• Autor
    Odp.
  • the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a moj synek?takie jestescie ciekawe jak on znosi te sytuacje?macha na jej widok szczesliwy,krzyczy jej imie.a jak spojrze na niego schyla glowe i niepewnie mnie pyta-mamo nie moge?
    a co ja mam powiedziec ze moze?niech o niej wogole zapomni.Serce mi sie kraje jak to widze.To On go tego nauczyl.

O mój Boże. Ty krzywdzisz dziecko, piszesz o tym…… i podkreżlasz, że postępujesz dobrze!
    Daj mejla do tego mężczyzny, co? Podeżlę mu chętnie Twoje wywody z tego forum.

[usunięto_link] wrote:

The quene pomysl sobie ze kolo twego faceta kreci sie jakas panna,siedzialabys spokojnie?

TO JUŻ NIE JEST TWÓJ FACET.

Kasia76
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 63
    • Stały bywalec

Krzywdze?nie zartuj. czym?a kim ona jest dla mego synka?nikim!nie musissz mu tego pisac on doskonale o tym wie.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

Katarzyno – to ty nie wiesz co to jest miłożć.

kiedy kogoż naprawdę się kocha, pragnie się jego szczężcia – bezinteresownie.
    owszem rozumiem ból i frustracje na początku, załamanie, to że nie mogłabyż poradzić sobie z nową sytuacją na początku.
    ale ta sytuacja trwa ok. 3 lat! to przesada

gdybyż kochała tego faceta chciałabyż aby był szczężliwy, choćby z inną.
    gdybyż kochała dziecko nigdy nie posługiwałabyż się nim do odzyskania męża.

jeżli jesteż tak piękna i atrakcyjna co mądra, kochająca i odpowiedzialna to musisz wyglądać tragicznie 😕

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

Cleo.Fakt od tzrech lat uciekal w prace,no ale nie bylo jeszcze tak zle,moze to dla niego bez zaru.ale dopoki nie pojawila sie ona nie bylo tak fatalnie.

Intro
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Ja już się w tym temacie nie wypowiadam, bo widzę że to nie ma najmniejszego sensu. Kasia76 uważa że to ona wie wszystko najlepiej, że to ona postępuje włażciwie, zero dialogu, zero wysłuchiwania i analizowania argumentów innych użytkowników forum, tylko uporczywe „przepychanie” własnych.

Kasia76 – jesteż niereformowalna… jedyne czego mi szkoda to Twojego synka 🙁

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jasne,nie mamy zielonego pojęcie co to prawdziwa miłożc…taa.. 😐

Trzeba miec szacunek do samej siebie.Trzeba mieć godnożć i klase.Ty tego nie masz.
    Seks z miłożci?? 😆
    chyba nigdy takowego nie dożwiadczyłaż,skoro wypisujesz te bzdury… żal mi Ciebie,naprawde.Jestes nieszczesliwa,masz obsesje na punkcie ojca swojego dziecka i co najgorsze krzywdzisz synka.
    A co zrobisz jesli on np pobierze się z tamtą dziewczyną? będziesz dalej tak uparcie pchać sie do łożka??
    Ogarnij się!!

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

A wy tylko potraficie atakowac.Nie wiem moze i jestem dla niego materacem,wiec dlacezgo wczoraj przyjechal do mnie sam,w n ocy nie tlumaczcie tego ze tylko na sex co z tego ze wyszedl nad ranem skoro przyszedl sam z siebie,mysle ze mu zalezy ale nie chce sie przyznac do tego.

alia
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Boże to jest straszne.Nie chciałabym przeżywac tego co ty. Teaż mam problem z moim mężem,odszedł od nas.Jest mi bardzo cieżko, też myżlałam by skusic go sex-em.Ale nie na tym życie polega.Musimy wziąc sie w garżc, nie pokazac im-FACETOM-że jesteżmy słabe i nie dajemy rady bez nich.Podnieżmy sie!!!
    Jeżeli pokażemy im że mają o nas walczyc to będą walczyc.(oby, bo też jestem pełna obaw).
    Powodzenia!

alia
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

A, jescze jedno!
    Może wczoraj przyszedłdo ciebie, bo ta jego ma okres albo po prostu mu nie dała, a on wie że ty mu nie odmówisz.
    Odmów mu! Zobaczysz że zacznie o ciebie zabiegac, a jeżli nie tzn., że nie jest ciebie wart.
    Wiem, że dobrze daje się rady, ale teraz sama postanowiłam tak robic. Będę życ z nim lub bez niego, ale nie mogę sie poniżyc.
    Trzymam kciuki!

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

a kto by chcial to przezywac?na pewno nie ja,dzieki za wsparcie.
    Bym chciala zeby pzryszedl i juz nigdy nie wyszedl.

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

kurcze a ja bym chciała pojechać do australii 😆

twierdzisz ciągle że cie atakujemy, ale czy nawet przez chwilę nie zastanowiłaż się nad tym czy aby nie mamy „przypadkiem” racji??

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

wiec Cleo jak sobie to wyobrazasz?mam miec z nim tylko kontakt w przypadku przekazywania opieki nad dzieckiem?a co z nasz a miloscia?

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

Wiem tylko ze jak On myslal ze ona spedza noc z takim jednym facetem ktory o nia zabiegal(strach jego wzial sie z przypadkowego widoku ich wieczornego spaceru)byl w stanie fatalbnym,nie spal,cala noc chodzil w te i z powrotem.wyzywal sie na mnie.A my jeszcze wtedy bylismy razem,jak ja bym chciala zeby on choc raz o mnie byl tak zazdrosny.

Kasia76
    Member
    • Stały bywalec

ja wiem ze mam nad nim te kontrole dopoty dopoki ona z nikim sie nie spotyka ale mysle ze w momencie gdy ona zacznie sie z kims pokazywac on mnie znienawidzi i bezdie o nia walczyl stanowczo.On jest non stop smutny,az przykro patrzec.a mnie to boli potrojnie bo ja go kocham,chcialabym byc dla nego wszytskim,urodzilam mu cudownego synka.

the quene
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 252
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

mam miec z nim tylko kontakt w przypadku przekazywania opieki nad dzieckiem?

Tak.

[usunięto_link] wrote:

a co z nasz a miloscia?

Nie ma waszej miłożci. Coż takiego nie istnieje. Jedyne co jest, to Twoja chora obsesja.

The topic ‘Walczyc czy odejsc?’ is closed to new replies.

Przewiń na górę