Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    parvati
    Członek
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@Manora wrote:

Ja się nie potnę.^^ Nie chcę się z nim wiązac, bo jest za miękki dla mnie. Jemu potrzebna jest pomoc. Znowu napisał mi, że zle spał, ale dlaczego??? Czy ja zawsze muszę spotykac takich facetów, którzy odbiegają od normy? No nic, zawsze mogę powiedziec, że plusem jest to, że cwiczę obcy język. W razie czego, to on ma przyjaciela- geja, ktory powiedział, że jak mu nie wyjdzie, jak będzie miał kłopoty, to może na niego liczyc, ale ten mój jest hetero. Pomieszane to wszystko…

moze i sytuacja jest skomplikowana…ale ty jestes baaardzo prosta:))))

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

ja już w sumie nie wiem po co jest ten wątek. Chcesz pomocy? czy specjalnie wypisujesz te swoje rozterki a potem chichoczesz do monitora czytając kolejne wyzwiska pod swoim adresem?
    Na Twoim miejscu:

A) wyjażnić sobie relacje z tym kolesiem. Chcesz być jego przyjaciółką? OK. Ale obydwoje musicie wiedzieć gdzie jest ta granica, żeby nikt nie robił sobie złudnych nadziei

B) zabierz się za siebie! Skad wziął sie durny pogląd, ze panna MUSI miec faceta? Że singielka jest gorsza???
    Kurde, jestes za granica na stypendium (z tego co sie doczytałam)… zamiast uganiac sie za facetami – czerp jak najwięcej DLA SIEBIE.

Zainwestuj w siebie! Ucz sie języka! Poznawaj kraj i kulturę! Ucz się!
    Nie wiesz ilu studentów chciało by byc na Twoim miejscu…

C) rozwijaj swoje pasje! nawet nie zdajesz sobie sprawy jak pociągająca dla facetów jest kobieta z pasją, swoim własnym hobby 🙂

D) Nie szukaj na chama miłożci…. w momencie jak zaczniesz pracować nad sobą, dbać o siebie – kolesie sami się zaczną Toba interesować 😛

Ehhh… posłuchaj starszej koleżanki. Tez byłam kiedyż zagubiona. Najważniejsze to użwiadomić sobie swoja wartożć, a przekonasz się, że życie jest fajne! 😀

blueberrry
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

parvati – to już przestało być zabawne, a stało się denerwujące.. wyluzuj już z tymi stringami, tłukami i innymi jakże wymyżlnymi okreżleniami.. robi się to nudne i zwyczajnie niesmaczne. poza tym wyczuwam jakąż niezdrową obsesję i ciągłą chęć pisania o rozkładaniu nóg. czyżby ukryte pragnienia? 😆

co do autorki topiku to.. przeczytałam wszystko i jestem już kompletnie skołowana.. albo mamy do czynienia z dziewczyną, która jest tak bardzo naiwna i żlepa, że to przechodzi wszelkie pojęcie, albo jest to prowokacja, na którą nabrało się bardzo wiele osób..

ja nadal nie wiem.

może wszechwiedząca parvati mnie ożwieci 8)

parvati
    Członek
    • Guru

@blueberrry wrote:

parvati – to już przestało być zabawne, a stało się denerwujące.. wyluzuj już z tymi stringami, tłukami i innymi jakże wymyżlnymi okreżleniami.. robi się to nudne i zwyczajnie niesmaczne. poza tym wyczuwam jakąż niezdrową obsesję i ciągłą chęć pisania o rozkładaniu nóg. czyżby ukryte pragnienia? 😆

co do autorki topiku to.. przeczytałam wszystko i jestem już kompletnie skołowana.. albo mamy do czynienia z dziewczyną, która jest tak bardzo naiwna i żlepa, że to przechodzi wszelkie pojęcie, albo jest to prowokacja, na którą nabrało się bardzo wiele osób..

ja nadal nie wiem.

może wszechwiedząca parvati mnie ożwieci 8)

wszechwiedzaca parvati oswieci cie w innej sprawie: otoz zakladanie konta na forum tylko po to, zeby nieudolnie wdac sie ze mna w potyczke slowna, jest na maksa zalosne.

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Zostało postawione pytanie, dlaczego tu piszę, rozwijam ten wątek. Odpowiem na nie, przyzwyczaiłam się, że dzielę się tu z obcymi osobami moimi problemami, rozterkami. Oczywiżcie mogę to skończyc, zamknąc temat, zrobię to, jeżeli ani jedna osoba, nie wyrazi chęci czytania tego, co ja piszę.

A co do mojego życia. ^^
    Coraz większe komplikacje. Spotkałam się z byłym. Bylo miło, pogadaliżmy, powspominaliżmy. Powiedział, że mnie nadal kocha, ale mu jest wstyd, że w życiu miał tylko jedną kobietę. Dziwne trochę, ale tak jest.
    A jeżli chodzi o tego drugiego, to zdobywa u mnie coraz większą sympatię. Widzę, jak się stara, jak o mnie dba. Wczeżniej facet nie dbał tak o mnie. Czuję się teraz jak królowa, naprawdę.

blueberrry
    Członek
    • Bywalec

to znaczy, że to twoje forum? dyktujesz zasady, czy jak? nie rozżmieszaj mnie 😆

ach tak zapomniałam – jesteż wszechwiedząca, więc na pewno wiesz, dlaczego założyłam to konto 😀

co do autorki topiku – mam nadzieję, że uwolnisz się na dobre od tego typa i zaczniesz w końcu żyć po swojemu.. czego serdecznie ci życzę.

parvati
    Członek
    • Guru

@Manora wrote:

Zostało postawione pytanie, dlaczego tu piszę, rozwijam ten wątek. Odpowiem na nie, przyzwyczaiłam się, że dzielę się tu z obcymi osobami moimi problemami, rozterkami. Oczywiżcie mogę to skończyc, zamknąc temat, zrobię to, jeżeli ani jedna osoba, nie wyrazi chęci czytania tego, co ja piszę.

