- AutorOdp.
- 11 marca 2010 at 20:34
Jaskółka zgodze sie z toba – multitabs active power ma naprawde fajny, orzezwiajacy smak :). A tak nawiasem mowiac, dziewczyny, jesli jestescie takimi sportowcami to co powiedzie na temat zeli energetyzujacych na duzy wysilek?
11 marca 2010 at 21:50[usunięto_link] wrote:
Jaskółka zgodze sie z toba – multitabs active power ma naprawde fajny, orzezwiajacy smak :). A tak nawiasem mowiac, dziewczyny, jesli jestescie takimi sportowcami to co powiedzie na temat zeli energetyzujacych na duzy wysilek?
Salomika ja po prostu lubię się poruszać ale wyczynowcem nie jestem 🙂 Nigdy specjalnych odżywek dla sportowców nie brałam, więc ciężko mi doradzać. Moje witaminki całkowicie mi wystarczają…no czasami na Isostar się dam namówić Kochanemu mojemu jak poszalejemy na rowerkach lub w górach 😉
31 marca 2010 at 20:04Ja z kolei lubię przy okazji sportu strzelić sobie małą witaminkę na uzupełnienie energii, aby móc kontynuować dzień po treningu 🙂 Mam słabożć do ActivePower podobnie, jak widzę ktoż powyżej, bo zawsze mogę sobie uzupełnić poziom energii, a kawy staram się unikać.
21 kwietnia 2010 at 07:40Dziewczyny – Jaskółka, Salomika i Pajka – kiepski ten was PR ;/ Tak szczerze do innych forumowicze – czy ktokolwiek kiedyż próbował tego ich specyfiku???? To że wpiszecie sobie kilka wpisów wczeżniej to nie znaczy że nikt tego nie zauważy..
- AutorOdp.