- AutorOdp.
- 11 sierpnia 2015 at 08:49
W zasadzie z problemem wypadających i suchych,zniszczonych włosów,możesz radzić sobie na kilka sposobów. Ja osobiżcie polecam nakładać naftę kosmetyczną dwa ray z w tygodniu plus odżywkę z olejkiem arganowym,która jest naprawde skuteczna i nada włosom blasku,od tego zacznij.
16 sierpnia 2015 at 20:34Ja korzystam z kuracji serum i eliksirem do włosów zniszczonych Beauty for You. Nakłada się bez spłukiwania, pięknie pachnie! Działa już po trzecim użyciu widać wyraźną poprawę. ślicznie lżniące i mocniejsze włosy.
29 sierpnia 2015 at 10:26tez uzywam sebum z apteki, a od wewnatrz od niedawna vitapil mama, poniewaz u mnie wypadanie wlosow, ktore jest moim glownym problemem, zwiazane jest z tym, ze urodzilam dziecko i karmię piersią
30 sierpnia 2015 at 19:00Ja muszę koniecznie wrócić do olejowania włosów.. koniecznie..
Wtedy chociaż powinny wrócić do dawnej kondycji15 października 2015 at 20:31.
Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!
[usunięto_link]
Czekam na wasze opinie 🙂
18 października 2015 at 13:16ja widze efekty po tym vitapil mama, bo wlosów wypada duzo mniej, kupię następne opakowanie. Co do olejowania, to czy nie jest potem tak, ze wlosy sie po tym przetluszczaja bardziej?
21 października 2015 at 10:23a probowalas olejku arganowego? jak ogladalam na youtube filmiki to dziewczyny czesto mowia o tym ze to na paznokcie i wlosy. ja sobie teraz kupilam takie cos [usunięto_link], poki co stosuje 2 tygodnie i widze pierwsze efkety
22 października 2015 at 08:40Moge tez od siebie polecić dobre odzywki i maseczki nawilżające.
Z odżywke alterra rossmannowska z granatem, i z garniera maska z awokado.
Z masek też alterra z granatem, i kalios mleczny22 października 2015 at 15:08Póki co trzymam się vitapil mama, bo daje widoczne efekty z tym wypadaniem, a może wlasnie spróbuję tych maseczek jeszcze z rossmanna, bo mam ich sklep pod nosem:)
22 lutego 2017 at 14:29Maska do wlosow magiczna moc olejkow z loreala swietnie dodaje blasku oraz wygladza, a przy tym pieknie pachnie.
- AutorOdp.