- AutorOdp.
- 18 listopada 2013 at 11:02
Ponoć bardzo ważne jest zdrowe odżywianie 🙂
13 lutego 2014 at 19:28To prawda ze jednak zdrowe odżywianie to podstawa ale mysle ze warto też jest tutaj zadbac o własciwą suplementacje która równiez moze mieć wpływ na nasze włosy i paznokcie. Wiec jesli miałabym polecać to na pewno My Hair and Nails Repair. Ja sama jestem pod wrażeniem efektów.
18 lutego 2014 at 23:19a stosowalas maske do wlosow z biowaxu? tam maja maski na rozne przypadlosci- suche wypadajace, wlosy po farbowaniu itd.
19 lutego 2014 at 16:49olejowanie daje super efekty
28 lipca 2014 at 16:06Tak naprawde oprócz własnie dobrych zabiegów warto też wzmacniać swoją skóre od wewnątrz. Dlatego ja postawiłam tej wiosny na suplementacje Collagenem Noble Health. Naprawde polecam.
31 sierpnia 2014 at 17:58Możesz także stosować domowe metody pielęgnacji włosów. Wcieraj we włosy olejek, np. arganowy, na kilka godzin przed myciem. Spróbuj też różnych maseczek, np. maseczki z awokado, która dobrze działa na suche włosy. Kwasy tłuszczowe zawarte w awokado odżywią zarówno włosy jak i skórę głowy.
Składniki: Awokado, 1 łyżka miodu, 2 łyżeczki oliwy z oliwek
Obrane awokado utrzyj do konsystencji papki. Dodaj miód i oliwę z oliwek, a następnie dokładnie wymieszaj. Tak przygotowaną maseczkę nałóż na włosy i trzymaj 20 minut. Po wyznaczonym czasie, spłucz mieszankę i umyj włosy delikatnym szamponem.17 grudnia 2014 at 10:45Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂
Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coż to podpowiem, napisz prywatną wiadomożć
Cena â“ rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam
13 stycznia 2015 at 16:51Jakie są wasze opinie na temat przedłużania włosów? Moje niestety początkowo nie były za dobre. Zainteresowałam się w ogóle tematem, ponieważ moje krótkie i cienkie włosy nie wyglądają niestety ładnie. Długo szukałam różnych szamponów i odżywek, ale jakoż nic nie pomagało, nawet liczne maseczki i te naturalne i ze sklepu. W końcu jednak dowiedziałam się, że można włosy zagęs****ć i przedłużać, ale niestety popełniłam kolosalny błąd. Zamiast wybrać się do jakiejż profesjonalnej fryzjerki, wybrałam wersję ˜przedłużanie w domu. Niestety fakt że było 200 zł taniej, ale bez żadnej gwarancji! I tak skończyłam z czymż okropnym na głowie. Strach było na mnie patrzeć, oczywiżcie nie od razu “ tylko po 3ch dniach! A co najlepsze, fryzjerka nie odbierała ode mnie już telefonu! Od tego czasu zraziłam się niesamowicie i stwierdziłam, że już z amatorów nie skorzystam. Potem wiele więcej musiałam wydać na ratunek włosów, całe szczężcie znalazłam beauty for you, gdzie pomogli mi się pozbyć tego okropieństwa z głowy i założyli prawidłowe pasemka na ultradźwięki.
Zastanawiam się teraz, czy może nie skorzystać z metody infralight “ owszem droższa, ale czytałam że łączenia są bardzo wytrzymałe i dyskretne. Czy któraż z Was miała może przedłużane lub zagęszczane włosy na infralight?
Byłabym wdzięczna za wasze opinie!
PozdrawiamP.S: nie korzystajcie z fryzjerów-domokrążców-amatorów bo jest taniej, weźcie przykład ze mnie i niech to będzie przestroga!
19 stycznia 2015 at 15:36Czy ktoż stosował odżywkę Wax? Poszukuję bardzo dobrej maseczki na włosy suche i zniszczone.
16 marca 2015 at 21:29Polecam zagęszczanie włosów. Myżlałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak!
Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjżć i wypytać o wszystko.
Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów .
Efekt natychmiastowy!
Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! 🙂Bardzo dyskretne, idealne 😉 I nie widać, że miałam kiedyż problemy! Znajome mnie nie poznają 🙂
Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You.
jakby coż to podpowiem, napisz prywatną wiadomożć
Cena “ rozsądna, ale efekt jest tego warty!
Pozdrawiam17 marca 2015 at 11:28spróbuj wcierać we włosy oliwkę z Alterry! Mi bardzo pomaga! I zamień frotowy ręcznik na ręcznik z mikrofibry ;)!
20 marca 2015 at 07:49Przede wszystkim dużo nawilżać, olejować, używać masek i oczywiżcie wspomagać się suplementami 🙂 Na wypadanie – wcierki 🙂 Nie podaję konkretnych produktów bo to juz jest loteria, to co u jednych się sprawdziło wcale nie musi się sprawdzić u innych 😉 Po prostu metodą prób i błędów trzeba wypracować swoją własną pielęgnację 🙂
25 marca 2015 at 15:16Na włosy suche i matowe przyda się jedwab w płynie lub w sprayu, nakłada się go na podsuszone włosy.
21 kwietnia 2015 at 06:57suplementy albo witaminy, jeżli włosy tak wypadają, to widocznie dzieje się coż w organizmie, ma braki, więc trzeba je uzupełniać, do tego nie zaszkodzi zdrowsza dieta:)
28 kwietnia 2015 at 13:02W takich przypadkach, gdy włosy zachowują się niewłażciwie, nie znamy przyczyn tego zjawiska i nie pomagają na nie żadne oczywiste rozwiązania, najlepiej zgłosić się do trychologa. Już jedna wizyta “ konsultacja, pomoże dokładnie ustalić przyczynę problemów i dobrać odpowiednie rozwiązania. Szybko i skutecznie. Mamy taką usługę w salonie CosmoCenter i możemy gorąco polecić!
- AutorOdp.