• Autor
    Odp.
  • Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

ja też często nie mam czasu, ale staram się chociaż te pół godziny dziennie znaleźć, czasami wieczorem, jak młody żpi, nie mam żadnych zajęć, a plusssz up jeszcze działa to idę pobiegać albo na rower 🙂

werkaa
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 606
    • Zasłużony

@ananeczka wrote:

dla mnie najgorsze jest to, że aby suplement dał pożądany efekt to musi być połączony z ćwiczeniami… a u mnie z tym najgorzej… brakuje czasu.

Niekoniecznie… Ja teraz testuję taki, do któego ćwiczenia nie są konieczne:) W poniedziałek wielkie mierzenie, ważenie i ocenianie wyników:))

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

werkaa – :mrgreen: chcemy pełnej relacji 😉
    ale to prawda, że jednak ćwiczenia nie tylko dają nam kilka cm mniej, ale też poprawiają ogólną kondycję i samopoczucie, a tego żaden suplement nie zrobi za nas 🙂 choć po plusssz up’ie żwietnie się czuję, to nie zmieni to faktu, że nad kondychą trzeba popracować 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

JA ostatnio w ogóle nie miałem czasu na aktywne spędzanie czasu i pojawiają się skutki :/

werkaa
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

werkaa – :mrgreen: chcemy pełnej relacji 😉
    ale to prawda, że jednak ćwiczenia nie tylko dają nam kilka cm mniej, ale też poprawiają ogólną kondycję i samopoczucie, a tego żaden suplement nie zrobi za nas 🙂 choć po plusssz up’ie żwietnie się czuję, to nie zmieni to faktu, że nad kondychą trzeba popracować 😉

Dokłądnie- bo może sylwetka będzie żwietna, ale do autobusu nie dobiegniemy:) Jeszcze szczególnie zimą w tych tonach ciuchów na sobie:))

Der-med
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

Pewnie że tak – aktywnożć fizyczna ma same plusy – niech tylko wspomnę o wzmożonym wydzielaniu endorfin, które fantastycznie poprawią nam humor. Jakie sporty jesienno – zimowe preferujecie? Tylko fitness?

werkaa
    Member
    • Zasłużony

Ja się przyznaję bez bicia ze jak już chodzi o jakąs aktywnożć zorganizowaną to zwykle jest to fitness. A jak sama mam się poruszać to zwykle to jest twister bądź steper:)

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ciągłe życie w biegu i permanentny brak czasu to już raczej domena czasów w jakich żyjemy. Sama bardzo narzekałam na brak wolnej chwili i ciągłe zmęczenie organizmu do czasu kiedy nie postanowiłam czegoż z tym zrobić i pierwszym krokiem było kupno kalendarzyka i rozplanowanie dnia tak żeby wycisnąć z niego jak najwięcej czasu dla siebie. I udało mi się wygospodarować czas żeby 2 razy w tygodniu pójżć na fitness, a wieczorem mieć chwilę czasu dla siebie z książką. Żeby mój organizm był w dobrej formię chodzę tez do kosmetyczki na zabiegi na ciało. W tym celu wybieram się tylko do sprawdzonych miejsc, jak na przykład salon DerMed (znajduje się w większych miastach), w którym oprócz wykwalifikowanego personelu jest również przyjemna atmosfera. W końcu liczy się też odpoczynek duszy a nie tylko ciała. Warto czasem się zatrzymać i odpocząć, bo na najwyższych obrotach nie da się długo ciągnąć.

Halinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Ja planuję od marca/kwietnia powrócić do biegania, jeżli pogoda pozwoli 🙂 Biegam od kilku lat żrednio od kwietnia do listopada i zawsze na zimę strasznie mi kondycja spada ;/ Widzę to po ciele, cerze, włosach, żołądku. Wszystko szwankuje 😉 Jak zaczynam biegać, czuję się zdrowa i zrelaksowana. Dlatego… Boziu, lato, wiosna 😳

barmoj
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 32
    • Bywalec

ja zimą na orbitku i rowerku stacjonarnym jeżdzę:)

Fenris
    Member
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

No ja nareszcie mam okazję pojeździć na snowboardzie i powoli wracam do jakiż treningów. Tylko jeszcze przydałoby się trochę motywacji 😛

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Ja jestem strasznie zadowolona z zakupu bieżni 🙂 nie wiele zapłaciłam a sprzęt żwietny. Biegam przynajmniej raz w tygodniu po ok godzinie czasu, a w trakcie treningu też popijam Plusssz Up’a 😀

Jaskolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Zima to zdecydowanie basen a dodatkowo narty, biegówki, łyżwy i długie spacery. Ja już niecierpliwie na wiosnę czekam czyli rolki, rower, bieganie. Z suplementów witaminowo – energetyzujących to na wiosnę biorę Active Power Multitabsa. Orzeźwiający napój z dodatkiem guarany i żeń-szenia.

Mandarynka
    Member
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

Jaskółka z tymi suplementami to nie chodzi mi na wiosnę tylko podczas treningu, w butelce – zamiast wody mineralnej 🙂

Jaskolka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Mandarynka, ja dokładnie o tym mówię 😕 robi się z tego orzeźwiający napój z witaminami i minerałami. Ja po porostu stosuję je na wiosnę i lato a jesienią i zimą łykam Omego-3 Complex.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zdrowie aktywnych osób…"

Przewiń na górę