• Autor
    Odp.
  • Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

eee…wiesz po co stosuje sie tabletki oslaiajace?

zeby chronic uklad pokarmowy.

pochwa nalezy do nieco innego ukladu (biologie zdawalas, tak? buahahaha).

to chyba oczywiste, ze jak ma sie grzyba to nie urawia sie seksu, nie nosi stringow i nie chodzi na basen…

Ale Ty jesteż złożliwa 😡

Chodziło mi o takie tabletki, które dostarczą kwasu mlekowego.

Nie wiem czy oczywiste. Przeczytałam to jakiż czas temu gdzież na forum, ale z tymi stringami to nie byłabym taka pewna, gdybym wczesniej ine czytała. A co do sexu… po prostu zależało mi na opinii osób, które przez to przechodziły. Liczyłam, ze może po paru dniach kuracji już można sobie pozwolić na sex.

Tak czy inaczej, jestes zgryźliwa, zrzędliwa i złożliwa! I proszę mi tu parvati nie bronić, bo brak mi już słów na nią. Nie chce jej obrażać, ale ona się ciągle czepia! Jak tu wytrzymać i nie pisać niekulturalnie 👿

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

dziecko drogie…troche pomyslunku.

jesli pozwolisz sobie na seks, twoj facet znow dostanie grzybicy i bedziecie sie w kolko zarazac!!!

rece opadaja. zero swiadomosci.

sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

bylas juz u lekarza? jesli nie to parvati nie wystawiaj jej diagnozy bo lekarzem nie jestes a jest wiele chorob zwiazanych z tym miejscem. wiec nie strasz dziewczyny a tym bardziej nie obrazaj bo to nie jej wina skoro dba o higiene i uwaza na te sprawy. moze ty masz grzyba ze taka doswiadczona jestes

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

bylas juz u lekarza? jesli nie to parvati nie wystawiaj jej diagnozy bo lekarzem nie jestes a jest wiele chorob zwiazanych z tym miejscem. wiec nie strasz dziewczyny a tym bardziej nie obrazaj bo to nie jej wina skoro dba o higiene i uwaza na te sprawy. moze ty masz grzyba ze taka doswiadczona jestes

Przecież napisała, że była.

Jozia
    Member
    • Maniak

No włażnie myżlałam, że po paru dniach leczenia będziemy juz na tyle mało „zarażający” że będizemy mogli sobie na to pozwolić. Poza tym skoro oboje mielibyżmy się leczyć tzn, ze oboje jesteżmy chorzy. Ale teraz już wiem, ze skoro moj facet dostał tabletki na jeden raz tzn, ze po ich wzięciu nie powinnam się z nim kochać, bo on będzie „czysty”, a ja będę musiała zaczekać do końca kuracji.

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

Wiesz, jak masz zapalenie migdałków to nie możesz pić gazowanych i zimnych napojów, więc nie robisz tego.
    I logiczne, że jeżli masz grzybice pochwy to nie uprawiasz seksu. I najlepiej zrobisz, gdy po skończeniu tabletek pójdziesz na wizytę do ginekologa, by upewnić się w jakim stanie jesteż, że tak powiem. Bo Tobie może się TYLKO wydawać, że już jesteż zdrowa a jakież ognisko choroby może być jeszcze.

Jozia
    Member
    • Maniak

nnono wiem. Ale pow iedzcie czy mogę zrobić tak: teraz zacznę brać tabletki pare dni, potem 6 dni przerwy na okres i potem kończe opakowanie? Bo tak zrozumialam z tego co powiedział mi ginekolog. Po tej kuracji napewno się do niego wybiore. A do tych tabletek kupiłam Lacibios Femina? To będzie ok?

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

Dziewczyno jesteż tak głupia czy tylko taką z siebie robisz. Co Ci lekarz powiedział – do okresu bierzesz, przerwa na okres i potem znów. To po c*****ę kolejny raz się tu pytasz czy tak masz zrobić…

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Dziewczyno jesteż tak głupia czy tylko taką z siebie robisz. Co Ci lekarz powiedział – do okresu bierzesz, przerwa na okres i potem znów. To po c*****ę kolejny raz się tu pytasz czy tak masz zrobić…

Zapytałam po raz kolejny, bo wczeżniej nikt mi na to nie odpowiedział, a zależy mi żeby wszystko było ok. Napisałam, że chcę się upewnić, bo dożć cięzko zrozumieć tego lekarza.
    Proszę Cię nie bądź dla mnie tak chamska. Jeżli tak Cię zdenerwowałam to co napisałam, to lepiej zebyż w ogóle nie odpisywała, bo już mam dożć tych pieprzonych wyzwisk. 🙁

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

Napisałam ci wczeżnie, że to on jest lekarzem a nie my, więc chyba jasne, że jesli ci powiedział tak, to tak masz zrobić.
    Jeżli nawet ktoż to przechodził, to niekoniecznie musiał brać to samo, zresztą ile lekarzy, tyle metod kuracji.

Jozia
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Napisałam ci wczeżnie, że to on jest lekarzem a nie my, więc chyba jasne, że jesli ci powiedział tak, to tak masz zrobić.

No tlyko, że ja nie wahałam się co do tego, czy jest dobrym specjalistą, tylko co do tego, czy go dobrze zrozumialam, bo jak już wczesniej wspomniałam trochę nie wyraźnie mówi :]
    [usunięto_link] wrote:

Jeżli nawet ktoż to przechodził, to niekoniecznie musiał brać to samo, zresztą ile lekarzy, tyle metod kuracji.

No wiem, ale pytam, bo może akuart ktoż brał to samo.

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

@Józia wrote:

[usunięto_link] wrote:

No tlyko, że ja nie wahałam się co do tego, czy jest dobrym specjalistą, tylko co do tego, czy go dobrze zrozumialam, bo jak już wczesniej wspomniałam trochę nie wyraźnie mówi :]
    [usunięto_link] wrote:

No wiem, ale pytam, bo może akuart ktoż brał to samo.

Czy jest specjalistą czy nie, to jest lekarzem i raczej do niego powinnaż mieć zaufanie, a nie do wypowiedzi na forum.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a mi poraz kolejny opadly rece…

trzeba bylo spytac lekarza i sie porzadnie upewnic. po cos on w koncu w tym swoim gabinecie chyba siedzi, co?

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jeżeli nie rozumiesz jednego lekarza, to są przecież inni, do których możesz pójżć po poradę. Nie rozumiem na co jeszcze czekasz. To nie jest błahostka, tu trzeba działać.

Jozia
    Member
    • Maniak

Ludzie co za problem. Niedosłyszałam swojego lekarza więc chciałam się dokładnie upewnić na forum. Ale nawet gdybym tu nie uzyskała pomocy to zrobiłabym tak jak mi zalecił ( chyba napewno 😉 ) lekarz.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wiem, że już Wam się znudził ten temat, ale pomóżcie!"

Przewiń na górę