• Autor
    Odp.
  • tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

AA malinowy. ostatnio mój numer 1. bardzo gęsty, żwietnie działa na moją skórę (jest mięciutka, nawilżona i bosko pachnie), ale niestety ciężko go wydobyć jak już zostanie mniej niż pół. wolałabym, żeby był w sloiczku, ale nie można mieć wszystkiego 😉

mala mi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

Ja uwielbiam waniliowe balsamy. świetny też jest balsam-krem bielendy z tej mlecznej serii. Ma niby pachnieć białą czekoladą ale na mój nos jest bardziej waniliowy. A ostatnio zakochałam się w żurawinowej galaretce eris.

lamajka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Ja często wracam do kosmetyków, które mają piękny zapach i odpowiednią konsystencję. Czy to krem do ciała, czy do twarzy. Wręcz cierpię jak jakiż mój ulubiony produkt wycofają.
    Chciałabym, żeby te supermarketowe produkty miały taką jakożć jak np. profesjonalne kremiki Erisa, ale ich cena pozostała taka sama 😀

JoJo
    Member
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

za DOVE nie przepadam, Garnier taki sobie. Zdecydowanie najbardziej ostatnio odpowiada mi Ziaja z serii z masłem kakaowym. ślicznie pachnie i super nawilża.

manola
    Member
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Z tańszych oliwkowy krem Ziaja (cierpliwożci przy rozprowadzaniu!) i oliwka Johnsons.
    Z droższych (absolutny faworyt) „Body butter” z BODY SHOPu, zapach pink grapefruit. Nic, czego próbowałam wczeżniej nie nawilża tak dobrze i na długo, jednoczeżnie dobrze się wchłaniając i pachnąc OSZAŁAMIAJĄCO.
    W sklepie polskiego dystrybutora małe opakowanie kosztuje 40zł, dlatego szukam okazji takich jak ta [usunięto_link] i raz na kilka miesięcy mam swój ulubiony kosmetyk dużo taniej niż w polskim sklepie, bez cła, bez stania w korkach, nie muszę po niego jechać do Warszawy, tylko cieszę się gładką miękką skórą – jak w reklamie 😛

ciccilla
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Ja lubie maslo Mineral Care z czerwonym grapefruitem. Piekny zapach tylko dosyc trudno sie rozprowadza. Szczeglnie na przesuszonej skorze.

Tina
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

A ja teraz Garniera używam, ale nie jestem zbyt zadowolona.

kotEczek
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Ja uwielbiam balsamy i kremy z firmy Ziaja, od czasu do czasu stosuje też balsam Nivea do skóry suchej.

KochamSlonceKochamKochac
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

DOVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!
    !!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

a ja dzisiaj widziałam jakąż nowożć Nivea do cery bardzo suchej, z nagietkiem o ile dobrze pamiętam. chyba się skuszę.

McMiodek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Ja polecam balsam lipidowy Iwostinu. Jest wyjątkowy, żwietnie się wchłania a skóra po nim jest cudowna! Jest przeznaczony szczególnie dla alergików i osób o wrażliwej skórze, ale może go używać każdy.

JoJo
    Member
    • Zapaleniec

pewnie nie pachnie nic a nic?

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Ja lubię balsamy o jakimż fajnym zapachu… np. kwiatów

Tina
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Przerzuciałam się teraz z Garniera na Eveline i muszę powiedzieć, że ten drugi balsam jest o wiele lepszy.

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Eveline? co to jest za firma? chyba nie slyszalam.. co za balsamy mają? lepsze od garniera,hmm.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę