• Autor
    Odp.
  • Salomika
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Jaskółka zgodze sie z toba – multitabs active power ma naprawde fajny, orzezwiajacy smak :). A tak nawiasem mowiac, dziewczyny, jesli jestescie takimi sportowcami to co powiedzie na temat zeli energetyzujacych na duzy wysilek?

Jaskolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Jaskółka zgodze sie z toba – multitabs active power ma naprawde fajny, orzezwiajacy smak :). A tak nawiasem mowiac, dziewczyny, jesli jestescie takimi sportowcami to co powiedzie na temat zeli energetyzujacych na duzy wysilek?

Salomika ja po prostu lubię się poruszać ale wyczynowcem nie jestem 🙂 Nigdy specjalnych odżywek dla sportowców nie brałam, więc ciężko mi doradzać. Moje witaminki całkowicie mi wystarczają…no czasami na Isostar się dam namówić Kochanemu mojemu jak poszalejemy na rowerkach lub w górach 😉

Pajka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja z kolei lubię przy okazji sportu strzelić sobie małą witaminkę na uzupełnienie energii, aby móc kontynuować dzień po treningu 🙂 Mam słabożć do ActivePower podobnie, jak widzę ktoż powyżej, bo zawsze mogę sobie uzupełnić poziom energii, a kawy staram się unikać.

Alexx27
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Dziewczyny – Jaskółka, Salomika i Pajka – kiepski ten was PR ;/ Tak szczerze do innych forumowicze – czy ktokolwiek kiedyż próbował tego ich specyfiku???? To że wpiszecie sobie kilka wpisów wczeżniej to nie znaczy że nikt tego nie zauważy..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zdrowie aktywnych osób…"

Przewiń na górę