- AutorOdp.
- 30 kwietnia 2015 at 11:50
Dla włosów najlepsza jest zdrowa dieta, zbilansowana, bogata w witaminy, minerały. Dobrze jeżć sporo kaszy, nabiału, ryb, warzyw, trzeba odpużcić słodycze, ostre rzeczy, alkohol. No chyba, że ktoż nie ma ochoty zmieniać swoich nawyków, to są jeszcze suplementy. Najlepsze będą takie z witaminami, skrzypem, pokrzywą, bo te składniki robią dobrze włosom. Mi kiedyż strasznie wypadały włosy, ale to tak, że były praktycznie wszędzie, a ja nie nadążałam ze sprzątaniem. Pomogła mi dopiero Biosilica max. Przez jakiż miesiąc brałam 1 tabletkę dziennie i problem zniknął. Gdyby coż, to będę wracać do tego suplementu, na bank.
4 maja 2015 at 13:48@aerona wrote:
ja wam polecam olejowanie włosów- to niezawodny sposób
prawda! sama miałam siano i teraz mam zdrowe lsniace włosy. co prawda olejowanie nie jest najbardziej przyjemnym i najłatwiejszym sposobem pielegnacji na swiecie, ale gra jest warta żwieczki 🙂
16 maja 2015 at 19:50.
.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem przedłużania włosów.
Opinie, sugestie i porady.Czekamy na wasze opinie 🙂
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂22 maja 2015 at 07:42Przede wszystkim takie włosy są wynikiem tego, że nasz organizm jest odwodniony, brak mu witamin itp. Więc pierwsze to zadbać od żrodka o siebie:) A poza tym to polecam szampony bez SLS i jakież odżywki emolientowe
22 maja 2015 at 15:32A może zastosować jajeczne maseczki. Nasze babcie znały i stosowały takie odżywki.
11 czerwca 2015 at 07:21Na pewno dieta, jak już ktoż pisał wyżej. Bo to ma duży wpływ na kondycję naszych włosów. Ale dodatkowo można wspomóc się od żrodka. Stosujecie jakież suplementy?
12 czerwca 2015 at 11:48Oeparol piekna skóra, włosy i paznokcie, już chyba kiedyż tutaj pisałam o tym suplemencie. To polski wiesiołek, z dodatkami, ze tak powiem. świetnie działa na skórę i paznokcie, ale tez na włosy, więc polecam 🙂
16 czerwca 2015 at 20:09.
.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
23 czerwca 2015 at 14:45Wiesiołek faktycznie zdaje egzamin na wiele dolegliwożci plus paznokcie i włosy wiec takze uważam że warto stosować go jako suplement wraz z naturalnymi kosmetykami,akurat te znajdziecie u nas:)
30 czerwca 2015 at 05:48[usunięto_link] wrote:
Wiesiołek faktycznie zdaje egzamin na wiele dolegliwożci plus paznokcie i włosy wiec takze uważam że warto stosować go jako suplement wraz z naturalnymi kosmetykami,akurat te znajdziecie u nas:)
Są u Was dostępne? Bo kupowałam zawsze Oeparol w aptece jedynie 🙂 cieszyło mnie to, bo produkty apteczne są super.
6 lipca 2015 at 19:39każda z nas chciałaby aby jej włosy wyglądały przepięknie. przez co poddajemy je prostowaniu, suszeniu czy rozjażnianiu, jak w moim przypadku. a w ten sposób powoli niszczymy włosy i nie wyglądają już tak jakbyżmy sobie tego życzyły. więc jakich sposobów używacie, aby wyglądały dobrze? co stosujecie, jakim zabiegom regeneracyjnym je poddajecie.
7 lipca 2015 at 17:51Na wypadanie, dobre są wcierki, ale jeżeli już mówimy o samych włosach, warto zainwestowac w maski do włosów.
Np bardzo fajna jest taka fioletowa z garniera. Ogólnie mają całą serię i szampon i odżywkę.
A jest o tyle fajna że dodaje objętożci i odżywiają8 lipca 2015 at 09:09niesttety też mam ten problem, mimo że już od pół roku przestałam prostować je i cały czas stosuję szampony z odżywkami itd. to włosy i tak są suche i łamią się. może jakież witaminy?
8 lipca 2015 at 11:57z pewnożcią trzeba włosy wspomóc też od zewnątrz, aby nabrały dobrej kondycji i zdrowego wyglądu.
9 lipca 2015 at 12:47Wpomagać zniszczone, suche, przesuszone różnymi zabiegami (suszenie, prostowanie farbowanie) włosy jak najbardziej… tylko czym…? Co konkretnie Wam pomaga i co polecacie?
- AutorOdp.