Ci te prawa. Stocz się sama na dno, poniżaj się dalej. Ale nie masz prawa niszczyć dziecka, wciągając je w to.

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

the quene, mądrze napisane, ale obawiam się, że szkoda Twoich słów. Na niektóre „typy” po prostu nie ma rady…

the quene
    Member
    • Zapaleniec

Zauroczona, wiem wiem… ale czasem nie mogę się powstrzymać. Tak bardzo bym chciała, aby ludzie nie byli debilami…

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

Podziwiam Warn-Girl, The Quene i Zauroczoną. Pięęęknie napisane! 😉
    Cudownie mi się Was czyta. Naprawdę, uwierzcieee¦ kurde!

Jednak wymyka mi się spontanicznie pewne stwierdzenie, które kiedyż, gdzież, w jakimż tam wczeżniejszym czasie dożwiadczyłem¦ Dopowiem, że niekoniecznie odpowiadam na temat, znaczy mówiąc szczerze w ogóle nie wiem o co tu chodzi 😆 otóż:

pewien stary pomarszczony facet, gdy miałem już wszystkiego dożć¦ złapał mnie kiedyż tam za klatę i wyrzęził (notabene z na wpół wypitą butelą marnego piwska) zupełnie filozoficzną prawdę: mały, jeżli masz do wyboru walczyć lub odejżć, to walcz, chociażbyż miał umrze㦠gdy wyżyjesz, będziesz miał radochę, że zostały ci jaja do końca, a gdy ci przyjdzie zdychać “ usłyszysz piękną muzykę pocieszenia, że umierałeż za COś, to było przecież w tobie nie!? do cholery, coż musi być prawdziwego na tym żwiecie¦ mały, a teraz powalcz¦ a ona chociaż jest fajna? Skwapliwie odpowiedziałem: ależ tak mistrzu! cudownaaa¦ a widzisz, no to miałem rację “ słyszałem długo rechotanie Starca, długo jeszcze, gdy się już od niego oddalałem¦

myżlę, że sprawa nie dotyczy tylko facetów takich, jak ja¦ znakomicie mogą się w niej odnaleźć kobiety 🙄 słuchajcie¦ chyba współczeżnie za szybko odchodzimy od siebie, nie czyniąc nic, by PO PROSTU BYĆ ZE SOBĄ¦ no niestety szczężcie wymaga trochę cierpienia, nie? czasem to se tak myżlę, że bez niego g***** byłoby warte, a nawet zamiast niego byłoby samo g***** 😈

the quene
    Member
    • Zapaleniec

Jednak lepiej przeczytaj temat od początku. Zachęcanie tej siermięgi do działania, to jak dawanie dziecku żyletki.

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

Nie to wy jestescie jakies chore!!Mam z nim dziecko to sex z milosci!I wcale nie uwazam ze jestem zla jako kobieta.
    Ale to fakt ze nie moge usiedziec w domu jesli jest moj tydz opieki ciagle sie zastanawiam gdzie on jest i co robi.Czesto tez oddaje synka babci.Nie moja wina ze tak mnie to wszytsko ,,rozwala,,od srodka.Wy chyba nie wiecie co to milosc!
    I nie potraficei mnie zrozumiec tylko potraficie sie na mnie wyzywac i obrazac az wogole zaluje ze poruszylam ten temat na tym forum.
    The quene pomysl sobie ze kolo twego faceta kreci sie jakas panna,siedzialabys spokojnie?

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

a moj synek?takie jestescie ciekawe jak on znosi te sytuacje?macha na jej widok szczesliwy,krzyczy jej imie.a jak spojrze na niego schyla glowe i niepewnie mnie pyta-mamo nie moge?
    a co ja mam powiedziec ze moze?niech o niej wogole zapomni.Serce mi sie kraje jak to widze.To On go tego nauczyl.

The topic ‘Walczyc czy odejsc?’ is closed to new replies.

Przewiń na górę