- AutorOdp.
- 22 maja 2008 at 13:29
[usunięto_link] wrote:
dzięki Vanilka
czyli w sumie muszę się trochę odchudzić 😯
w sumie jestem szczupłą osobą, ale to może już starożć mnie zaczęła dopadać 😀 ,
zaczęłam ćwiczenia takie z płyty dvd tylko ta pani prowadząca strasznie jest umiężniona, a ja jestem drobnej budowy, i nie chcę być miężniata, hi hi,
ale trochę ćwiczeń nie zaszkodzi,
a balsam kupię chyba włażnie na celulitis bo to chyba najlepiej pomożekurcze ciekawe z jednej strony wystają mi żebra a z drugiej takie fałdki i placki tłuszczu na plecach pod łopatkami 😯
Nie musisz się odchudzać skoro jesteż szczupła chodzi tutaj żebyż zdrowo się odżywiała to ma duzy wplyw na skore, masaze na cellulit i ogolnie na poprawe jedrnosci basen aerobik silownia rowniez na wzmocnienie miesni i wyrzezbienie ladnej sylwetki i jak juz mowilam sam balsam nic nie da moze jedynie pomoc razem z cwiczeniami.
Wiec cwiczyc cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc 😀
aha i jeszcze jedno jeżeli dobierzesz odpowiedni program cwiczen to nie obrosniesz w mięsnie:) moge ci tylko podpowiedziec ze jezeli chcesz sie pozbyc tluszczyku to pobiegaj a cwiczenia wykonuj z jak najlzejszym o*****zeniem i jak najwięcej powtorzen ja cwiczylam tak: zawsze przeznaczalam sobie godzinke na cwiczenia aerobowe czyli: steb, bierznia, roweryk a nastepna godzinke na cwiczenia np. z ciezarkami (do 2 kg dla kobiet szybciutko machac i jak najwiecej powtorzen) na silowni jest sporo sprzetu więc kazdy znajdzie cos dla siebie:). Nastepnie 2 razy w tygodniu basen i raz masaż nie ma szans zeby nie bylo efektu byle tylko wytrwac w tym i byc cierpliwym 😀22 maja 2008 at 13:33znalazłam taki:
modelujący i wyszczuplający
[usunięto_link]
i jeszcze taki specjalistyczny modelujący, trochę tańszy niz tamten
[usunięto_link]
tylko że każdy z nich inaczej działa, ten drugi daje natychmiastowy efekt, więc ten pierwszy chyba lepszy?22 maja 2008 at 13:35ananeczka no ja to zakompleksiona jakaż taka jestem i zawsze miałam kłopot z pokazywaniem się na plaży, ale teraz mieszkam nad rzeką i mój synek się całe lato pluska i mnie też naszła ochota. znalazłam nawet taki mocno zabudowany kostium na allegro, ale jak spojrzałam na siebie i na te plecy to nie wiem czy go kupię 😕
22 maja 2008 at 13:46[usunięto_link] wrote:
znalazłam taki:
modelujący i wyszczuplający
[usunięto_link]
i jeszcze taki specjalistyczny modelujący, trochę tańszy niz tamten
[usunięto_link]
tylko że każdy z nich inaczej działa, ten drugi daje natychmiastowy efekt, więc ten pierwszy chyba lepszy?Dopisalam do mojego postu o cwiczeniach 😉 a co do tych balsamow to nie bardzo jak na moje oko najlepiej przejsc sie do apteki i zapytac o jakis skuteczny tylko nie zraź się ceną lepiej kupic porzadny jeden niz 20 beznadziejnych, a z tych drozszych to bedziesz naprawde zadowolona bo daja efekty i sa bardzo wydajne moge ci polecic [usunięto_link]
22 maja 2008 at 13:48vanilka125 dzięki
przeniosłam się na wież i tu nie ma żadnego klubu, siłowni, o basenie nie wspomnę, muszę sama pokombinować,
może złą kasetę kupiłam, ale na okładce jest taka szczuplutka pani a jak włączyłam to jest inna pani bardzo umiężniona i moim zdaniem wcale nie szczupła.
na razie ćwiczę z kasetą ale bez hantli 😀
jeżli chodzi o dietę to będzie trudno, bo chyba dlatego że zawsze byłam chudzielcem nigdy sobie nie żałowałam słodyczy i pewnie to teraz wychodzi
😀
ale bardzo dziękuję za twoje porady
(acha codziennie jeżdżę na rowerze, ale to chyba tylko na nogi działa)22 maja 2008 at 13:53fiu fiu z opisu super ale cena,
no ale na same plecy to mi starczy chyba na długo 200ml,
dzięki vanilka pomyżlę i pewnie kupię poszukam w innych internetowych aptekach może będzie taniej, kupuje prawie wyłącznie przez interent, bo do miasta mam dożć daleko
dzięki za pomoc
buziak22 maja 2008 at 13:59[usunięto_link] wrote:
vanilka125 dzięki
przeniosłam się na wież i tu nie ma żadnego klubu, siłowni, o basenie nie wspomnę, muszę sama pokombinować,
może złą kasetę kupiłam, ale na okładce jest taka szczuplutka pani a jak włączyłam to jest inna pani bardzo umiężniona i moim zdaniem wcale nie szczupła.
