- AutorOdp.
- 23 stycznia 2019 at 11:11
Dziewczyny a czy kupujecie na aliexpres? Napiszecie czy warto tam kupować i czy zakupy dochodzą?
18 lutego 2019 at 11:30Na walentynki chciałam upiec fajne ciasto i udało mi się kupić świetną formę w kształcie serca w sklepie e-oetker. Bardzo fajna forma, ciacho serce świetnie się prezentowało. 🙂 Teraz na każde urodziny czy inną uroczystość będę piekła ciacho serce 😀 .
A na prezent kupiłam figurkę Geralta w geekup 🙂 .
19 lutego 2019 at 13:43Ja bardzo często wymieniam ubrania, można do 30 dni.
25 lutego 2019 at 10:32ja kupowałam ubrania z aliexpress, ale to trochę loteria. Niektóre rzeczy są całkiem OK, a niektóre takie, ze nawet śmiać się nie chce z tego co się widzi.
25 marca 2019 at 08:32Na kilkadziesiat zamowien z aliexpress nie doszlo mi chyba jedno, ale i tak dostalam zwrot kasy.
3 kwietnia 2019 at 15:07Tak dziala psychologia. Niejednokrotnie bralam udzial w aukcjach gdzie cena przekraczała pierwotne „Kup teraz” bo ludzie chcieli przyoszczędzić a koniec koncow musieli sie bic zażarcie o przedmiot.
16 marca 2020 at 15:21Na Alieexpress nie kupuję, brrrr
Lubię polskie sklepy wysyłkowe z ubraniami i akcesoriami np. Monczi. Sieciówki tez omijam szerokim łukiem, bo nie lubię tłumów na zakupach.
20 marca 2020 at 15:01Ja najczęściej kupuję przez internet ciuchy i książki. Cenię sobie możliwość przymierzenia rzeczy na spokojnie, przed własnym lustrem. Mogę pochodzić w ciuszku trochę dłużej- mam więcej czasu na zastanowienie się jak wyglądam i czy faktycznie tego potrzebuję, a w razie ewentualnej zmiany zdania wrócić! Ba! Niektóre sklepy oferują opcję, w której kurier odbierze zwracany przez nas towar spod samych drzwi…Czad! Co do książek to kupuję jest w sieci, gdyż zazwyczaj są o wiele tańsze niż stacjonarnie.
6 kwietnia 2020 at 15:19Jak kupować książki to tylko przez internet albo w antykwariatach! Często trafiają się o połowę tańsze niż stacjonarnie w popularnych sieciach. A próbowała któraś z was kupować książki na portalach aukcyjnych typu olx? Słyszałam, że fajnie to wychodzi, ale jakoś nie jestem przekonana…
17 kwietnia 2020 at 14:03ostatnio tylko internet i to z wysyłką na paczkomaty. innej opcji nie ma!
- AutorOdp.