- AutorOdp.
- 27 stycznia 2012 at 12:24
Ja niestety nie mam na to zbytnio czasu i dlatego decyduje si臋 na zakupy w sklepach internetowych,gdzie cenowo r贸wnie偶 wychodzi to bardzo atrakcyjnie.
10 lutego 2012 at 14:06Nic nie mam do SH,sama czasem tam kupuj臋,jednak macie racj臋,偶e wymaga to sporo czasu i trzeba mie膰 anielska cierpliwo偶膰. zakupy przez internet maja jednak wi臋cej plus贸w 馃檪
10 marca 2012 at 22:57Pekam z dumy jak uda mi sie za bezcen upolowac jakis ekstra ciuch w sh, swietne uczucie :))
1 czerwca 2012 at 18:40@-iwa- wrote:
Czy kupujecie cos w ciucholandach? Jakie macie zdanie na ten temat?
Slyszalam wiele razy ze mozna znalezc tam wiele fajnych rzeczy, trafic czasem na prawdziwe cacka. Ja odwiedzilam raz w zyciu taki sklep, ale nie wiedzialam jak szukac, nie umialam sie tam zachowac 馃槈W sklepach z u偶ywan膮 odzie偶膮 mo偶na trafi膰 na prawdziwe pere艂ki, jednak wi膮偶e si臋 to z poszukiwaniem, poniewa偶 towar nie jest posegregowany tak jak w sklepach, wszystkie ubrania s膮 pomieszane. Jako偶膰 ubra艅 zale偶y tak偶e od dostawcy second handu, poniewa偶 niekt贸re oferuj膮 ni偶sze ceny, ale i ubrania s膮 z ni偶szej p贸艂ki, niewiele w nich firmowych i w dobrym stanie.
4 lipca 2012 at 06:53@-iwa- wrote:
Czy kupujecie cos w ciucholandach? Jakie macie zdanie na ten temat?
Slyszalam wiele razy ze mozna znalezc tam wiele fajnych rzeczy, trafic czasem na prawdziwe cacka. Ja odwiedzilam raz w zyciu taki sklep, ale nie wiedzialam jak szukac, nie umialam sie tam zachowac 馃槈Kupuj膮c w sklepach z u偶ywan膮 odzie偶膮 mo偶na znale藕膰 wiele markowych produkt贸w, jednak trzeba poszuka膰 sklepu, kt贸ry gwarantuje wysokiej jako偶ci towar, przek艂ada si臋 to tak偶e cen臋 poniewa偶 lepszy towar cz臋sto jest dro偶szy.
3 sierpnia 2012 at 10:31Mo偶na tam cz臋sto znale藕膰 co偶 fajnego, tylko w艂a偶nie trzeba przyj偶膰 odpowiednio wcze偶nie, umie膰 szuka膰 i mie膰 fajny gust. za niewielkie pieni膮dze mo偶na kupi膰 co偶 fajnego.
5 grudnia 2012 at 14:06Ja bardzo lubi臋 wszelkie ciucholandy. Cz臋sto mo偶na w nich znale藕膰 艂adne, oryginalne ubrania po naprawd臋 niskich cenach. Co prawda nie zawsze trafia si臋 tam na co偶 ciekawego i trzeba troch臋 poszpera膰 w gorszej jako偶ci ciuchach, ale zdarza si臋, 偶e mo偶na tam wyszuka膰 prawdziw膮 pere艂k臋.
6 grudnia 2012 at 13:37Ja r贸wnie偶 na艂ogowo kupuje w lumpeksach.:) W mojej okolicy pojawia si臋 te偶 coraz wi臋cej vintage sklep贸w w kt贸rych opr贸cz ciuch贸w mo偶na znale藕膰 r贸偶ne, niepowtarzalne p****贸艂ki. Poza lumpeksami buszuje te偶 po stronkach z ciuchami w stylu stylio i internetowych wyprzeda偶ach, ostatnio po Z艂otych Wyprzeda偶ach. Jak wida膰 sko艅czy艂y si臋 ju偶 czasy wydawania fortuny w sklepach markowych!:)
9 grudnia 2012 at 20:27[usuni臋to_link] wrote:
Tylko czy jest sens kupowa膰 w ciucholandzie?
Zobaczcie – [usuni臋to_link]
Nowe ubranka r贸wnie偶 mo偶na kupi膰 tanio 馃槈Zale偶y gdzie si臋 kupuje ;p dla mnie to nie jest 偶adna okazja, poniewa偶 u mnie w mie偶cie jest SH, w kt贸rym trzeba si臋 troch臋 nagrzeba膰, ale mo偶na zrobi膰 zakupy, za 5z艂 za sztuk臋 i s膮 w naprawd臋 偶wietnym stanie ;p je偶li mia艂abym robi膰 zakupy w necie, to tylko polecam klub zakupowy – stilago. Znane marki, europejskie, do 70% taniej.
19 grudnia 2012 at 09:38[usuni臋to_link] wrote:
uwielbiam ciuchy z drugiej r臋ki! oczywiscie nigdy nie kupilabym tam ani bielizny ani but贸w ani nawet jakis takich bluzek co do ciala przylegaj膮, ale udalo mi sie nie raz wyhaczyc swietne okazje, p艂aszcze, sp贸dnice za pare z艂otych i firmowe sukienki i spodnie.
lol, a spodnie i spodnice do cia艂a nie przylegaja;p???? co do bielizny i but贸w sie zgadzam, ale co do reszty to …. rzeczy z sh trzeba najpierw wypra膰;p polecam;p
19 grudnia 2012 at 09:39a btw znacie jakies dobre sh w Grodzie Kraka?
11 stycznia 2013 at 12:51W Krakowie nie powinno by膰 wi臋kszych problem贸w ze znalezieniem dobrych second hand贸w. Ja rzadko tam bywam,poniewa偶 nie umiem szuka膰,ju偶 pr臋dzej moja mama,kt贸ra umie wynale藕膰 kilka fajnych rzeczy. Mi ta sztuka jeszcze si臋 nie zdarzy艂a.
18 stycznia 2013 at 18:39Polecam
[usuni臋to_link]17 marca 2013 at 14:37Hej mam zamiar w maju pojecha膰 na kilka dni do Wiednia .
Tak naprawd臋 nie mam zamiaru tam wydawa膰 maj膮tk贸w w jaki偶 drogich sklepach.Poniewa偶 raz na jaki偶 czas robi臋 robi臋 zakupy w sieci贸wkach typu : HM ,Zara, New Yourk .
Znalaz艂am sobie taki fajny ciucholand w Krakowie i tam s膮 do偶膰 fajne markowe i tanie ciuchy .Ale wi臋kszo偶膰 by艂o z zagranicznymi metkami. I gdy ju偶 si臋 wypytalam z k膮t w艂a偶cicielka 偶ci膮ga te ciuchy okaza艂o si臋 偶e wieksz膮偶膰 sprowadzane jest z Wiednia.Je偶li mieszkacie tam albo byli偶cie tam w jaki偶 fajnych szmateksach godnych pochwalenia .To napiszcie mi w komentarzu (ulice) b臋d臋 bardzo wdzi臋czna 馃檪8 maja 2013 at 10:12U nas ciuchlandy rosn膮 jak grzyby po deszczu, na ulicy najwi臋cej jest bank贸w i ciuchland贸w 馃檪
- AutorOdp.