• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

To ja 36/38, różnie, ale lubię swoją figurę:D NAjczężciej w 36 biust mi się nie mieżci:D

no włażnie ja tez tak mam… że biust mi się nie mieżci. ale to jest jakoż tak szyte że żakiety są większe.. 😛

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A ja się cieszę,bo w wyniku dziwnego splotu wydażeń przez dwa dni miałam baaardzo ciekawe wieczory 🙂 Niby koniec wakacji mamy dziż oblewać,ale ja zaczęłam juz w żrodę 😉 Nawet nie jestem niewyspana! 😀 No tak ogólnie cieszę się niewiadomo z czego 😀

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ciesze sie z udanej imprezy urodzinowej psiapsioly (domowki) ,na ktoryej poznalam kilka osob i bawilismy sie super! 🙂 Ciesze sie rowniez,ze moj mis kupil gierke z samochodzikami i teraz stale w nia gramy jak jest brzydka pogoda hihi brum brum 😆 Ciekawe jak na prawku bedzie oby tak dorbze,jak w gierce wymiatam 😆

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a ja sie ciesze bo jutro mam sobote pracującą 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Z niczego się nie cieszę, no może z tego że już jutro wyjeżdżam

WarnGirl
    Member
    • Guru

A ja się ciesze(w sensie,że zwijam się ze smiechu),bo umówiłam się na wieczór z 5 osobami,z każda o innej godzinie i w innym miejscu i teraz nie mogę sobie przypomnieć gdzie i o której sie poumawiałam 😆 No trudno,kochają to poczekają,albo mnie znajdą 😀

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

spędziłam z Tomkiem miły wieczór.. 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Cieszę się, bo wszystko się poukładało.

minia
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

ciesze sie ze moje Kochanie tyle ze mna juz wytrzymalo 😆

i ze moja najlepsza kumpela wkacu wrocila z wakacji 🙂

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a ja sie ciesze ze swieci slonko, na razie jestem w pracy i moge sobie spokojnie pobuszowac na forum, a po poludniu planuje jakis wypad do lasu 🙂

Kluseczka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Cieszę się z trzygodzinnej rozmowy o skokach z przyjaciółką:))

WarnGirl
    Member
    • Guru

Cieszę się,bo dzis nigdzie się nie wybieram 🙂 będę miała okazje odespać co nieco,a już na pewno mój wczorajszy powrót do domu o 3 😉 a jeszcze sie ciesze,bo wczoraj było smiesznie i odkryłyżmy z kumpelą pokrewną duszę(towarzystwa) 😆 po prostu szampańsko się bawiliżmy 😉 😀

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ciesze sie,ze w koncu zaczela sie uczelnia 🙂 Normalnie brakowalo mi tego i ludzi moich 😆

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ciesze sie za wczorajszy mile udany wieczór. Nio i idę dzisiaj do fryzjera.

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

A ja się cieszę, że za jakież dwie godzinki idę z moim Misiem na jakiż deserek do kawiarni:P. Żałuję trochę, że debaty nie obejrzę, no cóż może akurat w tym miejscu, do którego idziemy będzie ten program włączony, a nie viva albo eurosport. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cieszenie się :)"

Przewiń na górę