na razie ćwiczę z kasetą ale bez hantli 😀
jeżli chodzi o dietę to będzie trudno, bo chyba dlatego że zawsze byłam chudzielcem nigdy sobie nie żałowałam słodyczy i pewnie to teraz wychodzi
😀
ale bardzo dziękuję za twoje porady
(acha codziennie jeżdżę na rowerze, ale to chyba tylko na nogi działa)Słodycze wychodzą;) jak mieszkasz na wsi to ciezko z silownia 😉 ale na rowerku jak najbardziej mozesz pobiegac zmusic faceta do masazu 😈 i ćwiczyć w domu a panią na okladce i tą drugą sie nie przejmuj one tak zawsze wygladaja na tych wszystkich filmach co i co jeszcze moge ci polecic to 6 weidera program treningowy(brzuszki) żwietnie rzeźbi talie i szybciutko brzuszek znika tylko musisz cwiczyc codziennie bo inaczej nie bedzie takiego skutku. tutaj masz ile serii i po ile brzuszkow musisz robic kazdego dnia poczytaj to się dowiesz wszystkiego [usunięto_link] a tutaj filmik jak robić brzuszki dokladnie [usunięto_link]
22 maja 2008 at 13:59[usunięto_link] wrote:
fiu fiu z opisu super ale cena,
no ale na same plecy to mi starczy chyba na długo 200ml,
dzięki vanilka pomyżlę i pewnie kupię poszukam w innych internetowych aptekach może będzie taniej, kupuje prawie wyłącznie przez interent, bo do miasta mam dożć daleko
dzięki za pomoc
buziakNie ma za co 😀
22 maja 2008 at 14:21o daj spokój 😀
ale mam kiepską kondycję 😀
dobrze się ćwiczy przy filmie z you tube, dzięki wielkie 😀 😀 😀
no dobra kończę bo to temat o balsamach 😀
a ten co mi poleciłaż znalazłam w cefarmie za 110 zł i chyba tu zamówię, tylko przejrzę co jeszcze mają żeby przyoszczędzić na przesyłce
Vanilka bardzo Ci dziękuję 😀22 maja 2008 at 14:41[usunięto_link] wrote:
o daj spokój 😀
ale mam kiepską kondycję 😀
dobrze się ćwiczy przy filmie z you tube, dzięki wielkie 😀 😀 😀
no dobra kończę bo to temat o balsamach 😀
a ten co mi poleciłaż znalazłam w cefarmie za 110 zł i chyba tu zamówię, tylko przejrzę co jeszcze mają żeby przyoszczędzić na przesyłce
Vanilka bardzo Ci dziękuję 😀Jeżli masz drukarke wydrukuj sobie [usunięto_link] albo zapisz gdzies zebys wiedziala ile brzuszkow masz robic kazdego dnia i pamietaj ze pierwsze dwa liczy sie zawsze jak jeden i te same tyle ze z rekoma na karku tak samo na poczatku jest latwo ale pozniej to juz tak lekko nie idzie do kolejnych dni tam gdzie masz np. 8 brzuszkow seria pierwsza dokladasz dwa czyli standardowe 6 plus 2 pierwsze w serii drugiej robisz kolejny czyli jezeli skończylaż na tym gdzie podnosisz dwie nogi a rece masz wzdluz tlowia druga serie zaczynasz od prawej nogi i rak na karku czyli wszystko wedlug kolejnosci najlepiej sobie na kartce rozpisac po przy wiekszej ilosci mozna sie pogubic. Serie robisz tak masz np. 3 serie po 6 brzuszkow: 6 brzuszkow 30 sekund przerwy i druga i znowu 30 sekund i 3 seria. No i oczywiscie kazdy brzuszek przytrzymujemy 3 sekundy 😀
Dobra koniec 😀 😀 😀
23 maja 2008 at 01:00@ananeczka wrote:
czy te nowe zapachy z dove go fresh są mocno owocowe? i czy po posmarowaniu czuć dłużej zapach? ja lubię jak balsam naprawdę pachnie i przez dłuższą czężć dnia czuję go na swojej skórze…
czuć i to doskonale 😀
@ananeczka wrote:widzę że sporo z was używa dove. ja powiem ze tez jestem zadowolona z tej firmy ale jak narazie miałam tylko krem do twarzy i balsam brązujący choć ostatnio dostałam linka na pocztę gofresh.pl i jakaż nowa seria wyszła.. hmm ciekawe czy warto.
warto jak najbardziej ❗ używam tej serii i jestem naprawdę zadowolona, a mnie dożć trudno dogodzić 😉 a moja mama jest totalnie przywiązana do mydełek w kostce dova i te nowe zapachy ją urzekły 😀 a zgadnij po kim mam tę kwestię „dogadzania” 😛
23 maja 2008 at 01:41no faktycznie kochane malutki OT wam się zrobił 😛
ananeczko posłuchaj rady patuni i daj się skusić 😉 ja też jestem bardzo zadowolona 😀 go fresh po prostu rządzi, jak dla mnie 😉27 maja 2008 at 11:42Ja miałam problem z fałdkami ale od kąd używam PROSYSTEM HOME CARE ujędrnienie i wyszczuplenie Dr. Ireny Eris ma przepiękny zapach bakaliowy:) Chodziłam jeszcze na zabiegi do instytutu Dr. Ireny Eris. może powinnyżcie wypróbować to 🙂
27 maja 2008 at 18:05vanilka mam do Ciebie jeszcze pytanie, musiałam przerwać ćwiczenia na czas okresu, bo bym nie dała rady, to chyba spoko? a w ogóle to czy te ćwiczenia na brzuch to już do końca życia 😯
i chyba nic nie schudłam jeszcze
a balsamu jeszcze nie zamówiłam bo wydałam pieniądze na prezent dla syna i znów muszę poczekać z prezentem dla siebie27 maja 2008 at 19:03na stronie masz dwa programy cwiczen na jednym nie mozesz ani jednego dnia opuscic a na drugim cwiczysz 6 dni i jeden dzien przerwy.
Nie schudniesz przez pare dni 😀 nie ma cudów skończ cały program ćwiczeń i zobaczysz efekty. Do końca życia nie musisz ćwiczyć 😉 - AutorOdp.