- AutorOdp.
- 12 marca 2014 at 11:36
Zgadza się,trzeba stosować go z umiarem i wówczas będą efekty,tylko ze wiele z nas nie zna granicy przez co są komplikacje i zamiast upiększyć swoją urodę okazuje się,że wychodzi zupełnie odwrotnie.
17 marca 2014 at 11:32Pochwal się cóż to za zabiegi, jestem ciekawa jak sobie dałaż z tym radę. I czy długo trwa taka naturalna kuracja?
28 maja 2014 at 10:16Nie mogę patrzeć jak młode dziewczyny się kaleczą botoksem , wyglądają nienaturalnie jak plastiki 🙁 . Używam kremów do pielęgnacji twarzy i ciała , dostałam ostatnio darmowe próbki z rekomenduj.to do przetestowania i zaopiniowania . Botoks to raczej z lenistwa 🙂 .
3 sierpnia 2014 at 06:54Botox, żeby dał dobre efekty trzeba używać rozsądnie. Zabieg powinien robić profesjonalista, który wie co i jak, aby wyglądać naturalnie. Botox daje bardzo dobre efekty szybko i skutecznie. Ważne, żeby zabieg zrobić w odpowiednim miejscu, gdzie dba się o sterylnożć i dobro klientki.
27 września 2020 at 20:25Ja robię botoks w Krakowie w NUVU Estetic i jestem zachwycona rezultatem 🙂
5 listopada 2020 at 01:16Miałam usuwane zmarszczki w klinice Dermed w Łodzi . Dr Dorota Żukowska pomogła mi pozbyć się zmarszczek. Na pewno tu wrócę bo wyszło super
- AutorOdp.