• Autor
    Odp.
  • Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

nie ma si臋 o co spiera膰, prawda jest taka ,ze niekt贸re kobiety faktycznie lubi膮 jak facet jesy chamem, jak nawrzeszczy na kogo偶 od czasu do czasu, a niekt贸re (tak jak ja) patrz膮 na to z pogard膮 i politowaniem.
    O gustach si臋nie dyskutuje, ka偶da z nas ma prawo wyboru, a jak sobie po偶cielesz tak si臋 wy偶pisz.

No wi臋c w艂a偶nie, mhmm natomiast stara si臋 nam wm贸wi膰, 偶e my kobiety lubimy jak facet potrafi si臋 wydrze膰. 8) Ja znam takie, kt贸re lubi膮 mi艂ych.
    Mhmm, potwornie generalizujesz i wypisujesz takie bzdury, 偶e trudno si臋 do tego ustosunkowa膰, bo r臋ce opadaj膮. 馃槈

mhmm
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 682
    • Zas艂u偶ony

Ja znam takie, kt贸re lubi膮 mi艂ych.

a ja znam wielu mi艂ych, kt贸rych kobiety nie lubi膮.

co nie zmienia mojego stanowiska co do pani kt贸ra za艂o偶y艂a temat: widzia艂y ga艂y co bra艂y. trzeba by艂o sobie mi艂ego ch艂opaka poszuka膰.[/quote]

Olgus
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

Ja znam takie, kt贸re lubi膮 mi艂ych.

a ja znam wielu mi艂ych, kt贸rych kobiety nie lubi膮.

A widzisz- to 偶wiadczy o tym, 偶e nie powiniene偶 generalizowa膰 w tej kwestii.

Ponadto- kobiety mog膮 ich „nie lubi膰” z zupe艂nie innych powod贸w, nie pomy偶la艂e偶 (/oni nie pomy偶leli) o tym?

mhmm
    Member
    • Zas艂u偶ony

ale masz mi do zaoferowania co偶 wi臋cej ni偶 zbijanie generalizacji? bo ja te偶 umiem tak dyskutowa膰, tylko tak w艂a偶ciwie do czego to prowadzi? te pogl膮dy kt贸re tutaj niekt贸rzy maj膮 polegaj膮 mniej wi臋cej na tym, 偶e o 偶adnej grupie nic nie da si臋 powiedzie膰, bo ka偶dy jest inny.. [co jest te偶 generalizacj膮 i swoistym mitem].

i nie m贸w mi 偶e kobiety uto偶samiaj膮 m臋sko偶膰 z byciem mi艂ym. chyba raczej bycie stanowczym, momentami chamskim, zadziornym, twardym i trzymaj膮cym [brzydko m贸wi膮c] kobiet臋 kr贸tko jest uto偶samiane z m臋sko偶ci膮. a jak facet kobiet臋 'olewa’ i jest niedost臋pny….. tak, wtedy to dopiero si臋 go chce, prawda?

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

pyatnie:

mi艂ych czy nadgorliwych i przylepiaj膮cych si臋?

bo to r贸偶nica..

mhmm
    Member
    • Zas艂u偶ony

nie. po prostu mi艂ych. mi艂ych kt贸rzy nie potrafi膮 by膰 stanowczy, broni膰 swojego zdania, ucieka膰 si臋 do chamstwa 偶eby pokaza膰 swoj膮 m臋sk膮 warto偶膰 i okaza膰 偶e maj膮 wszystkich gdzie偶 i czuj膮 si臋 'lu藕no’ w wi臋kszym gronie os贸b. nie mam na my偶li 'ofiar losu’. oni s膮 po prostu mili dla kobiet, szanuj膮 je, robi膮 im przys艂ugi..

Johani
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Sama sobie na swoje pytania odpowiadasz… Je偶eli lubisz, jak kto偶 Ci wrzuca czy bije, to Tw贸j problem…
    Odej偶膰 od niego to jedyna rzecz jaka Ci zosta艂a, bo moim zdaniem tu juz nie ma nad czym mysle膰 – i to od dawna.
    Szanuj sie Kobieto !!!!!!!!!!!!!!

Assha
    Member
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

[usuni臋to_link] wrote:

nie. po prostu mi艂ych. mi艂ych kt贸rzy nie potrafi膮 by膰 stanowczy, broni膰 swojego zdania, […] robi膮 im przys艂ugi..

w艂a偶nie.

mhmm
    Member
    • Zas艂u偶ony

wyrwa艂a偶 cz臋偶膰 mojej wypowiedzi z kontekstu.

widzisz.. dla mnie kandydatk膮 na moj膮 kobiet臋 jest osoba, kt贸ra jest dobra, mi艂a, sympatyczna, odpowiedzialna, z kt贸r膮 dobrze mi si臋 b臋dzie przebywa艂o – wiem 偶e z tak膮 osob膮 b臋d臋 mia艂 dobry, sta艂y zwi膮zek.

