- AutorOdp.
- 30 maja 2008 at 02:17
ale też bez przesady vanilka, trudno żeby w kiesim stanie zmuszać się do wysiłku… to raczej może zaszkodzić, a nie po pomóc… prznajmniej takie jest moje zdanie 🙂
30 maja 2008 at 17:48No przecież logiczne, że jeżeli źle się czuje to się nie ćwiczy.
30 maja 2008 at 18:51eee brzuszki to i ja bede robic bo mnie moja oponeczka wkurza…. dzięki vanilka za linka;p
2 czerwca 2008 at 09:38Hej włażnie znalazłem taki artykuł . [usunięto_link] . Zastanawiam się czy by swojej kobiecie czegoż nie kupić takiego 😉 6 Weidera zaczęliżcmy , ale nie skończyliżmy troche z braku czasu troche z braku silnej woli . A może wy mi coż doradzicie , najlepiej żebym ja tez mógł sobie troche poodchudzać się 😉
2 czerwca 2008 at 19:23Moje ostatnie odkrycia:
-żurawinowa galaretka do ciała Erisu
-krem do ciała waniliowo-pomarańczowy-Farmona
-olej kokosowy-kupuje w zdrowej żywnożci i smaruję nim całe ciało, tylko dla lubiących zapach kokosu
-wyszczuplacze Eveline
😀
Piękne ciało, wyrzeźbione na siłowni, mużnięte słońcem to jest to!3 czerwca 2008 at 23:07ja wierzę że poprawiają stan skóry, napinają, ujędrniają… ale żeby z centymetrów leciało… raczej piękna bajka niż rzeczywistożć 😉
i też uwielbiam te balsamiki 8) dla mnei ogórek i zielona herbata rządzi 😀4 czerwca 2008 at 09:31Wiecie ja wierze w te balsamy ujędrniająco wyszczuplające ponieważ sama mam taki z prosystemu do tego jeszcze zabiegi i to działa :):) więc ja wierze 🙂
5 czerwca 2008 at 15:06ja balsamu jeszcze sobie nie zakupiłam, Vanilka fajny polecała, za to codziennie ćwiczę, ale nie tylko 6 wedera, ale też znalazłam ćwiczenia na talię osy i robię sobie dodatkowo, na razie skóra mi się jakoż nie naprężyła ale w pasie ciut ciut już zgubiłam,
5 czerwca 2008 at 15:09[usunięto_link] wrote:
Hej włażnie znalazłem taki artykuł . [usunięto_link] . Zastanawiam się czy by swojej kobiecie czegoż nie kupić takiego 😉 6 Weidera zaczęliżcmy , ale nie skończyliżmy troche z braku czasu troche z braku silnej woli . A może wy mi coż doradzicie , najlepiej żebym ja tez mógł sobie troche poodchudzać się 😉
ta tarcza obrotowa bardzo fajna, ja sobie robię takie ćwiczenie w kuchni, że kładę miękkie sukna pod stopy i wykręcając się jak ręcnik jeżdżę po całej kuchni 😀
9 czerwca 2008 at 16:34Ja nie wierzę w kremy wyszczuplające.
Wierzę natomiast w siłę ćwiczeń!! Trzeba mieć tylko w sobie trochę zaparcia, jeżeli nie lubi się ćwiczeń. A przecież to dobra zabawa. 😀10 czerwca 2008 at 08:02A ja nie mam czasu na ćwiczenia mój plan dnia jest za bardzo napięty a jak już mam chwile czasu to marze o łóżku dlatego znalazłam inne rozwiązanie włażnie balsam ujędrniająco wyszczuplający który moim zdaniem działa i zabiegi wyszczuplające w Instytucie Eris połączyłam przyjemne z pożytecznym 🙂
13 czerwca 2008 at 16:54jezeli chodzi o nawilżanie i ujędrnianie to polecam bakaliowy krem dr. ireny eris. działa no i cudnie pachjnie. no a dla mnie ważne jest to że nie uczula
14 czerwca 2008 at 21:29@ananeczka wrote:
Laluna zgadzam się z tym, ze może włażnie poprawiają stan skóry, jest moze bardziej elastyczna ale napewno nie szczupleje 🙂 do tego trzeba zaparcia i pracy.
a no niestety Laluna ma rację, ale z tym samozaparciem ostatnio straszne problemy mam…
@ananeczka wrote:a jesli chodzi o dove to jak dla mnie odkrycie sezony, zapachy mają przżwietne 🙂
boskie xD
15 czerwca 2008 at 19:03@ananeczka wrote:
wierzycie w te wszystkie kremy ala wyszczuplające? jakoż nie potrafię się do nich przekonać, nie potrafie uwierzyć że krem wyszczupla… wolę zdecydowanie normalne balsamy nawilżające np o energetyzującym zapachu grejfruta i trawki cytrynowej 🙂
czy kiedyż taki krem wyszczuplający wg. Was dał jakież efekty?Shiseido wymyżlił krem wyszczuplający i eksperci twierdzą, że nawet zapach w tym kramie działa wyszczuplająco. Ciekawa jestem w jaki sposób, mniej się chce jeżć?
Ja czekam na okazję, aby kupić krem z serii prosystem dr Eris wyszczuplający i na cellulit. Dziewczyny chwalą, więc muszą być dobre. 😀
15 czerwca 2008 at 23:56no to bardzo bardzo ciekawe 😀 zapach który wyszczupla – to by było coż 😉
a dova próbowałaż? 😀 my chwalimy 😀 jest na serio fajny 😀 a skoro lubisz próbować polecanych kosmetyków – to dalej do sklepiku, hihi 😉
dziękuję za poparcie dziewczynki 😀
i brać się do roboty 😉 - AutorOdp.