- AutorOdp.
- 13 lipca 2015 at 21:01
[usunięto_link] wrote:
Na wypadanie, dobre są wcierki, ale jeżeli już mówimy o samych włosach, warto zainwestowac w maski do włosów.
Np bardzo fajna jest taka fioletowa z garniera. Ogólnie mają całą serię i szampon i odżywkę.
A jest o tyle fajna że dodaje objętożci i odżywiająGarnier fructis gęste i zachwycające? Przepięknie pachną i sa bardzo skuteczne 🙂 Własnie w zeszłym tygodniu kupiłam odżywkę z tej serii, bo w naturze była promocja -40%
14 lipca 2015 at 09:07a ja z kolei widziałam promocjke na ten zestaw garniera w superpharm, muszę przynzać że zapach serai gęste i zachwycające mają wręcz obłędny.
14 lipca 2015 at 11:51a używałaż już ich? ostatnio jak kupiłam sobie odżywkę na gęste włosy to mi je obciążyły strasznie:( i tak mam problem z oklapniętymi włosami, więc wolałabym coż lekkiego:)
16 lipca 2015 at 17:45.
Zapraszam do polubienia fanpage na fb
Przedłużanie włosów
Profil stworzony dla wszystkich, którzy chcieliby podzielić się dożwiadczeniem z zabiegiem
przedłużania włosów.
Opinie, sugestie i porady.
Czekamy na wasze opinie 🙂
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂
18 lipca 2015 at 13:40Olej z wiesiołka żwietnie działa na włosy, cynk, miedź, warto brać suplementy z tymi składnikami (sama biorę oeparol piękna skóra włosy)
19 lipca 2015 at 19:37[usunięto_link] wrote:
a używałaż już ich? ostatnio jak kupiłam sobie odżywkę na gęste włosy to mi je obciążyły strasznie:( i tak mam problem z oklapniętymi włosami, więc wolałabym coż lekkiego:)
a jak nakładałaż? ja tez kiedyż się wżciekałam, ze mi odżywki i maski do włosów obciążają włosy, aż gdzies przeczytałam, żeby nakładać je nie u samej nasady włosów, ale od połowy lub ciut więcej, na 2/3 długożci i faktycznie, teraz efekty są swietne 😉
20 lipca 2015 at 10:21z tym nakładaniem to różnie bywa, zależy od czasu. jeszcze czytałam, że niektórzy najpierw nakładają odżywkę a później myją szamponem. któraż z Was tak robi?
20 lipca 2015 at 12:31[usunięto_link] wrote:
a używałaż już ich? ostatnio jak kupiłam sobie odżywkę na gęste włosy to mi je obciążyły strasznie:( i tak mam problem z oklapniętymi włosami, więc wolałabym coż lekkiego:)
co do szamponu garniera gęste i zachwycające to tutaj możesz liczyć na to, że szampon uniesie u nasady twoje włosy będą bardziej puszyste, co do samego sposobu nakładania odżywek to rzeczywiżcie nie powinno się ich nakładać u samej nasady włosa a jednie na żrodek i końcówki, spróbuj tak nakałać odżyuwkę i zobserwuj jak zachowują się po takiej zmianie Twoje włosy.
22 lipca 2015 at 05:51Używam maseczki Elseve i włosy stały się miękkie w dotyku, widać na nich delikatny połysk oraz nie łamią się. Czasem warto zrobić sobie maseczkę z lnu lub jajka i też włosy wyglądają pieknie. Tyle że maseczka z jajka żmierdzi :p
26 lipca 2015 at 21:17Jeżli chodzi o serię garniera gęste i zachwycające, to fajne jest serum wyzwalacz objętożci. Któraż z Was może stosowała? Bo odżywka spisuje się na 6 jeżli chodzi o mnie.
27 lipca 2015 at 06:14Całkiem fajne jest, unosi lekko włosy u nasady, pogrubia je, faktycznie wyglądają, jakby było ich więcej, no i łatwiej się układają.
27 lipca 2015 at 10:52kupiłam sobie szampon i odżywkę garniera, będę testować:) może w najbliższym czasie skuszę się na maskę – jakoż wolę używać kosmetyków z jednej serii, wydaje mi się że efekty lepsze:)
29 lipca 2015 at 19:33ja mam taką zasadę, że jak już mam kupić i szampon i odżywkę to kupuję zazwyczaj tej samej firmy, mam wtedy poczucie że działam kompleksowo na moje włosy, z serii Garniera gęste i zachwycające tez kupiła szampon z odżywką.
5 sierpnia 2015 at 10:05mi włosy strasznie wypadają po ciązy. leca garżciami, dzień w dzień, wiem, że tak niby powinno być, ale ile to będzie trwać? Już chyba stosowałam wszelkie odżywki i płukanki, w aptece farmeceutka stwierdzila, ze trzeba dzialac od srodka, ale ktorych suplementów uzywacie na wlosy? ktory sie sprawdza najbardziej? ona mowila cos o vitapil mama specjalnie na moj problem, ale czy ktos uzywal, to jakas nowosc jest.
7 sierpnia 2015 at 07:42Kuracja z oliwy z oliwek to bardzo dobry sposób na suche końcówki[usunięto_link] Polecam robić sobie płukanki np z piwa, cytryny a nawet octu. Są naprawdę skuteczne 😀
- AutorOdp.