natomiast kobiety.. jakby to powiedzie膰.. maj膮 wymagania co do facet贸w oderwane od tego czego p贸藕niej wymagaj膮 w zwi膮zku. i tu jest pies pogrzebany.

i dziwi膰 si臋 p贸藕niej 偶e jeden z drugim my偶li 偶e chamstwem i byciem 'zimnym draniem’ zaimponuje kobiecie.

aszita
    Member
    • Temat贸w: 14
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

a co jesli tylko jedna strona jest mila… sympatyczna i ogolnie ok, przeciez trudno przewidziec kto jaki bedzie po danym czasie… oceniasz z gory nie biorac pewnych aspektow pod uwage, moze i dobrze ze taka masz sugestie… ale dla mnie zajezdzasz egoizmem a nie kims w rodzaju milego faceta…

mhmm
    Member
    • Zas艂u偶ony

trudno przewidzie膰 kto jaki b臋dzie po jakim偶 czasie, ale nie trudno wyczu膰 偶e kto偶 na偶laduje kogo偶 kim nie jest, zw艂aszcza je偶li przebywasz w jego domu i widzisz jak traktuje ludzi z kt贸rymi mieszka, albo widzisz jakich ma znajomych.

Twister
    Participant
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

mhmm to jeszcze nie spotkales ludzi, ktorzy zajebiscie udaja. Tak uogolniajac zebys mogl sie po to potem przyczepic. Cyganie 馃檪 Porozmawiaj z nimi, poprzebywaj a pozniej zobacz jak robia i co na boku i jacy potrafia byc a dopiero sie zdziwisz 馃槈

Sa tacy manipulatorzy i manipulatorki na swiecie o jakich nawet Ci sie pewnie nie snilo 馃檪

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jak dla mnie 偶mieszne jest twierdzenie,偶e kobiety nie lubi膮 „mi艂ych” facet贸w.Skoro kobieta nie jest zainteresowana jakim偶 m臋偶czyzna,kt贸ry jest „mi艂y”,to nie znaczy,偶e odrzuca go tylko dlatego,偶e jest „mi艂y”.Mo偶e nie mie膰 w艂asnego zdania,mo偶e jej si臋 nie podoba膰,mo偶e by膰 ba艂aganiarzem,podczas gdy ona jest pedantk膮… powod贸w jest wiele.Ale pewnie!najlepiej powiedzie膰,偶e: 'kobieta mnie zostawi艂a,bo by艂em zbyt „mi艂y”’ ni偶 'kobieta mnie zostawi艂a,bo jestem frajerem i nie umiem po sobie posprz膮ta膰’.No ale c贸偶,czym偶 te swoje niepowodzenia trzeba usprawiedliwia膰,wi臋c najlepiej zrzuci膰 win臋 na kobiet臋,twierdz膮c,偶e jest g艂upia,bo nie lubi „mi艂ych” m臋偶czyzn.Aaaaa id膮c tym tokiem rozumowania,skoro porzuci艂a „mi艂ego” m臋偶czyzn臋,to na pewno lubi brutali,kt贸rzy lubi膮 od czasu do czasu spu偶ci膰 jej 艂omot… zreszt膮 skoro taka kobieta nie wybra艂a „mi艂ego” m臋偶czyzny,to jest zla i niedobra.

M贸j m臋偶czyzna wcale nie jets „mi艂y”.Jest wr臋cz niemi艂y.Z艂o偶liwy,uparty,pije piwo i rzuca k膮偶liwe uwagi.Ale jestem jednego pewna: nigdy,przenigdy nie podniesie na mnie r臋ki.I nie powie o mnie z艂ego s艂owa.A dlaczego?bo jest normalnym facetem,szanuj膮cym kobiety.Wcale nie trzeba by膰 „mi艂ym” 偶eby kobiety Ci臋 uwielbia艂y 馃槢

P.S.
    Dlaczego s艂owo „mi艂y” pisze w cudzys艂owie?? poniewa偶 „mi艂y” facet kojarzy mi si臋 z pierdo艂膮,z c**** i jakim偶 pantoflarzem. Poza tym c贸偶 to za okre偶lenie „mi艂y” facet.Ka偶dy mo偶e by膰 mi艂y jak si臋 postara.Nie znosz臋 „mi艂ych” facet贸w-lubie normalnych 馃槢

mhmm
    Member
    • Zas艂u偶ony

opisz wi臋c mi艂ego, a nie 'mi艂ego’ faceta.

WarnGirl
    Member
    • Temat贸w: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

P.S.
    Dlaczego s艂owo „mi艂y” pisze w cudzys艂owie?? poniewa偶 „mi艂y” facet kojarzy mi si臋 z pierdo艂膮,z c**** i jakim偶 pantoflarzem. Poza tym c贸偶 to za okre偶lenie „mi艂y” facet.Ka偶dy mo偶e by膰 mi艂y jak si臋 postara.Nie znosz臋 „mi艂ych” facet贸w-lubie normalnych 馃槢

Mo偶e mam wyt艂u偶ci膰?? 馃槈

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " chlopak mnie upokarzal…."

Przewi艅 na g贸r臋