Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

mysle ze postac znana jako Manora jest eksperymentem psychologicznym, byc moze badaniem reakcji uzytkownikow internetu lub cos w tym stylu. przeczytalem sporo z tego watku i historia opisana jest zbyt nieprawdopodobna aby mogla byc prawdziwa. watpie zeby ktokolwiek zdrowy mogl sie tak zachowywac a tymbardziej pisac magisterke tak sie zachowujac.

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Miszczu, co jest w tym co napisałam nieprawdopodobnego? Piszę, bo to mnie uspokaja. Myżlisz, że miałabym taką wyobraźnię, żeby to sobie wszystko wyssac z palca? Przeceniasz mnie.
    Gdybym kłamała, to dawno już bym się w tym wszystkim zagmatwała. Uważasz, że zmyżlam, że wymyżliłam sobie historię chłopaka, który złamał mi serce i teraz będzie wypróbowywał inne dziewczyny? Jeżeli tak myżlisz, jesteż w błędzie…

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

@Manora wrote:

Nigdy w życiu nie spotkałam głupszego rozumowania.

Ja spotkałam tu, na forum. Twoje. 😕 😡

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Manora,może załóż sobie bloga i oszczędź nam swoich historii… 🙄

iwusiam32
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Bogu dzięki koniec. 😯 AMEN

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Koniec tego wątku, bowiem Manora teraz przerzuciła się do tematów zakładanych przez inne osoby, by pisać o swym losie. Wolałabym, żeby już zaczęła ponownie pisać tu, niż wszędzie indziej.

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

to byl moj ulubiony topic, zawsze poprawial mi humor, Manora wracaj 😀

Olgus
    Członek
    • Maniak

@iwusiam32 wrote:

Bogu dzięki koniec. 😯 AMEN

Po co w takim razie odkopałaż temat?
    🙄

Anonymous
    Członek
    • Guru

Może nawet dobrze, że odkopała, jak już pisałam Manora zażmieca wiele innych tematów swoją niekończącą się historią. Mogłaby pisac o niej w swoim własnym wątku chociaż.

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

A może niech kazdy założy SWÓJ wątek
    Przynajmniej będzie porządek na forum 😆

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

a po c*****ę manora ma opowiadać swoje historie w jakimkolwiek wątku?? 😯

Jeżli ktoż zakłada jakis temat to albo jest to ciekawe zagadnienie,skłaniające nas do dyskusji albo w ten sposób poszukuje porady.Manora nie korzysta z rad,jakich jej udzielaliżmy w tym wątku.A i sama jej historia jest żrednio porywająca.Gdyby każdy założył sobie swój wątek i wypisywałby w nim jakies historie z kosmosu,w dodatku robiąc z siebie kretyna,to nikt by na to forum nie zaglądał 😆

Anonymous
    Członek
    • Guru

Zauroczona, nie czepiaj się słówek. Nie chodzi o to by każdy miał swój. Ale Manora założyła go i jest on na dany temat, to niech go kontynuuje tutaj, a nie wchodzi na wszystie inne posty robiąc offtopy i ciagle próbując zwrócić na siebie uwage, odwracając jednoczeżnie uwagę od problemów innych.

Albo, jak proponuje WarnGirl niech nie kontynuuje swej historii nigdzie, ale przed tym raczej jej nie powstrzymamy.

Zauroczona
    Członek
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

A takie pojęcie jak „ironia” obiło się wam kiedyż o uszy? 😆

Anonymous
    Członek
    • Guru

obiło. tyle tylko, że ironia kojarzy mi się negatywnie raczej. ale jeżli źle zrozumiałam to przepraszam

Olgus
    Członek
    • Maniak

Ja nie widzę, żeby Manora wyjątkowo aktywnie udzielała się na forum, opisując swoją historię.

Poza tym- osobiste wątki to beznadziejny pomysł.
    Wątki są tematyczne i każdy kto ma coż do powiedzenia w danym temacie, może zrobić to w miejscu do tego przeznaczonym.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę