• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Też zacznę od jutra. Wymarzyłam sobie płaski brzuch i nie spocznę,póki celu nie osiągnę! 🙂 muszę tylko jakąż karę na siebie nałożyć w razie zaniechania…

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

A ja włażnie nie wiem. Słyszałam, ze to jest dobre dla osób szczupłych, które po prostu chcą wzmocnić i wyrzeźbić miężnie. Jak ktoż ma sadełko na brzuszku (jak ja :?) to ćwiczenia nic nie dadzą. Prawda to?

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Po pierwsze żeby móc w ogóle robić a6w (aerobiczną szóstkę Weidera) tzrba mieć naprawdę silny brzuch-inaczej nie dacie rady-pierwsze dni ok lae a6w trzeba robić codziennie i konsekwentnie dodaje się serii i powtórzeń aż w ostatnich dniach cała sesja trwa około 40 minut! Trzeba mieć już jakież podstawy-silne miężnie brzucha żeby był sens w ogóle zaczynać,bo tak jak napisałam:zwyczajnie nie da się rady…
    Po drugie a6w tłuszczu z brzucha nie spali-od spalania są aeroby!
    Po trzecie-jest polecane raczej ludziom mającym dużo wspólnego ze sportem,szczupłym i trzeba liczyć się z tym,że po tym nie ma sie płaskiego brzuszka tylko urzeźbiony kaloryfer-tak,że lepiej wygląda facet po a6w niż kobieta!

ecstasy_of_gold
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 98
    • Stały bywalec

Chce mieć ten kaloryfer. Troszkę mi te miężnie już widać (niechcący przy okazji innego sportu powstały), ale umiężniony brzuch się przyda, a jeszcze bardziej silne ręce.

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

Silne ręce jak najbardziej-ja chodzę na siłowni codziennie tak,że każda partia miężniowa zostaje dopieszczona odpowiednim treningiem:) Poniedziałki klata i biceps,wtorki-aeroby,żrody-nogi,czwartki-barki,piątki-plecy,soboty-triceps i niedziela wolna a brzuch…codziennie razem z tymi treningami! Polecam brać jakis ciężar do łapkim i rzeźbić tricepsy i bicepsy-rączki wyglądają bosko!!
    A co do brzucha…po a6w robi się taki wręcz tzw „szeżciopak”-a kobiecy brzuch (wg mojej wizjii i moich zamysłów) to oczywiżcie też widoczne miężnie (bo kocham miężnie wszedzie!)-przedewszystkim odpowiednia talia i widoczne najbardziej skożne brzucha!

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

Jesteż kobietą i szeżciopak ci się zrobił? No weź.

Też myżlałam o siłowni, jakbym jeździła do akademika kumpeli, to miałabym towarzystwo do ćwiczeń nawet, ale okrutnie mi się nie chce. Za to zbieram się, coby kupić buty do biegania.

Lady_Kala
    Member
    • Maniak

Pewnie,że by się szeżciopak zrobił… Jak się odpowiednio brzuch przykatuje ćwiczeniami i zadziała na odpowiednie miężnie to pewnie że i szeżciopak się zrobi! Jak znajdę zdjęcia brzuchów kulturystek to wkleję… Żeby pokazc jak to wygląda!

WarnGirl
    Member
    • Guru

Zmagam się drugi dzień z tymi ćwiczeniami na brzuch… obawiam się,ze któregoż dnia po prostu nie wstanę z podłogi 😉

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

Ja dzisiaj czwarty.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Też mam dziż czwarty dzień.I końca nie widać 😉

Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

Pamiętam, że dwa razy robiłam tę szóstkę. Za pierwszym razem doszłam do połowy, a za drugim razem to chyba tylko kilka pierwszych dni.

Teraz znów się zastanawiam, czy nie zabawić się w to…

A Wam życzę powodzenia

ecstasy_of_gold
    Member
    • Stały bywalec

Ale drugie tylko zaczęte czy skończyłaż poprzednie?

Ja dzisiaj 7. dzień mam.

WarnGirl
    Member
    • Guru

Za mną dopiero 10 dni… ale postanowiłam dotrwać do końca 🙂 mam nadzieję,że się uda 😀

Zauroczona
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 464
    • Pasjonat

a widać już jakież rezultaty?

WarnGirl
    Member
    • Guru

Wiesz… ja tam nic nie dostrzegam 😉