• Autor
    Odp.
  • werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Rybek wyluczać nie można- „ryba wpływa na wszystko”:)

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

na jutro mam w planie rybkę, zobaczymy jak po tym będzie z pamięcią 😛
    a ogólnie to poczytałam trochę i całkiem mi się ta dieta podoba 🙂

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

Tak wygląda na całkiem okej… Miejmy nadzieję, że pozwoli nam się jak najdłużęj cieszyć pamięcią…

seterka
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 108
    • Zapaleniec

Ja mam bardzo czesto z tym problemy. Ide do pokoju i nie wiem po co 🙁
    PEwnie dieta i suplementy pomagaja, jednak ja juz to zaakceptowalam i ma to swoj urok ( zabawa w detektywa) Po jakims czasie sobie przypominam po co szłam 🙂

Dorota123
    Participant
    • Maniak

a próbowałaż brać magnez? ja pije plusssz up z magnezem i mojemu TŻ też go daję, bo u niego to sie staje nie do zniesienia, a magnez pomaga na takie zapominalstwo i rozkojarzenie

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

Hmmm… To może ja mojemu też podsunę Plusssz’a? Bo przecież ostatnio to by głowy zapominał, gdyby nie to, że przytwierdzona na stałe 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

to chyba ten sam typ, co mój 😉
    najżmieszniejsze było to, że on nie widział problemu dopóki mu nie dawałam tego plusssz up’a z magnezem i zobaczył, ze może czuc sie lepiej… był zdania, że to tylko magnez i nie pomoże….

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Daj spokój, faceci… Nic nigdy nie pomoże, dopóki się na siłę nie wepchnie…
    Mój próbował już, jeszcze za wczeżnie by stwierdzić większe efekty, ale najważniejsze, że Plusssz Up mu smakuje, więc to połowa sukcesu 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

to powodzenia życzę w takim razie 🙂 mojemu też smakuje, szczególnie własnie ten cytrynowy, z magnezem

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Dzięki i wzajemnie 😀 A mój uwielbia smak grejpfrutów, więc ten z minerałami mu przypasował 😉 Niech piją na zdrowie 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Marudzicie na tych swoich, a pewnie nie jest tak źle:P Ja nie mam raczej problemów z pamięcią. Chociaż też zależy o jaką pamięć chodzi:P

patunia28
    Member
    • Zasłużony

Zazwyczaj o krótkotrwałą 😛 Mój ma i to spore… Więc witaminki i magnez z Plusssz Up’a na pewno mu się przydadzą 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

To może do lekarza się z nim przejdź, jak ma takie problemy :>

patunia28
    Member
    • Zasłużony

A naprawdę uważasz, że pójdzie? Skoro według niego nie ma problemów 😛 Póki co pije te hydrowitaminki i jakoż nie narzeka, ale cóż… Zobaczymy, jak na dłuższą metę się sprawdzi 😉

Dorota123
    Participant
    • Maniak

facet nie pójdzie do lekarza, dopóki nie będzie tak źle, ze o własnych siłach nie da rady do niego dotrzeć, przynajmniej mój taki jest… nawet jak mnie w ciąży woził do lekarza czy na badania to z samochodu nie wysiadał, bo nie lubi lekarzy i „tego zapachu” 🙄
    w sumie z przekonaniem go do witamin nie miałam wielkiego problemu, bo hydrowitaminy są smaczne, a potem juz mu to weszło w nawyk, widocznie musiał zauważyć poprawę 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zaburzenia pamieci"

Przewiń na górę