A co do mojego życia. ^^
    Coraz większe komplikacje. Spotkałam się z byłym. Bylo miło, pogadaliżmy, powspominaliżmy. Powiedział, że mnie nadal kocha, ale mu jest wstyd, że w życiu miał tylko jedną kobietę. Dziwne trochę, ale tak jest.
    A jeżli chodzi o tego drugiego, to zdobywa u mnie coraz większą sympatię. Widzę, jak się stara, jak o mnie dba. Wczeżniej facet nie dbał tak o mnie. Czuję się teraz jak królowa, naprawdę.

a powinnas czuc sie jak glupie pipsko 😆

zalosne.

blueberrry
    Członek
    • Bywalec

manora – ty chyba jesteż masochistką.. uwielbiasz, jak ktoż cię poniża i gnoi, pomiata tobą – stąd to pisanie tutaj i wieczne powroty do dupkowatego ex. otrzążnij się, dziewczyno!

poza tym najwidoczniej lubisz też problemy.. chcesz się bawić w trójkąty teraz?

moim zdaniem żadnego z tych panów nie darzysz szczerym uczuciem (ich uczucia dyskretnie tu pominę..) po prostu chcesz być z kimż, na siłę. ile ty masz lat? nie warto poczekać na kogoż naprawdę wartożciowego??

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Manora po prostu czuje się w centrum zainteresowania kiedy tak opisuje swoje porażki życiowe.Problem w tym,że nikt tu jej nie doradza a jedynie stara się(niestety daremnie) uzmysłowić jej,że zachowuje się jak żałosna desperatka.Mi się w głowie nie mieżci,że można mieć takie podejżcie…dlatego coraz czężciej wydaje mi się,że to zwykła prowokacja 😉

blueberrry
    Członek
    • Bywalec

prowokacja prowokacją, ale zauważ jej wpisy na innych topikach… może masz rację – manora lubi grać ofiarę.. i zapewne bardzo wierzy, że nią w istocie jest. dlatego pytałam ile ma lat, bo w głowie mi się nie mieżci, żeby dwudziestoparoletnia dziewczyna (podobno studiuje) zachowywała się w taki sposób..

😀

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Manora, Twój były to palant, to już pisano Ci setki razy.

A nowego kolesia wykorzystujesz, nie chcesz się z nim związać, ale jesteż tak niedowartożciowana, że spotykasz się z nim dlatego, żeby się czuć lepiej jego kosztem. A czujesz się lepiej dlatego, że możesz widzieć siebie jako tę dobrą, w końcu „pomagasz” obcemu kolesiowi, który cierpi. (w rzeczywistożci nie jesteż w stanie mu pomóc, jedynie zaszkodzić, co więcej- Ty nawet nie chcesz mu pomóc, chcesz go jedynie wykorzystać). Po drugie- chłopak adoruje Cię i nie traktuje się jak Twój były, to wystarczy, żebyż chciała się z nim spotykać i przez chwilę poczuła się osobą wartożciową.

To wszystko żwiadczy o tym, że jesteż naprawdę żałosna. 😡

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Wiem, to co robię, wydaje się żałosne… Ale tak jak zauważyłyżcie, ktoż okazał mi trochę serca i ja juz sobie coż myżlę. Jednak ja chcę byc szczężliwa, może robię to za wszelką cenę, wiem, z boku to jest godne pożałowania. Chcę spróbowac z tym nowym chłopakiem, przekonuję się do niego, jemu na mnie zależy, mi na nim zaczyna zależec. On myżli poważnie o życiu, ma oczywiżcie wady, bo kto ich nie ma, ale wobec mnie jest lojalny i dba o mnie. Tego naprawdę mi trzeba. Już nie płaczę po nocach, czuję się o wiele lepiej, stanęłam na nogi. I zrobię wszystko, żeby się udało.

blueberrry
    Członek
    • Bywalec

a zerwałaż CAŁKOWICIE kontakty z ex draniem?

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Pewnie,że zrobisz wszystko,żeby sie udało,bo jesteż w stanie nawet na głowie stanać byle tylko mieć faceta 😆 desperatka z Ciebie straszna-jak kolesiowi przejdzie pierwsze zauroczenie,to sam zauważy ile jesteż warta.Wtedy zaczniesz rozpisywac sie w tym wątku o tym,jak to straciłaż miłożc swego życia i już zaczniesz rozglądac się za następnym potencjalnym chłopakiem.Czemu?Bo,posiadając rozum żrednio bystrej 15-latki,nie wyobrażasz sobie nie mieć swojego misiaczka tudzież innego skarbusia,do którego znowu się doczepisz.świetnie,że sobie zdajesz sprawę z tego,że jetseż załosna…szkoda tylko,że nie chcesz nic z tym zrobić 😆
    Czy masz jakież koleżanki??bo odnoszę wrażenie,ze cały Twój żwiat ogranicza się jedynie do posiadania chłopaka… boooo nieważne jaki-byle był!!!!!!!!! 😆 😆 😆 😆 😆 😆

blueberrry
    Członek
    • Bywalec

hehe warngirl – czemu my tu jeszcze piszemy?? bo nadal niedowierzamy, że to może być prawdą?

😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę