Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 378 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Dobrze, jak zostałam wywołana jak wilk z lasu albo jak duch, to napiszę co się dzieje dalej w moim życiu.

Mam dylemat, nie wiem co zrobic. Były chce do mnie wrocic, ja jestem teraz w innym związku. Niby powinnam byc zadowolona, że dwóch facetów chce ze mną byc i jestem dla nich kobietą ich życia, ale ta sytuacja mnie przytłacza. Bardzo boję się wrocic do poprzedniego związku, niektórzy się nie zmieniają, ja w to nie wierzę. Lecz z drugiej strony…powinno się dawac następne szanse.
    Nie chcę też stracic obecnego związku, czuję, że iskrzy, że jest wspaniale, ale są rzeczy, ktorych nie akceptuję.
    Nie okłamuję ani jednego ani drugiego, wiedzą, że mam dylemat i oboje czekają na moją decyzję…

NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

@Manora wrote:

Dobrze, jak zostałam wywołana jak wilk z lasu albo jak duch, to napiszę co się dzieje dalej w moim życiu.

Mam dylemat, nie wiem co zrobic. Były chce do mnie wrocic, ja jestem teraz w innym związku. Niby powinnam byc zadowolona, że dwóch facetów chce ze mną byc i jestem dla nich kobietą ich życia, ale ta sytuacja mnie przytłacza. Bardzo boję się wrocic do poprzedniego związku, niektórzy się nie zmieniają, ja w to nie wierzę. Lecz z drugiej strony…powinno się dawac następne szanse.
    Nie chcę też stracic obecnego związku, czuję, że iskrzy, że jest wspaniale, ale są rzeczy, ktorych nie akceptuję.
    Nie okłamuję ani jednego ani drugiego, wiedzą, że mam dylemat i oboje czekają na moją decyzję…

😯

Cleo
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

hehe 😆 😆 😆 😆

Olgus
    Członek
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Manora, jak zostałaż „wywołana” przez spragnione rozrywki forumowiczki, to wymyżliłaż tę historię?

Jednak jeżli to prawda, to ja na miejscu Twojego obecnego faceta, wiedząc, że zaczęłaż z nim być, mimo tego, że nie wyleczyłaż się z byłego (a to nie fair), a teraz jeszcze zastanawiasz się, czy do niego nie wrócić, mimo, że tak Cię traktował- i tak nie chciałabym z Tobą być, bez względu na to, co wybierzesz.

No i… jeżli wrócisz do byłego, to radzę wysłać go na badania, na hiv, choroby weneryczne. Nie wiadomo, ile panienek wskoczyło mu do łóżka. 🙂

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

@Manora wrote:

ej, dziewczyny, nie tak ostro.

Mi się wydaje, że powinnaż być z tym którego naprawdę kochasz – czyli z byłym. To on jest tym, którego chcesz i potrzebujesz. Myżlałam nad Twoją sytuacją i wiem, że potrafisz znieżć każdą obelgę na forum, ale i tak zawsze go bronisz – to jest miłożć! – wróć do niego i opowiedz nam swoją historię.

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

No i wyszło na to,ze czekaliżmy z niecierpliwożcią na dalszy ciąg historii manory 😆 😆 😆
    Wilku! wracaj do lasu!! 😆

Anonymous
    Członek
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Olguż jeżli nie zauwazylaż off topów manory to zajrzyj do wątku który założył „Zakochany” o tytule bodajze „Ja ją kocham a ona mnie nie”. Czy jakoż tak 😉

Manora
    Członek
    • Maniak

Tak, to miłożc, ale bez zaufania… Obecnemu chłopakowi bardzo ufam, wiem, że dla niego jestem wymarzoną kobietą, no może pewne moje cechy charakteru mu przeszkadzają, ale chce byc ze mną.

abi
    Członek
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Manora ale ty sama sobie te zycie komplikujesz

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

boszzzzzze chłopak zmienił hasło bo miał dożć szpiegowania – znalazłaż tam coż kiedyż? jeżli nie to mu się nie dziwie – jeżli tak to Tobie się dziwie, że się jeszcze zastanawiasz.

w ogóle to mógł sobie założyć 10000 innych skrzynek i nawet byż o tym nie wiedziała…..

co do planu z sympatią – jest tak pokręcony, że wiadomo, że nic nie wyjdzie 😯

Manora
    Członek
    • Maniak

a

NiEtYkAlNa
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 366
    • Pasjonat

chyba nie 😆 😆

Cleo
    Członek
    • Zasłużony

no tak koleż chce do Ciebie wrócić po to byż mu załatwiła pracę i pokój za granicą – 😆 – sprytnie

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

jest dobrze!!
    Manora!
    jedziesz dalej!

hahaha

Cat
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Przeczytałam cały wątek. Dużo było tu porad, opinii i … obelg, ale mimo to historia toczy sie dalej i pewnie tak już zostanie. Zawsze będziesz odchodzić i zawsze będziesz wracać. 😥 Tak to już niestety jest.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 378 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę