- AutorOdp.
- 20 stycznia 2010 at 22:01
Nie można tak sobie szafować rozmiarami-kazdemu indywidualnie trzeba dopasować. Znam jedną osobą która miała nadzeje na 3 rozmairy wiecej i 1 chirurg jej to obiecał (wiekszy implant, większa kasa). Matko, co by z nią było gdyby pochopnie się zgodziła. Nie mozna tak drastycznie zmieniac rozmiaru. Podczas jednych z konsultacji na które chodziła do różnych chirurgów trafiła na Marie Sowę- Molską i ta dopiero przemówiła jej do rozumu. Teraz ma powiekszone piersi, ale „naturalnych” rozmiarów. Dzięki Pani Dr!
23 stycznia 2010 at 10:32Oczywiżciue oprócz zabiegu chirurgicznegio jest szereg kosmetyków,czy nawet specjalne serum,które powiększa biust., Nie wiem na ile skuteczne,bo nigdy nie próbowałam. Ja kocham swoje piersi w takim rozmiarze jakim są i koniec.
9 lutego 2010 at 14:39Zgadza się i zależnie od sytuacji może być to zabieg operacyjny ( implanty ),albo też np, Macrolane, która też daje fajne efekty.
11 lutego 2010 at 15:04oczywiżcie że lekarz, i to dożwiadczony, nie odważyła bym się decydować na zabieg bez sprawdzenia i dobrego wyboru kliniki.
19 lutego 2010 at 12:41Witam 🙂
Jestem po calej dlugiej kuracji perfect bustem, jesli pytacie o efekty to moge je opisac, ale raczej zdjec rozsylac nie bede ;P
mialam cos w stylu prostym na klatce piersiowwej,co juz wczesniej mowilam – teraz moje piersi sa! sa widoczne i sa DUZE – przynajmniej jak dla mnie, nie wyrzucalam przezornie starych biustonoszy, bo nigdy nie wiadomo, ale za to kupilam juz 6 nowych 😛 mam 75 c, mozen ie idealnie wypchane, bo piersi sie z niego nie wylewaja, ale sa doskonale i tak 🙂 Jeżli efekt zacznie opadac to chyba pociagne dalej tymi tabletkami, nie czulam sie po nich zle, w sumie czulam sie lepiej 🙂 bo czekalam na efekty. jestem zadowolona, jakby co to pytajcie, bede odpowiadac jeżli bede mogla wam jakos pomóc:)3 marca 2010 at 14:37No jak nie chcesz to nie wierz 🙂 przeciez nikt ci nie kaze! 🙂
co lekarz to opinia a ja widze po sobie i to mi wystarcza 😉 pozdrawiam cycate 😛4 marca 2010 at 09:38mnie sie tez nie nie wierzyć w to że od jakichkolwiek tabletek może się powiększyć biust – to jakaż żciema chyba. I na pewno nie w przypadku kiedy byłaż całkowicie płaska – powiększył CI się do C?????? to nierealne!
Jeżli chodzi o macrolane to sama się nad tym zastanawiałam, ale jak poczytałam sobie o komplikacja to mi sie odwiedziało. Nie mam jakiegoż wielkiego biustu i chciałam go sobie lekko powiększyć. Mój mąż mnie od tego odwodzi bo ja mu się podobam taka jaka jestem jednak wiecie jak to mają kobiety – nigdy do konca nie sa zadowolone ze swojego wygladu. Narazie mimo wszystko odpuszczam sobie wszelkie metody. A tym bardziej nie będę stosowac zadnych do ustnych żwinstw – nigdy nie wiadomo jakie sa potem tego rezultaty i skutki uboczne 🙂8 marca 2010 at 10:49no mialam male (dla mnie mega plaskie;) – zawsze nosilam male B takie na serio małe 😉 kazda zmiana biustonosza nawet na mniejsze pod biustem i z większa miseczka to juz cos 😉 a akurat jeden rozmiar piersi urosly odsc szybko- patrząc gołym okiem, nie wiem czego nie chcesz wierzyc jesli mowie ze mi pomogly ;-), zreszta, to ja mam z tego radoche, niedowiarkom probowac nie radze, bo jeszcze sie pozytywnie rozczaruja 😛
15 marca 2010 at 15:43Nie wiem w sumie jak to działa, ale słyszałam o takiej kuracji jak BUST UP. Znalazłam coż takiego na [xxxx], preparat jest pochodzenia naturalnego i z tego co wyczytałam, to ma zrewolucjonizować rynek, podobno ma być alternatywnym do chirurgii plastycznej sposobem na powiększenie biustu. Jestem ciekawa czy ktoż z was już tego próbował, bo dla mnie jest to naprawdę nowożć.[/u]
EDIT:kowal217 marca 2010 at 10:40słyszałam gdzies o tym, ale szczerze polecam sprawdzony przeze mnie na wlasnych cyckach perfect bust 😉 i jakis kremik do tego zdrowa dietka, idealne polaczenie 😉 – a co, teraz mogę sie chwalić 😛
18 marca 2010 at 16:47W dobrej klinice tak jak pisze zapominajka nie powinno być żadnych komplikacji, i można poczytać więcej na stronach kliniki. Ewentualnie jeżli jest obawa o możliwożć uczulenia to można np wybrać choćby metodę przeszczepu własnej tkanki tłuszczowej która też daje fajne efekty a że materiał własny, biologiczny to tutaj już nic dziać się nic się nie powinno.
19 marca 2010 at 10:07tak czytam z zaciekawieniem, ale ja nie jeste i nie bede na taką akcje gotowa chyba nigdy 😉 a jak trzeba bedzie to wtedy sobie ewentualnie powtorze kuracje perfect bustem … tez daje rade
19 marca 2010 at 16:56No tak na pewno duża rolę odgrywa własne nastawienie, i przekonanie co do słusznożci wyboru, ja z kolei nie mam przekonania do różnego rodzaju mazideł bo na mnie nie działają, więc szukam innych rozwiązań, no nie tych radykalnych ale wszelkie metody nieoperacyjne są jak najbardziej ok.
21 marca 2010 at 10:21Ostatnio słyszałam o ciżnieniowej metodzie powiększania biustu, ale to chyba nowożć i nie mam pojęcia czy to rzeczywiżcie działa. Jest też szereg ćwiczeń poprawiających jędrnożć piersi, dlatego najpierw warto spróbować w domu nieinwazyjnymi metodami.
26 października 2010 at 12:47Moim zdaniem najlepsze jest macrolane. Efekt jest żwietny i tak duży jak chcemy;) Piersi stają się okrąglutkie. W dodatku metoda jest nieinwazyjna i praktycznie bezbolesna. Bardzo mnie przekonuje ten sposób i jeżli bym miała się decydować to włażnie na kwas hialuronowy. I na pewno z [xxxxx], mają tam żwietnych lekarzy a klinika wygląda bardzo zachęcająco.
EDIT:kowal2 - AutorOdp.