• Autor
    Odp.
  • patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

ale też bez przesady vanilka, trudno żeby w kiesim stanie zmuszać się do wysiłku… to raczej może zaszkodzić, a nie po pomóc… prznajmniej takie jest moje zdanie 🙂

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

No przecież logiczne, że jeżeli źle się czuje to się nie ćwiczy.

Zelka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 248
    • Zapaleniec

eee brzuszki to i ja bede robic bo mnie moja oponeczka wkurza…. dzięki vanilka za linka;p

szyra1
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

Hej włażnie znalazłem taki artykuł . [usunięto_link] . Zastanawiam się czy by swojej kobiecie czegoż nie kupić takiego 😉 6 Weidera zaczęliżcmy , ale nie skończyliżmy troche z braku czasu troche z braku silnej woli . A może wy mi coż doradzicie , najlepiej żebym ja tez mógł sobie troche poodchudzać się 😉

lamajka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Moje ostatnie odkrycia:

-żurawinowa galaretka do ciała Erisu
    -krem do ciała waniliowo-pomarańczowy-Farmona
    -olej kokosowy-kupuje w zdrowej żywnożci i smaruję nim całe ciało, tylko dla lubiących zapach kokosu
    -wyszczuplacze Eveline
    😀
    Piękne ciało, wyrzeźbione na siłowni, mużnięte słońcem to jest to!

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

ja wierzę że poprawiają stan skóry, napinają, ujędrniają… ale żeby z centymetrów leciało… raczej piękna bajka niż rzeczywistożć 😉
    i też uwielbiam te balsamiki 8) dla mnei ogórek i zielona herbata rządzi 😀

alcarin
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Wiecie ja wierze w te balsamy ujędrniająco wyszczuplające ponieważ sama mam taki z prosystemu do tego jeszcze zabiegi i to działa :):) więc ja wierze 🙂

1kropelka
    Participant
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

ja balsamu jeszcze sobie nie zakupiłam, Vanilka fajny polecała, za to codziennie ćwiczę, ale nie tylko 6 wedera, ale też znalazłam ćwiczenia na talię osy i robię sobie dodatkowo, na razie skóra mi się jakoż nie naprężyła ale w pasie ciut ciut już zgubiłam,

1kropelka
    Participant
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Hej włażnie znalazłem taki artykuł . [usunięto_link] . Zastanawiam się czy by swojej kobiecie czegoż nie kupić takiego 😉 6 Weidera zaczęliżcmy , ale nie skończyliżmy troche z braku czasu troche z braku silnej woli . A może wy mi coż doradzicie , najlepiej żebym ja tez mógł sobie troche poodchudzać się 😉

ta tarcza obrotowa bardzo fajna, ja sobie robię takie ćwiczenie w kuchni, że kładę miękkie sukna pod stopy i wykręcając się jak ręcnik jeżdżę po całej kuchni 😀

Dobrusia
    Member
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ja nie wierzę w kremy wyszczuplające.
    Wierzę natomiast w siłę ćwiczeń!! Trzeba mieć tylko w sobie trochę zaparcia, jeżeli nie lubi się ćwiczeń. A przecież to dobra zabawa. 😀

alcarin
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

A ja nie mam czasu na ćwiczenia mój plan dnia jest za bardzo napięty a jak już mam chwile czasu to marze o łóżku dlatego znalazłam inne rozwiązanie włażnie balsam ujędrniająco wyszczuplający który moim zdaniem działa i zabiegi wyszczuplające w Instytucie Eris połączyłam przyjemne z pożytecznym 🙂

mela
    Member
    • Odp.: 8
    • Początkujący

jezeli chodzi o nawilżanie i ujędrnianie to polecam bakaliowy krem dr. ireny eris. działa no i cudnie pachjnie. no a dla mnie ważne jest to że nie uczula

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

@ananeczka wrote:

Laluna zgadzam się z tym, ze może włażnie poprawiają stan skóry, jest moze bardziej elastyczna ale napewno nie szczupleje 🙂 do tego trzeba zaparcia i pracy.

a no niestety Laluna ma rację, ale z tym samozaparciem ostatnio straszne problemy mam…
    @ananeczka wrote:

a jesli chodzi o dove to jak dla mnie odkrycie sezony, zapachy mają przżwietne 🙂

boskie xD

lamajka
    Member
    • Odp.: 35
    • Bywalec

@ananeczka wrote:

wierzycie w te wszystkie kremy ala wyszczuplające? jakoż nie potrafię się do nich przekonać, nie potrafie uwierzyć że krem wyszczupla… wolę zdecydowanie normalne balsamy nawilżające np o energetyzującym zapachu grejfruta i trawki cytrynowej 🙂
    czy kiedyż taki krem wyszczuplający wg. Was dał jakież efekty?

Shiseido wymyżlił krem wyszczuplający i eksperci twierdzą, że nawet zapach w tym kramie działa wyszczuplająco. Ciekawa jestem w jaki sposób, mniej się chce jeżć?

Ja czekam na okazję, aby kupić krem z serii prosystem dr Eris wyszczuplający i na cellulit. Dziewczyny chwalą, więc muszą być dobre. 😀

Laluna
    Member
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

no to bardzo bardzo ciekawe 😀 zapach który wyszczupla – to by było coż 😉
    a dova próbowałaż? 😀 my chwalimy 😀 jest na serio fajny 😀 a skoro lubisz próbować polecanych kosmetyków – to dalej do sklepiku, hihi 😉
    dziękuję za poparcie dziewczynki 😀
    i brać się do roboty 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę