- Ten temat ma 377 odpowiedzi, 43 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Olgus.
- AutorWpisy
- 5 lutego 2009 o 10:41 #132492
😆 😆 😆 😆
taaa…buduje:))))
nic nie buduje, tylko sobie nie wiadomo co wyobraza. glupie to jeszcze strasznie w dodatku nic nie warte…to zyje iluzjami.
koles jest pewnie tak samo naznaczony przez zycie jak manora: gowno przewyl, a zgrywa sie na meczennika 😆
masakra…jak mozna byc taka idiotka…
5 lutego 2009 o 11:34 #132493czasem mam wrażenie,ze to jakas prowokacja… 😆 jak można być tak głupią?! 😯
5 lutego 2009 o 11:48 #132494Chciałam się z kimż umówic, zrobiłam to. Lubię z nim przebywac. Tylko, że on ma same problemy… z rodzicami, z nauką, z pieniędzmi, z pracą…ze wszystkim. Chciałby, żebym codziennie do niego przychodziła, żebym zostawała na noc, bo on się boi. Ja oczywiżcie tego nie robię. Chcę mu jakoż pomóc. Mówię mu, że ma się uczyc, że powinien znalezc sobie jakież priorytety w życiu. Gdy pytam, co jest dla niego najważniejsze- mówi, że ja. Będzie cięzko… Trudna misja…
5 lutego 2009 o 12:02 #132495Manora nie znam Cie, ale z tego co piszesz w swoich wątkach to …… Ty to masz laska pecha do tych facetów ❗ ❗ ❗
tak z czystej ciekawożci – byłaż kiedyż w NORMALNYM związku?5 lutego 2009 o 15:57 #132496@Manora wrote:
Chciałam się z kimż umówic, zrobiłam to. Lubię z nim przebywac. Tylko, że on ma same problemy… z rodzicami, z nauką, z pieniędzmi, z pracą…ze wszystkim. Chciałby, żebym codziennie do niego przychodziła, żebym zostawała na noc, bo on się boi. Ja oczywiżcie tego nie robię. Chcę mu jakoż pomóc. Mówię mu, że ma się uczyc, że powinien znalezc sobie jakież priorytety w życiu. Gdy pytam, co jest dla niego najważniejsze- mówi, że ja. Będzie cięzko… Trudna misja…
ej ale z ciebie jest naprawde glupia p***.
taaak!!! koles, z ktorym spotykasz sie od tygodnia, uwaza cie za najwazniejsza osobe w zyciu i chce, zebys zostawala na noc, bo sie boi…
otoz…gowno prawda.
on chce cie tylko wydymac.
nastepny.ja tez mysle, ze to prowokacja. czy ktos moze zamknac ten watek? bo badzmy szczerzy…ktos sobie z nas niezle jaja robi. takie glupie pipy nie istnieja.
5 lutego 2009 o 16:37 #132497Dlatego on się tak przyzwyczaja do ludzi, bo nie ma nikogo… Jego rodzice są beznadziejni, on się czuje odrzucony, płacze w nocy. Dzisiaj widziałam, że miał zapłakane oczy, poszedł spac o 4. Gdy spytałam dlaczego, odp., że się wszystkim martwi, przejmuje się. Chcę mu jakoż pomóc. Jemu nie zależy na łóżku, on chce miec osobę, która go wesprze psychicznie. Staram się to robic.
5 lutego 2009 o 18:57 #132498@Manora wrote:
Dlatego on się tak przyzwyczaja do ludzi, bo nie ma nikogo… Jego rodzice są beznadziejni, on się czuje odrzucony, płacze w nocy. Dzisiaj widziałam, że miał zapłakane oczy, poszedł spac o 4. Gdy spytałam dlaczego, odp., że się wszystkim martwi, przejmuje się. Chcę mu jakoż pomóc. Jemu nie zależy na łóżku, on chce miec osobę, która go wesprze psychicznie. Staram się to robic.
glupia jestes jak but.
twoi rodzice nawet jesli nie sa beznadziejni, to dali ciala na calego: wychowali glupie pipsko 😆
5 lutego 2009 o 21:25 #132499O co chodzi Parvati? Ty nigdy nie chciałaż komuż pomóc?
5 lutego 2009 o 22:39 #132500Manora, nie baw się w pocieszycielkę, nie masz szczerych intencji.
Daj kolesiowi żyć, a sama przestań ciągle rozglądać się za penisami. 😈6 lutego 2009 o 08:23 #132501@Manora wrote:
O co chodzi Parvati? Ty nigdy nie chciałaż komuż pomóc?
😆 😆
masakra!!!
moglabym tobie pomoc w zbieraniu funduszy na transplantacje mozgu, gdyby taka operacja byla mozliwa.
to, ze jestes takim skonczonym glupim pipskiem naprawde przeszkadza ci w funkconowaniu w spoleczenstwie.
6 lutego 2009 o 09:19 #132502To Ciebie ciagnie do takiej ciapy? Bo facet to ma byc facet. Moze przezywac martwic sie. nawet i plakac. Ale zeby do 4 rano przy pannie ktora zna od tygodnia?
To nie dziwie sie ze nie zalezy mu na lozku. Widac nie jest wystarczajaco twardy 😆 😆Tylko nie mow ze nie umiem innym pomagac, wspolczuc itd.. bo potrafie. Ale nie rozumiem jak mozna byc taka nie umiejaca patrzec na swiat osoba. Masz pomieszane wartosci.
Na poczatku to nawet ci wspolczulam w jakims stopniu. Diewczyna zakochana w chlopaku, ktory ja totalnie wykorzystuje. A teraz? Uwazam ze to wszystko spotyka cie na wlasne zyczenie.
6 lutego 2009 o 09:20 #132503@Onione wrote:
To sie dopiero zacznie jak oni sie ze sobą zwiążą….rany… 🙄 😆
nooo!!
fajnie bedzie.
potna sie razem: czerstwa bulka:)))
6 lutego 2009 o 10:24 #132504Ja się nie potnę.^^ Nie chcę się z nim wiązac, bo jest za miękki dla mnie. Jemu potrzebna jest pomoc. Znowu napisał mi, że zle spał, ale dlaczego??? Czy ja zawsze muszę spotykac takich facetów, którzy odbiegają od normy? No nic, zawsze mogę powiedziec, że plusem jest to, że cwiczę obcy język. W razie czego, to on ma przyjaciela- geja, ktory powiedział, że jak mu nie wyjdzie, jak będzie miał kłopoty, to może na niego liczyc, ale ten mój jest hetero. Pomieszane to wszystko…
6 lutego 2009 o 11:34 #132505Skoro nie chcesz się z nim wiązać,to po c*****ę z nim jesteż i ciągniesz ten wątek??? 🙄 no chyba,że lubisz jak ludzie po Tobie jeżdżą…-nie moja sprawa 😆
6 lutego 2009 o 13:30 #132506Zapoznałam się mniej więcej z tematem. I to dożć żałosna sytuacja. Najlepiej dać sobie spokój 🙂
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.