- AutorOdp.
- 29 października 2010 at 18:13
ale się narobiło!! No to kowal pokaż te swoje photo. Chcemy je zobaczyć!!
Temat był o Butach RBK no ale ty bez nich masz przecież taki zgrabny tyłek!! Pochwal się to i ja może zacznę czężciej na siłownie chodzić 🙂 hehe29 października 2010 at 18:24Ja też chcę je zobaczyć 🙂 Z siłowni oczywiste, że można wyrzeźbić sobie ciałko, ale niestety nie wszyscy mają na to czas. Te buty nam w tym tylko pomagają.
29 października 2010 at 18:52[usunięto_link] wrote:
ale się narobiło!! No to kowal pokaż te swoje photo. Chcemy je zobaczyć!!
Temat był o Butach RBK no ale ty bez nich masz przecież taki zgrabny tyłek!! Pochwal się to i ja może zacznę czężciej na siłownie chodzić 🙂 heheTo był spam konoko,a nie temat hehe 🙂
Jeszcze nie oszalałem żeby tyłek pokazywać hehe 😉
[usunięto_link] wrote:
Ja też chcę je zobaczyć 🙂 Z siłowni oczywiste, że można wyrzeźbić sobie ciałko, ale niestety nie wszyscy mają na to czas. Te buty nam w tym tylko pomagają.
Jak ktoż mówi ,że nie ma czasu na 30minut 3x w tygodniu i może to zrobić w domu to chyba sam nie chce znaleźć czasu. A te buty nie pomagają w tym rzecz. Tu nie chodzi o to,że to zastępstwo wysiłku tylko oszustwo.
@konko1 wrote:
Widać dziewczyny że jesteżcie związane z marką Reebok , uważam tak
,ponieważ sporo was uczestniczy w konkursie !Pewnie marzy wam się ta sesja zdjęciowa ??? 😯 😯 😯Za to widać ,że Ty jesteż i na tyle ,że spamujesz na forum wszędzie gdzie się da, bo Ci reebok tyłka nie pogłaska jeżli tego uczynisz 😆
Wiać niektórym nie zależy na uczciwożci tylko na kasie. Dobrze ,że nie wszyscy się sprzedają w ten sposób.30 października 2010 at 16:16@konko1 wrote:
Widać dziewczyny że jesteżcie związane z marką Reebok , uważam tak
,ponieważ sporo was uczestniczy w konkursie !Pewnie marzy wam się ta sesja zdjęciowa ??? 😯 😯 😯A pewnie, że się marzy!! 🙂 a co nie można????? Jednorazowy wybryk może być interesujący. KAżdy czegoż w życiu chce, a jak się nie próbuje to się nic nie ma. Do odważnych żwiat należy.
31 października 2010 at 18:24@mrówka wrote:
dziewczyny myslicie ze one maja jakies turbodoladowane cudo w tej podeszwie? to zwykle buty, a kobiety lykaja to, ze beda mialy zgrabne pupy, i nawet pisza ze widza roznice. nigdy w to nie uwierze chociaz jestem tez kobieta.
każdy ma prawo do własnego zdania, jednak ja nosze tę buty już jakiż czas i moim zdanie przyniosły mi one poprawę, ale nikogo nie zamierzam przekonywać do moich odczuć 😉
31 października 2010 at 20:08[usunięto_link] wrote:
@mrówka wrote:
dziewczyny myslicie ze one maja jakies turbodoladowane cudo w tej podeszwie? to zwykle buty, a kobiety lykaja to, ze beda mialy zgrabne pupy, i nawet pisza ze widza roznice. nigdy w to nie uwierze chociaz jestem tez kobieta.
każdy ma prawo do własnego zdania, jednak ja nosze tę buty już jakiż czas i moim zdanie przyniosły mi one poprawę, ale nikogo nie zamierzam przekonywać do moich odczuć 😉
Indywidualne odczucia nie mają znaczenia gdyż nie są brane pod uwagę ani ilożć próby, ani czy warunki wysiłku nie zostały zmienione choćby trochę,ani czy nie zmieniono żywienia i kilka innych. Sorry ,ale to mało obiektywne 😉 Prawo do własnego zdania nie odnosi się do tego. Nie możesz powiedzieć ,że np. witamina C nie działa ,bo nie będzie to prawdą 😉
5 listopada 2010 at 11:25Może nie jest to obuwie na każdy dzień,ale ja np. zakładam je kiedy tylko mam okazje !Odkąd poczułam że moje miężnie zaczęły pracować ,zaczęłam w nich chodzić nawet po domu ! 😀 😀 😀
5 listopada 2010 at 12:22Pochodź w glanach to będą Ci pracować 😆
8 listopada 2010 at 17:10Od glanów to tylko nogi mogą się pocić, nigdy nie chodziłam w takich butach i nie mam zamiaru. Wole buty bardziej sportowe 🙂 A mój najnowszy zakup to reebok easy tone na jesień. Glany odpadają.
9 listopada 2010 at 21:39Dajcie już spokój. Każdy wierzy w to co chce. Ja też je noszę i uważam, że są super. Nie zamieniłabym ich na żadne inne.
21 listopada 2010 at 12:43jak ktoż ma sportowy styl, to fajnie, Gorzej jak przez 3/4 tygodnia chodzisz na formalnie. Poza tym, trzeba auto odstawić do garażu i moze chodzić kilka godzin dziennie to efek będzie… inaczej, jak się je zaloży okazjonalnie…niewiele pomogą 🙂
21 listopada 2010 at 14:16Głupoty gadasz. Jeżli będziesz chodziła 3/4 dnia to niepotrzebne do tego buty ,wiadomo ,ze ten kto się nie rusza ma obwisły tyłek i buty tutaj nic nie zmieniają.
21 listopada 2010 at 17:47@Kowal wrote:
Głupoty gadasz. Jeżli będziesz chodziła 3/4 dnia to niepotrzebne do tego buty ,wiadomo ,ze ten kto się nie rusza ma obwisły tyłek i buty tutaj nic nie zmieniają.
Koleżanka pisała o 3/4 tygodnia, jako że chodzi formalnie a reszte tygodnia w normalnych ciuchach wiec nie wiem wg o czym ty tu piszesz:P
Jaki znowu obwisły tyłek?? OMG21 listopada 2010 at 18:17Czytaj ze zrozumieniem. 😉 Wiem o czym pisała,że jak 3/4 będzie ktoż formalnie to i tak nie pomogą. Jednak w dalszej czężci sugeruję się iż pomogą jeżli będzie się ruszać,a to nie będzie zasługa butów. Wiec napisałem,że nawet jak będzie 3/4 z tego w ruchu to również nie pomogą i żadną tajemnicą nie jest,że jak ktoż siedzi na tyłku przez cały dzień to będzie miał obwisły tyłek,a nie jędrny i nie same buty ,a ruch ma tu wpływ. Teraz już wiesz o czym? 😉
A i nie pisała ,że chodzi formalnie 3/4 czasu tylko gorzej dla tego kto tak robi,kto się tak ubiera przez większożć czasu 😉24 listopada 2010 at 12:32Ha ha ha … to żeż,my się dogadali.
- AutorOdp.