- AutorOdp.
- 16 listopada 2007 at 22:02
W sumie to Ty go zdradziłaż. Musisz mu powiedzieć, a może wtedy sama się dowiesz.
16 listopada 2007 at 22:05zdradzilas kolesia, bo balas sie, ze on pierwszy zdradzi ciebie?
to zaden zwiazek, zadna milosc. to zenada.
16 listopada 2007 at 22:23[usunięto_link] wrote:
zdradzilas kolesia, bo balas sie, ze on pierwszy zdradzi ciebie?
i tutaj się zgodzę!!!
17 listopada 2007 at 11:54[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
zdradzilas kolesia, bo balas sie, ze on pierwszy zdradzi ciebie?
i tutaj się zgodzę!!!
I ja też
17 listopada 2007 at 12:06No i ja też, bo mi tu trąci jakąż desperacją. Ale co z tego? 😉
Amalio moja rada jest taka:
1 – rozkmiń całą tę waszą pokręconą sytuację, dlaczego tak naprawdę masz wątpliwożci, skąd ten strach (i nie skupiaj się tylko na przeszłożci, że ktoż Cię kiedyż coż…) i w końcu co pchnęło Cię do takiego kroku. Zrewizuj swoje uczucia do obydwóch panów, itd…
2 – porozmawiaj ze swoim partnerem i wspólnie zatsanówcie się co dalej, jak mają wyglądać Wasze relacje, jeżli w ogóle mają…Nie sensu się męczyć. Nie warto trwać w kłamstwie.
17 listopada 2007 at 12:42Jeżeli teraz lepiej się z tym czujesz, to zrobiłaż dobrze- dla siebie. Nie będę tu obiektywna, broniąc faceta, to Ty napisałaż, więc to Ty szukasz wsparcia, a nie on. Dlatego przemyżl teraz wszystko, jeżeli tamten, którego przytulałaż daje Ci wsparcie i jest Ci z nim lepiej, to zerwij z obecnym. Nic nie dzieje się bez przyczyny. Zaniedbuje Cię, więc zrobiłaż tak jak zrobiłaż, nie zamartwiaj się, bo oszalejesz.
17 listopada 2007 at 12:45dla mnie to niemiłożć skoro zdradziłas go ;/;/ wiesz ja w popzednich zwazkach tez bylam zdradzana przez 2 kolesi ale pomimo to nigdy niezdradzilam swojego faeta nawet jesli go niekochalam!!! moim zdaniem to zenujace !!
17 listopada 2007 at 16:29A co powiecie na takie coż?
Facet spotkał się z kumplami i koleżankami. Dziewczyna jego była gdzież daleko dlatego jej nie było lub wyjechała. On zrobił malinkę koleżance tylko po to by sprawdzić czy umie i by oceniła ^^ Powiedzmy, no i ona mówi że fajnie nawet nie bolało czy coż. I on chwali się potem swojej dziewczynie że umie robić malinki tak żeby nie bolało.
Co do tematu:
Jak się kogoż naprawdę kocha to się nie zdradza, a za zdradę powinna być jedna kara… Koniec związku. Bo co to za partner który zdradza was gdy np. jesteżcie w pracy.17 listopada 2007 at 16:35[usunięto_link] wrote:
A co powiecie na takie coż?
Facet spotkał się z kumplami i koleżankami. Dziewczyna jego była gdzież daleko dlatego jej nie było lub wyjechała. On zrobił malinkę koleżance tylko po to by sprawdzić czy umie i by oceniła ^^ Powiedzmy, no i ona mówi że fajnie nawet nie bolało czy coż. I on chwali się potem swojej dziewczynie że umie robić malinki tak żeby nie bolało.
hehe.. milas taki przypadek… ja bym mu odp ze tez umiem takie robić… i bym sie użmiechnęła…
17 listopada 2007 at 16:58Trudno żebym miała bo jestem facetem 🙄 i nie chodziło mi tu o to że ja to zrobiłem tylko moja dziewczyna a ja się zdenerwowałem 👿
17 listopada 2007 at 19:27Pewnie jak ja bym zrobiła malinkę innemu, to mój facet nawet by nie zareagował… dla niego by to nie była zdrada…niestety, takie realia..:(
27 listopada 2007 at 11:22jestem już długo w związku i zgadzam sie, że jeżeli ktoż kocha prawdziwie i szczerze to nie zdradzi. Zdrada zabija wszystko to co jest najważniejsze w miłożci.
27 listopada 2007 at 13:49Manora, rzuć w końcu tego faceta, bo czasem mi Cię szkoda…
27 listopada 2007 at 20:41Wiele razy o tym myżlałam…Ale zawsze coż mi mówi, żebym tego nie robiła…
27 listopada 2007 at 20:44długo razem jesteżcie?
- AutorOdp.