• Autor
    Odp.
  • googi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Ta seria cool jest fajna,bo naprawdę czuć tą miętę w tym żelu.Wyobrażam sobie jak będzie w jakimż mega egzotycznym kraju,upał na dworze,a Ty taka żeźka wychodzisz spod prysznica.Musi być super uczucie!

patunia28
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

no to ja Ci mogę już powiedzieć… włażnie wróciłam z koncertu xD kurz, brud, pot… wiadomo, jak to po szaleństwie pod sceną xD szybki prysznic z tym żelikiem i jak nowonarodzona się czuję 😀

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

och 😀 widzę, że trafiłam na miłożniczki tego samego balsamiku co ja 😀
    ale tej serii cool jeszcze nie próbowałam 🙂 chyba muszę iżć do sklepu chociaż poniuchać 😀 skoro takie wrażenia 😉

googi
    Member
    • Bywalec

hehe dziewczyny,bo jeszcze sobie ktoż pomyżli,że fanklub zakładamy.Swoją drogą może to i nie jest zły pomysł skoro się Nas tyle zebrało 😆 „Klub wielbicielek dove go fresh”hmmmm chyba raczej nie 😆

Laluna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

hehe 😀 ja nie widzę problemu 😉 a tak na serio, to trzeba im przyznać, że żwietnie trafili z tą serią 🙂

googi
    Member
    • Bywalec

Ostatnio wąchałam mus do ciała o zapachu melona i arbuza z Fermony.Bardzo fajnie pachnie i jest nie drogi.Nawet wczeżniej nie rzuciła mi się w oczy ta firma.Wiem co nowego kupic jak skończę to co mam.

patunia28
    Member
    • Odp.: 986
    • Zasłużony

melon i arbuz? ależ to musiało pięknie pachnieć 😀 bosz… jak ja kocham owocowe zapachy 😀

alcarin
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 46
    • Bywalec

Mi odpowiada bardzo ten balsam 🙂 LIRENE BODY COLOUR – ENERGETYZUJĄCY BALSAM DO CIAŁA
    Balsam relaksuje, niweluje stres oraz wspaniale pielęgnuje, dzięki orzeźwiającej nucie zapachowej oraz starannie wyselekcjonowanym składnikom aktywnym. Wyciąg z wiżni z Barbados w połączeniu z woskiem ze żwieżych cytryn, dostarcza skórze niezbędnej dawki składników aktywnych, wpływając na jej wspaniały wygląd. Efekt głęboko nawilżonej oraz wygładzonej i miękkiej w dotyku skóry zapewnia gliceryna i alantoina.
    Balsam pozostawi skórę w doskonałej kondycji i pełną pozytywnej energii.
    Stosuj 1-2 razy dziennie na umytą i osuszoną skórę.

JoJo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

ja się ostatnio smaruję balsamem Ziaji, tym nowym w czarnym opakowaniu, na celulit. dożć dobrze sobie radzi trzeba przyznać. choć zapach żrednio zachęcający.

googi
    Member
    • Bywalec

A widzisz to ja tego balsamu już bym raczej nie kupiła,albo się smarowała jakimż zapachowym jak ten by wchłonął.Ja uwielbiam jak moja skóra pięknie pachnie…nie tylko z resztą ja.

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Ja polecam Lierac Body Activ Renovateur wygładzające mleczko nawilżające jest super tylko ta cena 🙄 ale warto

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

ostatnio odstawiłam oliwkę dla dzieci na rzecz balsamu body silk z Dove (taki w otwieranym pudełku)Cuudo!!Skóra mięciutka i pachnąca 🙂

1kropelka
    Participant
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

ja szukam czegoż na obwisłą skórę, chcę sobie kupić kostium kąpielowy, bo po urodzeniu dziecka (8lat!) nie chodziłam na plażę i nie zakupiłam i chciałam jakiż dwu czężciowy, ale obejrzałam się dokładnie w lustrze i stwierdziłam że na plecach mam dwie ohydne fałdki, takie załamania skóry z tłuszczykiem pod spodem.
    Zaczęłam codziennie ćwiczyć ale fałdki jakoż nie zniknęły, macie może pomysł co na to może pomóc, może jakiż magiczny balsam by żciągnął tę skórę 🙁 a może mam celulitis na plecach i balsam na celulitis by pomógł? poraźcie coż
    (sorki jeżli to głupie co napisałam :shock:)

vanilka125
    Member
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Mogłabyż kupić jakiż bardzo dobry balsamik z apteki na cellulit lub ujędrniający niestety tanie nie są ale pomagają, masaże i jeszcze raz masaże, aerobik, siłownia, basen, zmiana diety zero smażonego dużo warzyw, owoców i ryb no i przede wszystkim musisz być wytrwała i systematyczna samo się nie zrobi 😉 a samym balsamem niestety nic nie zdziałasz nie ma cudów 🙂
    Trzymam kciuki napewno Ci się uda a wtedy możesz wskoczyć w kostium i spacerować dumna po plaży 😀

1kropelka
    Participant
    • Odp.: 192
    • Zapaleniec

dzięki Vanilka
    czyli w sumie muszę się trochę odchudzić 😯
    w sumie jestem szczupłą osobą, ale to może już starożć mnie zaczęła dopadać 😀 ,
    zaczęłam ćwiczenia takie z płyty dvd tylko ta pani prowadząca strasznie jest umiężniona, a ja jestem drobnej budowy, i nie chcę być miężniata, hi hi,
    ale trochę ćwiczeń nie zaszkodzi,
    a balsam kupię chyba włażnie na celulitis bo to chyba najlepiej pomoże

kurcze ciekawe z jednej strony wystają mi żebra a z drugiej takie fałdki i placki tłuszczu na plecach pod łopatkami 😯

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " balsam do ciała tylko jaki?"

Przewiń na górę