• Autor
    Odp.
  • Zdrowie-i-uroda_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 30
    • Bywalec

W zasadzie z problemem wypadających i suchych,zniszczonych włosów,możesz radzić sobie na kilka sposobów. Ja osobiżcie polecam nakładać naftę kosmetyczną dwa ray z w tygodniu plus odżywkę z olejkiem arganowym,która jest naprawde skuteczna i nada włosom blasku,od tego zacznij.

floska
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja korzystam z kuracji serum i eliksirem do włosów zniszczonych Beauty for You. Nakłada się bez spłukiwania, pięknie pachnie! Działa już po trzecim użyciu widać wyraźną poprawę. ślicznie lżniące i mocniejsze włosy.

Kapitanka
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

tez uzywam sebum z apteki, a od wewnatrz od niedawna vitapil mama, poniewaz u mnie wypadanie wlosow, ktore jest moim glownym problemem, zwiazane jest z tym, ze urodzilam dziecko i karmię piersią

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Ja muszę koniecznie wrócić do olejowania włosów.. koniecznie..
    Wtedy chociaż powinny wrócić do dawnej kondycji

ewaber
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

.

Zapraszam na moją stronę o przedłużaniu włosów dla fryzjerów oraz dla Klientek!

[usunięto_link]

Czekam na wasze opinie 🙂

Kapitanka
    Member
    • Stały bywalec

ja widze efekty po tym vitapil mama, bo wlosów wypada duzo mniej, kupię następne opakowanie. Co do olejowania, to czy nie jest potem tak, ze wlosy sie po tym przetluszczaja bardziej?

torpeda
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

a probowalas olejku arganowego? jak ogladalam na youtube filmiki to dziewczyny czesto mowia o tym ze to na paznokcie i wlosy. ja sobie teraz kupilam takie cos [usunięto_link], poki co stosuje 2 tygodnie i widze pierwsze efkety

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Moge tez od siebie polecić dobre odzywki i maseczki nawilżające.
    Z odżywke alterra rossmannowska z granatem, i z garniera maska z awokado.
    Z masek też alterra z granatem, i kalios mleczny

Kapitanka
    Member
    • Stały bywalec

Póki co trzymam się vitapil mama, bo daje widoczne efekty z tym wypadaniem, a może wlasnie spróbuję tych maseczek jeszcze z rossmanna, bo mam ich sklep pod nosem:)

rafandynka
    Member
    • Odp.: 113
    • Zapaleniec

Maska do wlosow magiczna moc olejkow z loreala swietnie dodaje blasku oraz wygladza, a przy tym pieknie pachnie.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Włosy suche, matowe i wypadające jak sobie z nimi radzić???"

Przewiń na górę