• Autor
    Odp.
  • tupetjaktaran
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Szło mi nieźle przez 13 dni…Niestety z powodu trzydniowego rowerowego wypadu nie byłam w stanie wykrzesać z siebie siły dodatkowo na ćwiczenie brzucha…I co teraz? Mam ochotę dalej ćwiczyć ale nie wiem czy od początku muszę zacząć?czy ćwiczyć dalej jakbym w ogóle przerwy nie zrobiła?
    Co do efektów to nie były jakoż bardzo widoczne ale psychicznie za to czułam się żwietnie że grzecznie ćwiczę i już niedługo brzusio będzie piękny
    🙂
    pzdr.

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

efekt efektem, ale jak trudno wytzrymac z tymi cwiczeniami:-( juz wolalabym glodowke trzydniowa, ta 6 weidera mnie przytloczyla:-(

pokahontaz1
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Zaczynam od dziż!

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Na wiosnę ćwiczyłam razem z koleżanką… ona wymiękła po 3 dniach, ja dotrwałam do 10… przerwałam, bo za bardzo mnie bolały plecy i miężnie brzucha 😕

tupetjaktaran
    Member
    • Odp.: 9
    • Bywalec

No…..ten mój brzusio wcale nie jest taki zły…:?
    Po tej trzydniowej przerwie zrobiłam normalnie, jakby nigdy nic, następny dzień lecz kolejnego dnia wymiękłam…. Za karę codzienne zamęczam się na rowerze….

Pokahontaz1 życzę wytrwałożci!

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

tez zaczne ten trening mimo ze lekka kostke na brzusiu juz mam, a co do 6 weidera to jest ona bardzo trudna ale daje doskonale efekty, zycze wytrwalosci w ktora ja tez bede sie musiala zaopatrzyc 😀

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

doskonałe efekty? zrobiłam cały zestaw – katowałam się każdego wieczora na dywanie i efektu nie było ŻADNEGO !

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

doskonałe efekty? zrobiłam cały zestaw – katowałam się każdego wieczora na dywanie i efektu nie było ŻADNEGO !

powaznie?? ani tyci tyci? nie wierze…a wszyscy mowili, ze to dziala, atu po raz kolejny okazuje sie, ze cudow nie ma…

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

na pewno na sadełko nic nie da. Wręcz przeciwnie bo przy tych ćwiczeniach brzuch się „wydyma”.
    efektów nie miałam na prawdę żadnych – a szkoda bo rzadko kiedy się tak przykładam do ćwiczeń jak do tej 6w.
    Lepiej się czułam i miałam lepszą kondycję jak ćwiczyłam codziennie po 15-20 minut wymyżlając sobie własne ćwiczenia, trochę skakałam, tańczyłam, wygłupiałam się jednym słowem i był efekt

Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

kurcze jak to na sadełko nie było:/ ja zaczynam to cwiczyc i chce zgubic sadelko to jak mam cwiczyc aby to sadelko zrzucic:/ bieganie moze to dobry pmys jka radziła mi koleznka z Tego forum

Jenny
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Musze spróbować. 8)

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

od dziż zaczynam ćwiczyc 6 weidera:) miejumy nadzieje ze zgubie ten brzuszek

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Ja po jakichs 4 padlam :/

Ale teraz zaczelam sie odchudzac wiec mysle ze trza zaczac tez cwiczyc 😀

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

zastanawiam sie tylko jednak dlaczeg ja nie mam zakwasów hmm co prawda robiłam wczesniej codziennie 100 brzuszkow moze dlatego nie mam, albo zle robie sama nie wiem

ecstasy_of_gold
    Member
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

To ja zaczynam od jutra.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Aerobiczna "6" Weidera"

Przewiń na górę