- Ten temat ma 377 odpowiedzi, 43 głosy, a ostatnio został zaktualizowany 16 lat, 9 miesięcy temu przez
Olgus.
- AutorWpisy
- 8 lutego 2009 o 22:38 #132522
Nie wiem wałsnie… 😆
Pisanie w tym wątku to jak gadanie do żciany 😆8 lutego 2009 o 23:49 #132523Zapomniałabym- jeżli facet mówi, że Cię kocha tak szybko, to po prostu Cię nie kocha.
A Ty chcesz być z nim z rozsądku (tak się Tobie wydaje, w rzeczywistożci nie jesteż nawet rozsądna).
9 lutego 2009 o 09:00 #132524Naiwnie mogłabym spytac, to po co ten chłopak chce ze mną byc, skoro mnie nie kocha? No, ja też wiem, że tak szybko uczucia nie przychodzą, więc spoko. Jednak wydaje mi się, że ja jestem dla niego w pewnym stopniu ratunkiem przed samotnożcią. Dla mnie to przeciwieństwo byłego, ten chce każdą chwilę spędzac ze mną, gotuje mi, jest wyrozumiały, cały czas chce się do mnie przytulac, pisze eski, interesuje się moimi sprawami, gdy ktoż pisze do niego na komunikatorze- zawsze mi pokazuje, kto i co… Na razie jest miło. 🙂
9 lutego 2009 o 10:55 #132525A po co Ty z nim jesteż,skoro go nie kochasz?? 😆 czy on przypadkiem nie jest ratunkiem przed samotnożcią,której unikasz jak ognia?? 😆 😆 😆 Manora,jak Ty lubisz sie ożmieszać 😆
9 lutego 2009 o 11:42 #132526rozmów ze żcianą ciąg dalszy…. 😆
9 lutego 2009 o 13:26 #132527Gdyby mi ktoż wyjawił, że w przeszłożci się ciął (mniejsza o to z jakiego powodu) to automatycznie, że tak powiem wzięłabym na wstrzymanie.. Ty – żałosna laska, która w obawie przed samotnożcią woli mieć faceta jakiegokolwiek, choćby „na niby”, i On – facet, który w ten sposób rozładowuje jakież frustracje, problemy (bo chyba nie ciął sie ze szczężcia 🙄 ) pakują się w związek..
Bo co? Bo na razie jest miło..
Gratuluje ❗ ❗ 👿Tylko nie zakładaj za jakiż czas wątku pt. „Myżlałam, że On niczego nie oczekuje. Teraz nie pozwala mi odejżć – grozi, że jak to zrobię, to zrobi sobie krzywdę. Pomocy!”
9 lutego 2009 o 13:27 #132528Dziewczyno olej tego faceta.
Tego kwiatu to pół żwiatu!!!
Jak nie on to inny!!!!! I nie ma sie co załamywać! Korzystaj z życia bo życie masz jedno a chłopaków możesz mieć jeszcze dziesięciu!!! W końcu trafisz na tego jedynego 🙂 Dla którego bedziesz tą jedyną najważniejsza istotą na kuli Ziemskiej 🙂 Głowa do GÓRY i do przodu 🙂12 lutego 2009 o 00:38 #132529Witam. Jestem tu nowa, także bardzo poproszę o wyrozumiałożć.
Przeczytałam cały ten wątek i powiem szczerze, im dalej byłam, tym bardziej wątpiłam w to, że autorka ma więcej niż 16 lat. Tak żałosnych wypocin dawno nie widziałam.
Dziewczyny, wiadoma sprawa, że rozstanie się przeżywa i jasną sprawą jest to, że ten ból trzeba przecierpieć – autorka tego nie rozumie! Po czym wnoszę, że to niemożliwe, że jest tegoroczną magistrantką na wyższych studiach.
Dziewczyno, jeżli ktoż cię odrzucił to miej honor i nie pchaj się na siłę. To wszystko co napisałaż nie ma ładu i składu. Poza tym nie oczekuj, że pisząc na jakimkolwiek forum ktoż będzie tolerował głupotę i strzępił sobie „język” na pseudo pomoc, z której i tak nie korzystasz, bo jestem pewna że czytasz co drugą odpowiedź forumowiczek. Tak więc życzę ci powodzenia w dochodzeniu do siebie i mam nadzieję, że w końcu przestaniesz pisać te bzdury, czym przestaniesz wkurzać szerokie grono tutejszych użytkowników.12 lutego 2009 o 03:48 #132530@iwyl wrote:
Tak więc życzę ci powodzenia w dochodzeniu do siebie i mam nadzieję, że w końcu przestaniesz pisać te bzdury, czym przestaniesz wkurzać szerokie grono tutejszych użytkowników.
Niektórzy się żwietnie bawią czytając ten temat i nie dowierzają, że kobieta taka jak Manora naprawdę istnieje. 😉
12 lutego 2009 o 10:05 #132531Wydaje mi się, że to prawdopodobne, tylko wiek jest taki nie do uwierzenia. To co Manora pisze jest strasznie infantylne i na poziomie umysłowym 15latki.
Czytając to wszystko co pisała, przyszło mi do głowy, że dziewczyna ma jakiż problem z samooceną i to nie jest tak, że daje się facetom, daje się wszystkim, przykładowo nawet na tym forum, tyle obelg poleciało pod jej adresem, a ona nic, ani słowa oburzenia. To normalne nie jest, na pewno.12 lutego 2009 o 11:54 #132532Czytam każdą z wypowiedzi, jeżeli chodzi o ten temat. To, że moje życie jest takie, to mogę miec pretensję tylko i wyłącznie do siebie.
Nie uwierzycie co się stało… Były chce do mnie wrócic… po stypendium…Stwierdził, że mnie kocha najbardziej na żwiecie, nie umie beze mnie życ. Tylko, że moje uczucia nie są juz tak silne i ja nei potrafię…Nie potrafię mu przebaczyc, zapomiec, ciągle by to wracało.12 lutego 2009 o 12:22 #132533@Manora wrote:
Czytam każdą z wypowiedzi, jeżeli chodzi o ten temat. To, że moje życie jest takie, to mogę miec pretensję tylko i wyłącznie do siebie.
Nie uwierzycie co się stało… Były chce do mnie wrócic… po stypendium…Stwierdził, że mnie kocha najbardziej na żwiecie, nie umie beze mnie życ. Tylko, że moje uczucia nie są juz tak silne i ja nei potrafię…Nie potrafię mu przebaczyc, zapomiec, ciągle by to wracało.nie uwierzymy 😆 😆 😆 😆
12 lutego 2009 o 13:32 #132534A jednak- cuda się zdarzają. Widac, brakuje mu tłuka i chce się z tlukiem ożniec. Tylko, że ja już nie jestem tą samą osobą…
12 lutego 2009 o 13:59 #132535Manora,coraz czeżciej wydaje mi się,ze zmyżlasz te historyjki,aby zainteresować kogokolwiek swoją osobą.Temat kwalifikuje sie do zamknięcia,bo to już się zrobiło nudne 😕
12 lutego 2009 o 14:27 #132536To wroc do niego
dzieki temu niegdy nie skonczy sie ten temat 😀
Manora ktos tu slusznie napisal, ze odnosi wrazenie ze jestes co najwyzej 16latka. I takie osoby dostaja sie na erazmusa??
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.