• Ten temat ma 136 odpowiedzi, 90 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 8 lat temu przez Agnieshka.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 137 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    kryspek
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Nie można tak sobie szafować rozmiarami-kazdemu indywidualnie trzeba dopasować. Znam jedną osobą która miała nadzeje na 3 rozmairy wiecej i 1 chirurg jej to obiecał (wiekszy implant, większa kasa). Matko, co by z nią było gdyby pochopnie się zgodziła. Nie mozna tak drastycznie zmieniac rozmiaru. Podczas jednych z konsultacji na które chodziła do różnych chirurgów trafiła na Marie Sowę- Molską i ta dopiero przemówiła jej do rozumu. Teraz ma powiekszone piersi, ale „naturalnych” rozmiarów. Dzięki Pani Dr!

MultiPerfumeria
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Oczywiżciue oprócz zabiegu chirurgicznegio jest szereg kosmetyków,czy nawet specjalne serum,które powiększa biust., Nie wiem na ile skuteczne,bo nigdy nie próbowałam. Ja kocham swoje piersi w takim rozmiarze jakim są i koniec.

nettula
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Zgadza się i zależnie od sytuacji może być to zabieg operacyjny ( implanty ),albo też np, Macrolane, która też daje fajne efekty.

nettula
    Członek
    • Bywalec

oczywiżcie że lekarz, i to dożwiadczony, nie odważyła bym się decydować na zabieg bez sprawdzenia i dobrego wyboru kliniki.

jalia
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 29
    • Bywalec

Witam 🙂
    Jestem po calej dlugiej kuracji perfect bustem, jesli pytacie o efekty to moge je opisac, ale raczej zdjec rozsylac nie bede ;P
    mialam cos w stylu prostym na klatce piersiowwej,co juz wczesniej mowilam – teraz moje piersi sa! sa widoczne i sa DUZE – przynajmniej jak dla mnie, nie wyrzucalam przezornie starych biustonoszy, bo nigdy nie wiadomo, ale za to kupilam juz 6 nowych 😛 mam 75 c, mozen ie idealnie wypchane, bo piersi sie z niego nie wylewaja, ale sa doskonale i tak 🙂 Jeżli efekt zacznie opadac to chyba pociagne dalej tymi tabletkami, nie czulam sie po nich zle, w sumie czulam sie lepiej 🙂 bo czekalam na efekty. jestem zadowolona, jakby co to pytajcie, bede odpowiadac jeżli bede mogla wam jakos pomóc:)

jalia
    Członek
    • Bywalec

No jak nie chcesz to nie wierz 🙂 przeciez nikt ci nie kaze! 🙂
    co lekarz to opinia a ja widze po sobie i to mi wystarcza 😉 pozdrawiam cycate 😛

mala mi
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 97
    • Zapaleniec

mnie sie tez nie nie wierzyć w to że od jakichkolwiek tabletek może się powiększyć biust – to jakaż żciema chyba. I na pewno nie w przypadku kiedy byłaż całkowicie płaska – powiększył CI się do C?????? to nierealne!
    Jeżli chodzi o macrolane to sama się nad tym zastanawiałam, ale jak poczytałam sobie o komplikacja to mi sie odwiedziało. Nie mam jakiegoż wielkiego biustu i chciałam go sobie lekko powiększyć. Mój mąż mnie od tego odwodzi bo ja mu się podobam taka jaka jestem jednak wiecie jak to mają kobiety – nigdy do konca nie sa zadowolone ze swojego wygladu. Narazie mimo wszystko odpuszczam sobie wszelkie metody. A tym bardziej nie będę stosowac zadnych do ustnych żwinstw – nigdy nie wiadomo jakie sa potem tego rezultaty i skutki uboczne 🙂

jalia
    Członek
    • Bywalec

no mialam male (dla mnie mega plaskie;) – zawsze nosilam male B takie na serio małe 😉 kazda zmiana biustonosza nawet na mniejsze pod biustem i z większa miseczka to juz cos 😉 a akurat jeden rozmiar piersi urosly odsc szybko- patrząc gołym okiem, nie wiem czego nie chcesz wierzyc jesli mowie ze mi pomogly ;-), zreszta, to ja mam z tego radoche, niedowiarkom probowac nie radze, bo jeszcze sie pozytywnie rozczaruja 😛

Anika80
    Członek
    • Odp.: 112
    • Zapaleniec

Nie wiem w sumie jak to działa, ale słyszałam o takiej kuracji jak BUST UP. Znalazłam coż takiego na [xxxx], preparat jest pochodzenia naturalnego i z tego co wyczytałam, to ma zrewolucjonizować rynek, podobno ma być alternatywnym do chirurgii plastycznej sposobem na powiększenie biustu. Jestem ciekawa czy ktoż z was już tego próbował, bo dla mnie jest to naprawdę nowożć.[/u]

EDIT:kowal2

jalia
    Członek
    • Bywalec

słyszałam gdzies o tym, ale szczerze polecam sprawdzony przeze mnie na wlasnych cyckach perfect bust 😉 i jakis kremik do tego zdrowa dietka, idealne polaczenie 😉 – a co, teraz mogę sie chwalić 😛

nettula
    Członek
    • Bywalec

W dobrej klinice tak jak pisze zapominajka nie powinno być żadnych komplikacji, i można poczytać więcej na stronach kliniki. Ewentualnie jeżli jest obawa o możliwożć uczulenia to można np wybrać choćby metodę przeszczepu własnej tkanki tłuszczowej która też daje fajne efekty a że materiał własny, biologiczny to tutaj już nic dziać się nic się nie powinno.

jalia
    Członek
    • Bywalec

tak czytam z zaciekawieniem, ale ja nie jeste i nie bede na taką akcje gotowa chyba nigdy 😉 a jak trzeba bedzie to wtedy sobie ewentualnie powtorze kuracje perfect bustem … tez daje rade

nettula
    Członek
    • Bywalec

No tak na pewno duża rolę odgrywa własne nastawienie, i przekonanie co do słusznożci wyboru, ja z kolei nie mam przekonania do różnego rodzaju mazideł bo na mnie nie działają, więc szukam innych rozwiązań, no nie tych radykalnych ale wszelkie metody nieoperacyjne są jak najbardziej ok.

Crystaline
    Członek
    • Odp.: 88
    • Stały bywalec

Ostatnio słyszałam o ciżnieniowej metodzie powiększania biustu, ale to chyba nowożć i nie mam pojęcia czy to rzeczywiżcie działa. Jest też szereg ćwiczeń poprawiających jędrnożć piersi, dlatego najpierw warto spróbować w domu nieinwazyjnymi metodami.

meksykanka
    Członek
    • Tematów: 9
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Moim zdaniem najlepsze jest macrolane. Efekt jest żwietny i tak duży jak chcemy;) Piersi stają się okrąglutkie. W dodatku metoda jest nieinwazyjna i praktycznie bezbolesna. Bardzo mnie przekonuje ten sposób i jeżli bym miała się decydować to włażnie na kwas hialuronowy. I na pewno z [xxxxx], mają tam żwietnych lekarzy a klinika wygląda bardzo zachęcająco.

EDIT:kowal2

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 137 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę