• Autor
    Odp.
  • JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

eveline yo ja używam w celach wyszczuplająco ujędrniających. całkiem dobre są.

zuza22
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 143
    • Zapaleniec

Ja robiłam swego rodzaju dożwiadczenie,kupowałam po kolei balsamy z AVONU,owszem skóra po nich pieknie pachnie,ale czy nawilżają…….,tutaj jest duży znak zapytania

kotEczek
    Member
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Czy ta firma posiada też jakież balsamy na suchą skórę czy tylko ujędrniające? lubię kupować jakież nowe balsamy i sprawdzać je, może będą lepsze od tych co używam.

JoJo
    Member
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

co do avonu to mam to samo zdanie, ładnie pachną i nic poza tym. a eveline niestety ma chyba tylko takie o działaniu wyszczuplającym i ujędrniającym. wejdz na ich stronę i zobacz czy jest coż co cię zainteresuje. jeżli chodzi o dobre nawilżenie to spróbuj Lirene serii body exclusive – jest taki odżywczy balsam fajnie pachnie i super nawilża.

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Moja kolezanka kiedys kupila sobie balsam z Avonu i nigdy wiecej tego nie zrobi. Byl jakis dziwny, nie chcial sie wsparowac w skore.. caly czas bylo go pelno na skórze, a wcale nie nawilżał. Ok dzieki bardzo za inf na temat tej firmy, wejde sobie i poszukam cos odpowiedniego dla siebie:)

Tina
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Eveline? co to jest za firma? chyba nie slyszalam.. co za balsamy mają? lepsze od garniera,hmm.

Eveline to polska firma, a kosmetyki ma przeróżne: balsamy, masełka do ciała itd. itp.

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

Nie miałam jeszcze balsamów z tej firmy, możliwe, że je widziałam w sklepie. Jakbędę w super markecie to rozejrze się za nimi

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

ja teraz używam Garniera (bo dostałam) „tonizujące mleczko do ciała, ujędrnia skórę” i wiecie co jest w nim najlepsze?
    ❗ ZAPACH ❗
    no po prostu tak bosko pachnie owocami :mrgreen: taka landryna mrrr :mrgreen:

Alexandraa
    Member
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Ja wczeżniej już pisałam o czerwonym Garnierze – zdecydowanie mi przypadł do gustu – stosowałam już wiele balsamów i np. nigdy już nie kupię Niveiki bo nie dożć, że nie ma przyjemnego zapachu to jest za tłusty jak dla mnie, długo się wchłania.

I polecam takie pastylki jak biogal z wyciągiem z mocznika – do kupienia w aptece cena ok 10 zł i pomaga. Łykam dwa razy dziennie po dwie kapsułki i zauważyłam poprawę.

patison
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja jak narazie szukam idealnego dla siebie balsamu, ale z tego co kojarzę, to np.:

– Garnier (miałam kiedyż żółty i różowy) jest firmą która mnie uczula, cały czas się po nim drapię, bo mnie wręcz szczypie 🙁 dlatego do marki Garnier się nie zbliżam 🙂

– Dove (biały) , w sumie nic do niego nie miałam 🙂 balsam ok, sympatyczny zapach

– Nivea (biały: sensitive balance) posiadam go teraz i w sumie nie narzekam jak narazie, tylko zapach chyba bym zmieniła w nim.

Alexandraa
    Member
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Eveline? co to jest za firma? chyba nie slyszalam.. co za balsamy mają? lepsze od garniera,hmm.

Eveline to polska firma, a kosmetyki ma przeróżne: balsamy, masełka do ciała itd. itp.

Eveline to polska firma? Ooo, nawet nie wiedziałam…

patunia28
    Member
    • Zasłużony

teraz jak się coż kupuje to w sumie nigdy nie wiadomo, czy to polskie czy francuskie czy jeszcze inne 😉
    ale ja do Eveline jakoż tak… hmmm… nie wiem… nie powaliło mnie to 😉

kotEczek
    Member
    • Stały bywalec

A jakich balsamów stosujesz? i dlaczego akurat tych?moze jakież polecasz,które nie padły wnaszych rozmowach…

Jessi663
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 94
    • Stały bywalec

ja uzywam balsamu do ciala -Masło kakaowe balsam do ciała z Zaji . Jestem bardzo zadowolona czasem gdy mam bardzo sucha skore uzywam olivki dla dzieci . POLECAM

patunia28
    Member
    • Zasłużony

z balsamów to n****ętniej Ziaja – też masło kakaowe mam 🙂
    też czasami używam oliwki dla dzieci Johnson&Johnson rumiankowej 🙂
    poza tym ten Garnier żółty, ale mam chrapkę na Nivea SOS bo mi się trochę od zimna zaczęła skóra przesuszać… Ktoż używa/ł ❓

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę